НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 941
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Здравей, baci , добре дошла!  Grinning
Май всички тук се чувстват добре в 40-годишната си кожа  Laughing

# 646
baci добре дошла в хубава ни тема.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 13:56 от grigori

# 647
БИЖУ,желая ти да си много щастлива мама!С какво зарадвахте юнака?
КЛЕР,правя опити да се свържа с фирмата,при тях обявената цена е 185 лв.,хотел в центъра.

# 648
  • В светлината на слънцето
Днес аз черпя - мъжът ми е рожденик.  Grinning

# 649
 Ех, ден без черпня няма тук Grinning
lulumba, да ти е жив и здрав рожденика и всичките десетки години, които имате пред вас-в мир и сговор да ги изживеете!  Hug
А бутилката като я изпиете ще ми пратите ли празното стъкло?  Wink Че аз им давам втори живот  Grinning

# 650
lulumba да ти е жив и здрав веднага си сипвам към зеления чай ,който пия в момента ще върви добре.Ели и аз си търся красива бутилка в момента,като я намеря ще те помоля да я нарисуваш.

# 651
Аз пък имам нужда от пълна !Наздраве за рожденика!

# 652
Вярно не минава ден без веселба тук! Ама с този шоколад, аз съм и без туй пристрастена ( сега отивам да търся тоблерона, че помолих мъжа ми да го скрие...натрупаха ми се много триъгълни грехове от онези дни...) ам, ам

Лулумба, да е здрав и да те слуша, много да сте щастливи и доволни един от друг!

# 653
  • В светлината на слънцето
Благодаря, благодаря  Hug

# 654
  • София
Бижу, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНА ТИ!
Да е здрав, щастлив и с късмет!

newsm59

Lulumba, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Да ти е жив и здрав и много да те слуша любимия! Wink
Ох, какви бонбонкиии,..! Simple Smile  newsm59

Момичета, срещите на осмокласните майки се превърнаха в традиция!
Това е 4-тата ни среща в София и една се организира в Перник!  Hug
(добре че SofiaV ме поправи ooooh!)
Всички майки са чудесни! Толкова позитивни! Толкова чаровни!
Много им се радвам на всички! Hug

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 18:18 от Lady-B

# 655
  • В центъра на мръсотията
lulumba, честит рожден ден на съкровището! Да ти е жив и здрав и мноооого да те слуша!

# 656
  • София
Честити рожденици на Бижу и Лулумба!

# 657
Момичета-кокичета, здравейте!
Поздрави на любимия на  lulumba - да е жив и здрав много-много години, да преживеете спокойни, дълги и щастливи години заедно. Добре дошла и на новата дама в групата- baci .
Толкова много неща сте си изприказвали, никак не сте скучали през уикенда. Разбирам, че и среща сте имали. Направо сте за завиждане. От прочетеното по-горе стигнах до извода, че с wili сме учили по едно и също време в МЕИ ( е, в различни градове, но какво от това Wink). И аз съм държала изпит по БКП , но само защото исках да го освободя за сесия. Само след 1 седмица го отмениха. Станах за смях на всичките си колеги Grinning. Не ми се говори каква е първата ми оценка в студентската книжка.
Днес при нас е слънчево, но умът ми е все в пистите- да има кой да финансира една мини ваканция - изстрелвам се веднагически. Барабар с децата - толкова бледички и уморени ми се видяха снощи като си ги прибирахме от баба им. Уморени са, и леко умърлушени. Вие профилактирате ли с нещо децата в този период ? Ако имате опит, посъветвайте ме.

# 658
  • София
Срещали сте зад гърба ми?! Убих ви! #Cussing out

# 659
Клер, това е за майките с осмокласници, ти си далеч още...

Общи условия

Активация на акаунт