НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 974
  • 750
  •   1
Отговори
# 585

elitza67, красота, красота... Всичко , което сътвориш е красиво Hug Уникална си! Между другото -в Аспарухово ли живееш /ако не е неудобно/.
Приятна съботна вечер!!!
Да, в Аспарухово живея  Grinning Понякога на майтап му викаме Манхатън, че е свързан с мост с града  Mr. Green И благодаря!
Страхотна съм , на картината на Elica676 , нали! даже си я запаметих в голям размер, та не можах да я намаля да си я  сложа в подписа.
Ели, да ми я пазиш! Ще ми я дадеш , а аз ще си направя паспарту.
Пазя ги на всичките във вече свършилия скицник  Grinning Ще ви ги дам есента, ти знаеш къде.  Wink

Толкова съм уморена, че даже не ми се прибира хаоса от боите..Искам си малка стаичка за мен, ателиенце, което да стои нон-стоп разхвърляно  Laughing
Предложиха ми лятото втори етаж само за мен на една вила на Албена. Да живея, да рисувам..Толкова изкусително предложение, ама как да си изоставя любимия? А и ще хване гастрит само на сандвичи  Mr. Green

# 586
  • България
Предложиха ми лятото втори етаж само за мен на една вила на Албена. Да живея, да рисувам..Толкова изкусително предложение, ама как да си изоставя любимия? А и ще хване гастрит само на сандвичи  Mr. Green

Вземи го с теб, явно той те вдъхновява, да създаваш тази красота! Simple Smile

# 587
  • София
Момичета задравейте,
осмокласните мами прекарахме чудесно. Толкова са позитивни, чаровни, красиви и млади. Тези срещи зареждат.
zuri  - видя ли колко ни е хубаво...радвам се че се запознах с толкова усмихнат човек като теб Hug
Боби - няма френска, няма българска система за изчисляване на термина, беба сама ще си избере рождения ден. Миличката мъничка дама. Пази си я, когато си готова тогава ще кажеш на останалите. Всичко прави със сърце и нищо насила. Как ме радваш с това "наборе"... пак погали беба и точно така - Моцарт е екстра за нея.
Ели преди да дойдем лятото може пак да отскочиш до София - ние с Лейди сме на линия, и Фран разбира се - ако не си смени ника, че ще трябва пак да се запознавам с нея  Joy.

# 588
на чаша червено вино ви пожелавам приятна съботна вечер Wine Glass
опитва се хрема да ме мъчи. но ще я измъча аз Naughty

благородна завист към "осмокласничките", които днес добре са се позабавлявали. на нас остава някоя друга снимка да видим Wink

Elica676 , идеята за вилата на албена не е лоша. ако любимият не може постоянно да е край теб, може да те навестява в края на седмицата поне.

сврачето, и аз напоследък свикнах да съм сама. моят пък е на среща със сестра си във виена /ако така му казват вече  Joy/ но само тази вечер. поне ми спестява неделното готвене Laughing

# 589
Маргарита, аз сериозно - по документи тук са по 41, не по 40 седмици бременностите Wink става въпрос за деня по който ти изчисляват разни майчинства, 45 дни и прегледи - от коя до коя дата какво правиш. Просто системата им е друга, много са смешни. Затова се шегуваме с разликата в бг и фр изчисления (имам официален списък на какви прегледи кога да се явявам, както и стотици пояснения...които ако не спазя - няма да имам право на безплатна мед помощ за детето! 3 ехографа, 7 консултации и 8 урока с акушерка за раждането, и да искаш още ехографи - никой няма да ти ги направи - по желание Wink както няма секцио "по желание" като в БГ)

Браво на осмокласните мами, веселици скици!

Zuri, Гару извади един нов албум с "крадени" интерпретации, много сладък, въпреки че критиката го оплю, че добре си бил с негови песни, защо е направил такъв албум ... то критиката нали трябва да критикува Wink "Джентълмен кабриольор" го е кръстил.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 00:58 от bobi40

# 590
Още никой не е пуснал кафенце, затова ви "пускам едно" за настроение  Laughing

Боби, винаги ми е толкова интересно като разказваш за Франция. Едно от удоволствията е да намериш "осемте разлики" както има такива забавни игрички, само че там са 8х100
Марго, ти ли ще пуснеш снимки от срещата-чакам  Grinning
Тук е слънчево, та смятам да измъкна скъпия на разходка навън. Че ако го оставя все ще има за него нещо друго интересно за правене у дома  Laughing

# 591
Хайде, взимайте по чаша шампанско и режете по едно голямо парче за голямото ми момче, което днес навършва 20 години! Heart Eyes

# 592
Бижy , да ти е жив и здрав. и все поводи за празници и радост да има.
почерпена съм Peace

по този хубав повод се замислих какво съм правила преди 20 години, докато вие сте създавали семейства newsm78 - ами търках коридорите и банките в софийския университет и съм била толкоооова далече от мисълта за семейство и деца. сигурно съм от по-бавно и по-късно развиващите се Thinking

# 593
Бижу, да ти е жив и здрав! Много радост да ви носи у дома, да послушва с двете уши, да помни ценностите, които сте му предали през годините и да се гордеете с него (и с другит двама, естествено) цял живот!

Весел празник във вашето семейство!

Вземам виртуално тортичка (обещала съм 3 дни да не пипам истински шоколад, само на картинка!!!Мъжа ми донесе един хубав 400 гр Тоблерон, та ми замириса на Кореком у дома, и той нещо се стопил близо на половина, та го помолих да го скрие, че иначе му растат крачка и все при мен идва ...)

# 594
Честит рожден ден на момчето ти, Бижу! Да е силен, да е здрав, да има винаги попътен вятър!
Да прави себе си щастлив, да прави майка си щастлива!  Hug Hug
Взимам си чашка и парче торта за негово здраве  Grinning

# 595
  • Варна
Бижу, да е жив и здрав, красив, успял! За радост на мама! Страхотно шампанско - уха! Наздраве!

Шанелче 5, страхотна новина! Да я цункаш от мен, а бебето - по петата!

Девойки, тръгвам да се радвам на слънчева, макар и ветровита Варна, ние затуй сме си вятърничави варненки, вятарът не ни задържа мислите, дет им е мястото! Хубава неделя от мен!

# 596
  • Sofia
Честит рожден ден на момчето ти, Бижу
Да е жив и здрав и много щастлив!!!Това е най-  хубавия Юбилей 20  !!!

# 597
  • София
Бижу, честит рожден ден на голямото ти момче! Все така да се изявява и да те радва с успехите си!
Zuri, Гару извади един нов албум с "крадени" интерпретации, много сладък, въпреки че критиката го оплю, че добре си бил с негови песни, защо е направил такъв албум ... то критиката нали трябва да критикува Wink "Джентълмен кабриольор" го е кръстил.
Боби, благодаря! Ще го издиря  bouquet
Осмокласните мами, при вас е весело! Wink Тече купона, много сте мили и чаровни и се кандидатирам и за следващата ви сбирка!  bouquet

# 598
Може ли и аз? newsm53
Бижу,чистити празника на младежа и от мен,да е здрав и много щастлив

Остана ли тортичка и за мен? Rolling Eyes

# 599
Остана ли тортичка и за мен? Rolling Eyes
Ами аз пак правих торта Blush Този път е в тортена форма и още не е украсена, за да ви я покажа, но пък за теб - домашна торта Wink

Благодаря ви за пожеланията, отново! Hug  bouquet Няма вече този месец, другият повод за голяяяма почерпка е чак през април. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт