НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 978
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Анн@, кафето определено е слънчево и с настроение! Също като слънцето в прозореца и другото в душата ми  Grinning
Лейди, Марго-весело прекарване на срещата!  Hug Колко ми се ще пак да "прибягам" до София и да ви видя пак!  Hug
Но и това ще стане пак някой ден, макар че е ваш ред да ми гостувате сега  Wink

# 571
Анн, наистина много цветно!
Боби, как ме разчуства с тая инвентарна книга на спомените. Това е и моето детство, както се казва в една реклама. И моите деца не вярват, че чакахме  "Всяка неделя" цяла седмица, за да гледаме Том и Джери или Розовата пантера...
Хубава събота на всички!

# 572
Здравейте, Hug Hug Hug
Какъв чудесен слънчев ден е на вън,става за великденско почистване/нали почвам работа/ няма как да ми се размине,през прозорците ми нищо не се вижда вече.Мислех да ви се оплаквам,ама няма,не ми иде от вътре да развалям и вашето настроение.
Ани кафето ми дойде екстра Hug
Хубава събота и неделя на всички ви.

# 573
Добър ден! Hug
Пък и аз съм на форумска среща! Crossing Arms

Честито на рождениците на Бижу!
Да са много здрави и да те зарадват с прекрасни снахи...когато му дойде времето!  bouquet

Честити резултати и на lulumba! Hug
Сутринта си мислех, че съвсем съм го закъсала откъм зрение или пък, че виждам двойно, но така или иначе много ми хареса идеята за еднаквите аватари на Elica676 и Aнн@.

already stubborn , като гледам кога е писан последният ти пост...се чудя какво правиш по нощите?
То и аз късно лягам, но ти биеш рекорда! Heart Eyes

# 574
Да споделиа! Приателка стана мама на втори син снощи!!Роди се Цветан!!Да е жив и здрав!

Бижу, честит празник у вас!Само радост да ти носиат младежите!
G.D, честито и на твоиата половинка!!!

Аз вече съм в кондициа! Даже си стиагам багажа лека полека.Боже,  цели пет дена тооолкова далеч и сами newsm68!
Цикъла се намести -ще се потъркалиаме с милото , в понеделник и коронката ще ми сложат - ще има морски дарове, пици и тирамису..... Joy

Днес е студ тука и или ще мързелуваме из къщи или кафе на МОЛ.

Фран, много да се забавлиавате на срещата!!

Боби,  newsm51, специално за теб и беба!!

# 575
  • София
Този път се класирах тук рано-рано.. Laughing
Фран, след като си легне и последното диване у дома, тогава настъпва моето време- за четене на книжка, за гледане на филм, за форум..И неусетно като се огледам - станало 1-2 часа посред нощ. Rolling EyesЕх, вие осмокласните майки сте много организирана тумба. Аз неколкократно в седмокласната се опитах да приканя някого на импровизирана среща на  кафенце, ама нашите са тежки гемии..Пожелавам ви приятно изкарване!  bouquet
Аз не знам, дали ти виждаш двойно или не.. LaughingНо аз мернах в подписа на  Aнн@ рисунка, която силно наподобява аватара й. И понеже разбрах назад в темата, че на снимката е самата тя, изниква въпросът, кой я е нарисувал така успешно на картинката..Или само аз откривам прилика..Може и да съм пооткачила от недоспиване, ще ме извините! Mr. Green

# 576

Аз не знам, дали ти виждаш двойно или не.. LaughingНо аз мернах в подписа на  Aнн@ рисунка, която силно наподобява аватара й. И понеже разбрах назад в темата, че на снимката е самата тя, изниква въпросът, кой я е нарисувал така успешно на картинката..Или само аз откривам прилика..Може и да съм пооткачила от недоспиване, ще ме извините! Mr. Green

Laughing Laughing Аз я нарисувах, правих колажи на приятели и някои са си ги сложили в подписите или на аватари  Grinning
Днес пак съм на жабешка тематика, трудно ми е да бъда сериозна  Wink Мъжа ми каза, че ще ме почака още 20-на години да порасна и тогава се отказва  Joy Joy
Шанел, супер планове, чак да ти завидя  Hug Видя ли, че лошото или внушение, че ни е подгонило лошото е само временно. И честито бебче на приятелката ти Simple Smile

