НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 965
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Еличка, недей да жалиш за "не"-то. Имаш по-ценно нещо от една диплома-прекрасно семейство, което струва много повече от едно образование. За сведение моята диплома така си и остана неизползвана. От онези години запазих спомени и верни приятели, с които и до днес сме си близки.

# 616
  • В светлината на слънцето
Оооо, и аз съм държала изпит по история на БКП.  Mr. Green Бяхме последния випуск, който мина през този изпит. И имам 3 на него.  Mr. Green Логично.  Whistling Но за сметка на това (тъй като кандидатствах успоредно две неща - ВИТИЗ и журналистика) минах през специално одобрение за второто нещо. Тогава, за да те допуснат до журналистика и МИО се пишеше някаква молба или нещо подобно, одобряваха те, биеха ти едни червени печати с петолъчки, и чааак тогава можеше да ходиш на изпит. Луда работа. Mr. Green

# 617
  • България
 Явно съм от малкото щастливки, които практикуват професията си. Цялата ми работна практика е свързана с нея. Но не е само това, в института се запознахме със съпруга ми. Бяхме в една група - класика!  Joy

# 618
Софи, аз жертвах своята професия (инженер-химик) заради кариерата на бившия ми съпруг и вече е късно да променям каквото и да било. Минало или съдба, както биха казали някои.

# 619
Ех, преди 20 години... бях вече майка  на "сериозната"  възраст- 21год. и поради тази причина прекъснах студентството си за 1 год.. И се вземах на сериозно даже Laughing А после с бебето заедно четяхме за изпити. Тя затова сега не чете за нейните Joy Joy 
Ели, питах те за Аспарухово, защото от 89 до 2000г. живяхме там и децата ми пораснаха в този спокоен квартал. Сигурно сме имали някоя обща пътечка Simple Smile

# 620
  • България
verano azul , човек не знае какво печели, когато губи и какво губи, когато печели. Simple Smile

# 621
И аз практикувам това , което  завърших , специализарах и пр.
Но не бих казала , че съм щастлива , защото мечтите ми бяха други , а мaйка ми настоя за тази професия.
Не съжалявам , то няма и за кога , вече съм икономически експерт.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 22:34 от Aнн@

# 622
  • България
 Аз пък учих това, което исках въпреки ужасът на майка ми. И не съжалявам.

# 623
  • София
И аз съм държала изпит по Политикономия на Социализма, а пък на капитализма ми беше Кристалина Георгиева. Влязох във ВИИ К.Маркс, а завърших УНСС...
verano azul - днес преди обед дадоха артистите от Синьо лято сега какви са. Голямо разочарование, не дадоха само главната артиска - с коментара ... не ви трябва да я виждате... Гадничко беше, в края на крайщата пораснали са и са се променили. Сетих се веднага за теб, но това трая само 2-3 минути и нямаше как да те осведомя. Не че е толкова важно.
Боби - ти ме срази, всичко хубаво с прегледите, ама как така нямаш право на секцио по желание. Аз по принцип съм за нормално раждане, по естествен път, но някак си страна на революционерите и свободата пък не може по желание да раждаш...

Сетих се за изпита по "политика" - бяха упоменати почти всички конгреси на ДКМС и БКП,бях научила някой основни неща и най-важното - "както казва др.Т.Живков"!Само сменяваш заглавието,всичките им директиви и концепсии еднакви!О,времена !О,младост!

Абсолютно точно - и аз така, научих някои общи неща и само сменям номера на конгреса... hahaha hahaha hahaha

# 624
  • София
Бижу - честит 20 рожден ден на красивия младеж. Да постигне мечтите си, да ви радва и обича. Нека той е щастлив за да бъдете и вие щастливи!

Ели - за снимките Лейди, нали знаеш кой е с апарата.

arween44 - естествено че може, заповядай следващия път. Това са отворени срещи, няма ограничения.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 23:03 от margaritavass

# 625
Софи, и аз често си повтарям тези думи, защото нееднократно съм се убедила в правотата им.
Марго  Hug благодаря за информацията! За съжаление съм пропуснала да ги гледам. Теб какво точно те разочарова?
Със закъснение, но от сърце честитя поводите за празнуване на Бижу!  bouquet

# 626
  • София
verano azul - Не се изразих правилно - "...голямо разочарование..." беше коментара на водещатая защото всички те са пораснали, понапълняли, но са съвсем нормални хора. Интересното беше друго - да ги видиш след 30 години - всичките тези деца...

# 627
  • България
защото всички те са пораснали, понапълняли

Марго, някои си бяха пълнички от малки  Joy Joy Joy

# 628
Добро утро,тази сутрин времето е прекрасно.Бижу със закъснение честит рожден ден на голямото ти момче.Много,много здраве и все така да те радва.Лека и усмихната седмица на всички.Аз също исках да кандидатствам журналистика на времето,но партията не ми даде препоръка,понеже баща ми бе изключен от БКП.

# 629
  • София
Добро утро и от мен!
Ето кафенце , да се разсъним:

Спорна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт