Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 855
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Nordina, ама и ти си една подстрекателка. Whistling
Давай рецептата бързо.
esi, никога не съм приготвяла в домашни условия сьомга.
Обикновенно риба ядем на " теферич" Party
Аелис, тази баничка ммммммммммм......
vesi , при тебе винаги е много красиво. #Crazy

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 22:16 от ивка27

# 691
# 692
  • Варна
Не знам по каква причина не можах да напиша нищо с фонетичната, като коментар към снимките. Embarassed
Това е продължение към Трети март.
Ала-бала и при теб е много вкусно , какво е това скордаля  ooooh!

# 693
vesi_nn много красива салатка, такова произведение на изкуството ще ми е жал да го бодна с вилица  Grinning

Аелис разкошна сочна баничка  Heart Eyes и как се е зачервила отгоре, мммм

захласнах се и по салатката на пеп-4o, и едни картофени питки на nordina от онзи ден

~*~

една лека паста със зеленчуци и масло, и кекс с шоколадови парченца и кайсии, който разрязах на две и слепих със шоколадово-сметанова смес  Flutter

# 694
  • При елфите ...
След тези невероятни вкусотии, които са показани тук, аз да наредя скромните си и гигански милинки.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 23:40 от Aredhel

# 695
ditsan , домашната ти баница е страхотна!  bouquet  chef

Дядо Хаджия, много апетитни фалафелки! Heart Eyes За морковчето си прав, и аз обичам да го слагам в манджи и ми се струва, че става по-вкусно с него.

vesi_nn, за тебе каквото и да напиша, все ще е малко, невероятна си!  bouquet

Aredhel, много обичам милинки! Heart Eyes  bouquet

При мен един среднощен тутманик, но нали става лесно, та го спретнах набързо. Grinning

# 696
  Ауууу, Лабрекс..бива ли такава снимка в тоз час?Прекрасен е!Аз се въздържам да си покажа нощтния щрудел..с домашни кори. Mr. Green

# 697
  Ауууу, Лабрекс..бива ли такава снимка в тоз час?Прекрасен е!Аз се въздържам да си покажа нощтния щрудел..с домашни кори. Mr. Green

Кашарел, който се помотва денем...........А ти що сега не си даваш щрудела, че и с домашни кори. Искаш да ми развинтиш заспалото въображение! Grinning  bouquet

# 698
При нас набързо любимите сандвичи(sloppy joe) на децата.

# 699

Кашарел, който се помотва денем...........А ти що сега не си даваш щрудела, че и с домашни кори. Искаш да ми развинтиш заспалото въображение! Grinning  bouquet

Заспивам, уморих се много.Утре ще ги кача заедно с тутманика дето ще спретна.То, при вида на твоя няма как да не направя и аз.  bouquet

# 700
  • При елфите ...
Лабрекс, великолепен тутманик! Отчупила съм си парченце от него, а ти изпращам милинки!   car003

И аз чакам щрудела на Кашарел!

# 701
Лабрекс, великолепен тутманик! Отчупила съм си парченце от него, а ти изпращам милинки!   car003
И аз чакам щрудела на Кашарел!

Щрудел явно ще има да чакаме, но добре, че има заместители, благодаря за милинката, с удоволствие си я вземам, а тутманик можеш да си чупкаш, колкото искаш!  bouquet

Pety, какво представляват тези  sloppy joe, това между филийките какво е?

# 702
  • DE
Aууу, Лабрекс, много апетитно изглежда този тутманик.По тез късни доби пускат ли се такива снимки. newsm22

У нас тази вечер !
Броколи с месце и майонезения сладкиш, sorry, не го харесаха и няма да правя повече.

Лека ноЩ !

# 703
Pety, какво представляват тези  sloppy joe, това между филийките какво е?
Кайма с лук,чушка , кетчуп ,малко горчица и малко кафява захар..

# 704
Лабрекс, дай инфо моля те за чесновите картофки /търся вкусна и лесна рецепта/ и тутманика! Hug

Общи условия

Активация на акаунт