# 577
Здравейте милички,

слушам аз, лежа и слушам музика! Освен Моцарт (истинския), мъжа ми ме зареди с няколко нови диска: един Моцарт опера рок, което ако погледнете във фейсбук ще ги откриете - много интересна и заредена с енергия музика правят, а спектаклите са с едни богати изчанчени костюми, може би не на всеки бих допаднали, но за любопитните препоръчвам Wink другото е един младеж, музикант от парижкото метро, който е страшна панта, за мен е френският Висоцки, така ме кефи това момче. Яви се миналата година на тукашния тв конкурс за певци (нова звезда), е казвам ви просто ми падна ченето още на пробните като го даваха и заради него гледахме всяка седмица с мъжа ми предаването до края - момчето спечели, въпреки двама от журито, които много го плюеха и лансираха другите участници, но ... Вота на публиката беше важен! Та (голяма съм досад с френските ми истории вероятно, извинете ме), но пак за любопитните - в YouTube го има - и от метрото, и от участията му по ТВ, а също и новите парчета в албума - той пише текста и музиката за собствените си парчета, иначе песните, които интерпретира по време на конкурса бяха великолепно направени (Les mots bleus е на един образ Christophe, по тектс на Жан Мишел Жар, преди паследния да стане изобщо популярен, и то с електронна музика). Момчето се казва Soan, също и във фейсбук го има.
Аз много искам да се включа във вашата група фейсбук, само дето 90 % от контактите ми там не знаят за бебата, зашото с тези проблеми си трайкаме все още с мъжа ми. Но ако може на лични инфо и аз ще се включа като си преглътна още малко страховете.

Наборе, бебата е на 24 седмици Wink по френските календари за бременни трябва на 14 юли (за националния им празник) да пристигне щърка, според БГ календар е за седмица по-рано Wink те тук по всичко се различават , да не мислите че така ще се оставят да са еднакви французите , хохохо !

Хубава срещичка днес на осмокласните мами! И хубав ден на всички!!!

# 578
  • да има едно лесно - на мотора
Добирам се до темата , за кажа на патерица:

Честито на момчетата на Бижу ! Много да я радват !
Честито на любимия на G.D
Браво на момчето на grigori

Радвам се положителните резултати от изследванията на детенцето на Лулумба
Видях невероятни красоти, сътворени от Елица
Честито на приятелката на Шанел5 . И да се насладите на тези 5дни само двамата

Благодаря за слънчевото кафе на Анна

Отивам пак да се боря с цифрите  Tired

# 579
 Hug Ох, момичета толкова отдавна не съм ви чела... Изкарах една кошмарна работна седмица от по 12 часа на ден, а днес и утре като почивни дни ще работя само до обяд Simple Smile. Дано оцелея. Прибирах се вечер и се строполявах в леглото / уж не съм разглезена и цял живот работя newsm78/.
А тук при вас е толкова приятно- уютно и топло. И най-важното все хубави новини.
Поздрави за всички рожденици  през седмицата  и за вкусната почерпка- и аз се добрах Simple SmileHug за Lulumba,  представям си какво си преживяла...Bobi40, много ми харесаха спомените- скоро гледах тази "Инвентарна книга на..." в една книжарница и още не съм се отказала да си я купя.
 elitza67, красота, красота... Всичко , което сътвориш е красиво Hug Уникална си! Между другото -в Аспарухово ли живееш /ако не е неудобно/.
Приятна съботна вечер!!!

# 580
 Crossing Arms Чакам с нетърпение снимки от осмокласните мами. Дано някоя пусне снимки Hug
Някой да ми даде линка на групата във ФБ , ще съм благодарна  bouquet

Страхотна съм , на кртината на Elica676 , нали! даже си я запаметих в голям размер, та не можах да я намаля да си я сложа сложа в подписа.
Ели, да ми я пазиш! Ще мия дадеш , а аз ще си направя паспарту.

Хубава вечер и от мен , момичеата.
Като казах момичета , се досетих , че днес като посетих новия МОЛ в Ситняково и беше пълно с тийнове , нещо загубих усещането за момиче Wink
Тук , незабавно си го връщам Hug

# 581
  • София
Изкарах страхотин следобед! Благодаря на дамите за компанията!  bouquet
Гледах в четвъртък "Бялата лента". Трудно е да се каже хубав филм. Излязох от залата като ударена с парен чук. Поражда много размисли за възпитанието, ценностната система, лицемерието, наказанието. newsm78 Европейско кино от типа скандинавско. Ако някой харесва този тип кино го препоръчвам.
Боби, аз харесвам Гару. Станал е известен от Нотр дам дьо Пари. Ще потърся и Soan

# 582
  • Sofia
Зури много си лъчезарна Hug
Ели страхотен човек си   bouquet
Фран, Софи ,Марги прекрасна гледка сте ,радост за очите ми  !
ٍSnow Bird  радвам се че се запознахме!

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 20:27 от dessislavas

# 583
  • В светлината на слънцето
Тук съм, но ще се включа по-късно, че в момента е зверилник... Crazy #Silly Отивам да звероукротявам. Mr. Green

# 584
  • тъгата в мен
Какво правя ,кацнала на ръката на Aнн@ ( в подписа)?? Joy
Преди малко извадих от фурната козунак и се похвалих веднага във фейса..Гладниците,наречени мои приятели го наченаха още във въздуха  Laughing
Съпружеството ми още скитори в столицата(при мама) и аз неусетно свикнах да съм сама..Не мога да кажа,че не ми е добре,обаче...

Общи условия

Активация на акаунт