НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 961
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
rehab , балгодаря за кафенцето. Hug
Тези дни прекалих и с яденето и имам нужда от един детокс. Wink

Момичета, да ви питам нещо.
Родителите ми дават апартамент под наем в София.

Къде е най-удачно да се пусне обява???
В кой вестник и къде в интернет.
Къде обявата ще бъде прочетена от повече хора?
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 631
Мерси за кафенцето и добро утро и от мен Wink

На нас в МЕИ-то на приемния политически ни "разрешиха" да попрепишем, имаше подготвени в залата и извадихме късмет - за един час - готови и доволни, не че помня темата ... Аз съм завършила хидро и пневмо техника, но 1992 като приключвахме ...вече нямаше къде да работим, та набързо станахме продавачки, аз учих и счетоводство, после туризъм да разнообразя, но бачках от 90-та - вестници продавахме на кино Сердика, алкохол и цигари по пазарите в Люлин и Красна поляна...ама че спомени нахлуват Wink

Сега ще потърся плетаческия форум в хоби да се запозная Wink

Фран, аз пусках в дир.бг има един линк към имоти.бг, много съм доволна. Опитай там, но хубаво го опишете и снимките са важни (аз платих на професионален фотограф да заснеме и това публикувах).

# 632
добро утро , слънчеви момичета  Hug
аз малко позачезнах, но трябваше да уважа юбилея на чичо си в събота стана на 60 години и го отпразнувахме подобавъчно  bowuu

Бижу, със закъснение честит ти 20 годишен младеж, да се сбъднат всичките му мечти и най вече да намери своя път в живота

виждам за хубави неща сте си хортували.. да споделя и аз какво правех в далечната 1989/1990 бях първокусничка в ТУ- София, тогава ВМЕИ-Ленин и така и не дочаках изпити по БКП , ние бяхме първите дето се отърваха от него... Joy не че съжалявам , всички стачки и митинги бяха голям купон за нас... ех спомени  Heart Eyes това са незабравими години, а какви архивни снимки имам някъде из личния си архив  Hug

Фран, за апартамента подкрепям с две ръце съвета който ти е дала Боби40, снимките наистина са важни, както и пълната информация, но се подготви да ти звънят и брокери с предложение да ти рекламират те апартамента..че са гладни времена... но пък ти можеш да се съгласиш, но без да даваш комисионна, т.е. те да вземат такава от евентуалния наемател..когато е техен клиент...абе незнам дали ме разбра..но аз така направих .. но преди 2 години....

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 09:32 от wily

# 633
Ех, че хубаво и весело кафенце, вземам си  Grinning
Относно имотите преди година помагах на един приятел да си намери дом и да ви кажа, там, където нямаше снимки изобщо не си правих труда да отварям.
Така че е важна някаква визуална представа да имаш, все пак не можеш да прочетеш всичко или да обиколиш всички адреси.
'89, '90-та не бяха лесни години за мен..хем хубави, хем лоши. Първия ни малък дом, но малкия се роди и ми се е приплаквало от празните магазини и да чакам за кисело мляко, оставила бебчето само у дома да спи..
Ама това са спомените на човек-шарени. Има от всичко  Grinning

# 634

Фран, за апартамента подкрепям с две ръце съвета който ти е дала Боби40, снимките наистина са важни, както и пълната информация, но се подготви да ти звънят и брокери с предложение да ти рекламират те апартамента..че са гладни времена... но пък ти можеш да се съгласиш, но без да даваш комисионна, т.е. те да вземат такава от евентуалния наемател..когато е техен клиент...абе незнам дали ме разбра..но аз така направих .. но преди 2 години....

Вярно, забравих  - аз писах "без агенции", но ми скъсаха нервите, най-вече се "разводнява" инфо-то - с 5 агенции имаш 5 пъти една и съща обява, всеки си обявява различни данни (заради комисионната) и може един клиент да дойде на 2-3 с различни агенции и да се чудиш какво да го правиш...Аз вдигнах ръце на 3-тия ден и казах, полудяла бях.

# 635
  • Sofia
Добро Утро, кафенцето е много весело ,носи настроение!!!
Фран обърни се към Нощна птица от осмокласната тема ,тя работи в тази сфера и мисля че ще ти бъде полезна.
Пожелавам ви свестни наематели Peace
Аз пък не бях в Бг през тези години ,за което изобщо не съжалявам newsm68

# 636
Момичета, много ви благодаря за съветите. Hug
Обаче опитвайки се да влезна в dir.bg...вижте на какво съобщение попаднах.

Уважаеми потребители,

В резулат на пожар бе унищожено основното оборудване на дир.бг. Всички данни на сървърите до пожара са записани паралелно на допълнително оборудване.
В момента тече възстановителна процедура.
Надяваме се в най-скоро време да сме заедно.
Искрено молим за вашето разбиране и търпение.

smile3511

В имоти.бг ли да пусна обявата?

# 637
Момичета, много ви благодаря за съветите. Hug
Обаче опитвайки се да влезна в dir.bg...вижте на какво съобщение попаднах.

Уважаеми потребители,

В резулат на пожар бе унищожено основното оборудване на дир.бг. Всички данни на сървърите до пожара са записани паралелно на допълнително оборудване.
В момента тече възстановителна процедура.
Надяваме се в най-скоро време да сме заедно.
Искрено молим за вашето разбиране и търпение.

smile3511

В имоти.бг ли да пусна обявата?

Затова от събота нямам достъп, ахаааа.

Да, Фран - в имоти.бг - те си имат връзки в търсачките!

# 638
  • София
Добро утро!
Желая ви приятен ден и успешна седмица!
Благодаря за кафето!

89-та год. - бях на теория за шоф. курсове, когато съобщиха новината и цялата група се изнесохме да разберем истина ли е новината. А за полит. изпита и аз като всички попрочетох нещо отгоре отгоре.
За историята на БКП -мога да се водя репресирана Wink. Единствената ми 4-ка от изпити. Беше се заял преподавателя с нашия курс. Някой се беше оплакал от него, че се държи невъзпитано със студентите. Събрани ни груповите и каза, че ако не му кажем кой е, ще ни остави последни да се явяваме на изпита и ще ни върти на шиш. Така и стана. От 8 до 18 часа бях в Ректората. накрая влязох за изпит . Въртя ме до 19ч. и завърши с предложение за повторно явяване за по-висока оценка и най-вече да пием кафе Wink. Набързо скалъпих някаква история и изчезнах. Стигаше ми и 4.

Фран, ако нямате опит с отдаването под наем, те съветвам да се обърнеш към брокери или да изнамериш някой хубав договор за наем. Майка ми 1 път си изпати от наематели. Завлякоха я със сметката за парното за 1 год.  Сега вече си следи нещата.

# 639
bobi40, още един път много ти благодаря! Hug
Особено за снимките...нямаше да се сетя!  bouquet
Утре ще трябва и да снимам, че те нямат фотоапарат... и така....

# 640
Фран,аз се напатих от такива обяви - непрекъснато ти звънят,идва цялата рода,часовете са от сутрин до късни доби,а идват и такива ,които просто се разхождат.Моят съвет - дай го на брокер,които да се занимава с отдаването на апартамента и среща с вас,само с реални клиенти.При другия вариант рискуваш загуба на време,нерви,срещи и с малоумници.По-добре комисионна на брокер,вместо нерви.

# 641
красива белла , благодаря и на теб!  bouquet
Ще споделя с родителите си всичко, което ме посъветвахте и те ще си преценят. Peace

# 642
  • София
Ехооо! Здравейте! Пак съм тук! Mr. Green Бях в дълга командировка в края на миналата седмица и затова изчезнах. Нещо ново?

Чакам включване от красива белла или някой друг по въпроса с Истанбул. Hug

# 643
  • София
Фран,аз се занимавам с недвижими имоти,ако искаш пиши на лични,с каквото мога ще помогна.

# 644
Я!Темичка като за мен newsm47
Любимото ми число е 4, а и от почти два месеца съм на 40 newsm03.
Мисля, че се чувствам отлично  Joy!

Общи условия

Активация на акаунт