НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 967
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • гр.София
Бижу,честит рожден ден на прекрасното ти момче!Много красиви мигове му пожелавам и нека завинаги съхрани двадесетгодишния дух!Щастие и успехи!

# 601
Бижу, честит ти рожденик smile3525!Да ти е жив и здрав!Нека се сбъдне това, за което мечтае!!

Как сте неделно момичета?
Аз циал ден прах и суших зимните дрехи  wash hang 1ironing и почти ги прибрах в гардероба.Малко останаха ама се поизморих.Щиах да правиа картофени кюфтета, обаче нещо не ми се става от дивана.
Вчера циал ден скиторихме с приателката ми из центъра, после из МОЛ-а.Капнах от ходене ама нали през седмицата съм все пред компютъра, та друго си е измежду хората.Нищо не сме пазарили, само се разписахме в магазин за парфюми като счупихме една мостра Embarassed.Не ни набиха, ама ние многократно се извинихме и обещахме да си купим от там парфюми ама друг път Joy.

Дано има ниакой хубав филм довечера за добър завършек на почивните дни.
На всички ви мнооого  lovekiss от мен!!

# 602
  • В светлината на слънцето
Бижу, честит ти рожденик! Да се гордееш истински с голямото си момче и да се радваш на постиженията му!

Ние днес сме си почти плътно у дома. Тоест децата са плътно, че дъщеря ми вчера ни изненада с една кашлица и сополи, та сега лекуваме положението. Трябва да се оправи до утре, че я чака рожден ден във вторник.  Grinning И естествено, днес вкъщи лудницата е още по-пълна от вчерашната.  Crazy Малкият успя вече да потроши стъклото на един шкаф - както се казва, от раз и с ентусиазъм. Crazy Аз пък набързо спретнах една мини торта, че преди щерката, татито ни е рожденик (утре). Отделно пазарене, туй-онуй..., та общо взето чак сега леко намирам време да отдъхна с кафенце.
София, и аз така - преди 20 години се помайвах все още. По онова време бях точно първа година студентка и с розови мисли за живота. Mr. Green

# 603
lulumba, и аз бях 89/90 първа година студентка. по едно време сме учили smile3529

# 604
Девойки, и аз бях студентка в първи курс през 89/90 г. Ех, спомени! Най-яркият ми спомен оттогава е от първия митинг на СДС, когато пред Плиска чакахме автобус за към Невски. Целият булевард бе море от хора, тръгнахме пеша към Орлов мост, беше страшен ентусиазъм. Сега, след 20 години, си мисля, че не винаги в живота се случва такова време, не че се случи нещо съществено. После бяха купоните, режима на тока, на водата и т.н, но да не задълбавам.

# 605
lulumba, и аз бях 89/90 първа година студентка. по едно време сме учили smile3529

а аз бях трета година в ВМЕИ Ленин хихихи, Имахме "история на БКП", и преподавателката пристигна с новината, че ни пуска да ходим да гледаме в 18 тв и да слушаме радио, че има важни неща, ние отидохме във Витошко лале, на Фр. Нансен и обилно поляхме - цялото заведение бучеше, като се разправяхме за радиото да ни пуснат новините, после имаше една тишина и споглеждане, викове и еуфория... спомени...

# 606
Честито на Бижу  bouquet

Днес загубих представа за времето. Май доста ми събра напоследък.
И пак заминавам.

Хубава вечер на всички! Hug

Ох забравих и аз съм учила История на КПСС - няма по- сложно нещо . Това няма запомняне. И кому е било нужноооо?
Времена и нрави...

# 607
  • България
89/90 - II-ри курс..... студентски стачки - 1ва, 2ра.... Сладки спомени.....

# 608
А политическия изпит дето го държахме при кандидатстване?

# 609
Такава велика глупост беше! Едва написах 1 страничка и се надявах да ми пишат "да" заради нея. Е, писаха и ме приеха - 1988 - първи курс. Май доста от форумките са студентствали по същото време.

# 610
Такава велика глупост беше! Едва написах 1 страничка и се надявах да ми пишат "да" заради нея. Е, писаха и ме приеха - 1988 - първи курс. Май доста от форумките са студентствали по същото време.

Пък на мен ми написаха "НЕ" и така се разминах..с ИМТ-то.Гадното беше , че имах 5 по двата изпита по език. После се зажених и айдеее-дотук бях

# 611
  • България
Е, писаха и ме приеха - 1988 - първи курс. Май доста от форумките са студентствали по същото време.

И аз кандидатствах тогава. Не помня нищо от изпита - нито какъв е бил, нито какво съм писала. Обаче помня, че пътувах за него със самолет - такива "въздушни ями" имаше и така се бунтуваше стомахът ми, че единствената ми цел беше земята  Joy Joy Joy. За протокола - много обичам да летя и не ме е страх, но тогава с този АН-24 беше страшно  Joy Joy Joy.

# 612
А какво да кажа аз,като тогава имаше и райониране и за всеки окръг - бройка!Имаше и такива с подписани договори за Странджа Сакар !За София ,бълг.филология в СУ бяха 7 бройки !

# 613
Сетих се за изпита по "политика" - бяха упоменати почти всички конгреси на ДКМС и БКП,бях научила някой основни неща и най-важното - "както казва др.Т.Живков"!Само сменяваш заглавието,всичките им директиви и концепсии еднакви!О,времена !О,младост!

# 614
Пък аз кандидатствах 90г. и вече ниамаше такъв изпит.Обаче 10.11.89 ме свари в Щаба на Военноморскиа флот като сервитьорка -кандидат -партиен член  Mr. Green.....След разговор "на 4 очи" ама не с Цецка Ризова, а със "спеца" на Щаба ми бе разиаснено, че не може да сервираш на Командващиа ВМФ /Ианакиев се казваше/ и да не си партиен член #2gunfire.Имаше и съвети как да не разказвам вкъщи каквото съм чула на работното си миасто, че то българина на маса  говори само за работа Joy.Демек като сервирам ще чуа нещо стратегическо! И изобщо месеци след 10.11 там не можеше на глас да се изказват собствени мисли.Всичко под сурдинка, по кьошетата.
Аз на следващата есен заминах да уча ама тази 1 година ми остана незабравима.Завършила съм Двигатели с вътрешно горене Laughing.

Мили спомени.

Общи условия

Активация на акаунт