Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 858
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Толкова отдавна не съм влизала тук, подпуках диета и реших, че няма да удържа  Mr. Green
Гевречетата са приказни, идеята за зеле със сметана е страхотна, а за лимоновия кекс ще се разровя къде му е рецептата, че изглежда съблазнителен, лек и не съм пробвала подобно нещо.

При мен скромничка вечеря-гъбена супа и трицона с домати и подправки на фурна:

За десерт ябълки, стига им толкова готвене на моите  Twisted Evil

# 736
  • забравих си мисълта...
Ели и на мен ми стига:)

# 737
  • Bulgaria-Italia
Здравейте кулинарни магьосници .Заповядайте да се почерпите за здравето на моето пораснало момиче

със хапките по идея на Голди   bouquet

рогчетата на Пина    bouquet

шоколадово-банановия кекс на Селма     bouquet

жадна калугерка

ябълков пай

и тортата , с пандишпанови блатове с ананас и сметана .Направена със съдействието на момичетата от тортената тема   bouquet и огромната помощ на един чифт мъжки и един чифт детски ръце  Hug и огроооомно търпение от моя страна  Crazy

П.С - Изтървала съм ви края  Embarassed ,отивам да ви разглеждам   chef

# 738
kasier, да ти е живо и здраво детето! Дано оценява къртовски труд, който си положила за тези кулинарни изкушения!

Пък аз се оплаквам, че прекалено много съм готвила  Thinking  hahaha

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 23:27 от Elica676

# 739

kasier , да ти е живо и здраво порасналото момиче!  bouquet Чудни неща си направила, много вкусни и красиви!  chef Hug

# 740
kasier, страхотия! Блазе на семейството ти!  Wink

Момичета, дайте рецептата за картофени кюфтета на скараPraynig

И да ви похваля много вкусна картофена супичка с овесени ядки. Стана страхотна. Малкият от един месец отказва готвена храна, но омете цялата купичка!  Shocked
Супата е много лека, получава се някаква мекота от овесените ядки, мирише на мляко, масло и картофки! За деца е уникална!
Ето я: http://spasdidi.snimka.bg/cooking/torti.480035.17797365

# 741
Касиер, танти аугури за малката Полина! Да е жива и здрава, послушна, на мама радост, гордост и отмяна голяма! Прекрасни неща си направила!  bouquet
Спасдиди, много ми хареса огненият майонезен сладкиш и много се смях на написаните ти с голямо чувство за хумор постове! Моля за рецептата на тази супичка!  bouquet

# 742
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт