НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 993
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
 newsm62 newsm62
Скъсвам се от смях с вас ей.....
Ели,бурканите са страхотни,може ли да правим поръчки?Искам един комлект,ма в жълто и оранжево. Peace Моля тее. Joy

# 556
  Хайде да се почерпим следобедно!

# 557
Лулумба,както и предполагах!Радвам се за детенце,а ти пини едно голямо - изживяването е стресово.
Желая една хубава и спокойна вечер,а всички с празници - да са живи и здрави!

# 558
какви прекрасни новини през днешния ден
Lulumba, чудесни новини. браво браво браво. край на притесненията
Бижу, честит рожден ден на децата - вече пораснали. те да са живи и здрави, а за теб много радост покрай тях

почерпих се от всичко, което предлагате днес. добре, че е виртуално, защото иначе щях да се търкалям преядена и препита Joy
но пък беше чудно вкусно

Elica676, чудесни творения. какво вдъхновение само получаваш тук. поздравления  bouquet

# 559
  • София
Да започна с рождениците:
Да е жив и здрав съпругът на Г.Д! Да изживеете много щастливи и незабрвими мигове заедно!
На Бижу да израстнат левенти синовете й и да даведат сговорчиви и хубави снахи, и да я дарят с прекрасни внуци! Да я радват децата с успехите си!
Лулумба, хубави новини. В тази възраст травмите са чести, но им минва като на кученце. Все такива бели да са ти кахърите като майка.
Грегори, браво на сина за успеха на олимпиадата!
Елица, тези буркани с жабки и серия "Джунгла" са много интересни.Не съм виждала до сега такива!  bouquet

# 560
  • тъгата в мен
Елица,само аз ли те виждам с аватара на Aнн@ ? newsm78

# 561
  • София
Григори - браво на младежа. Не знам дали ми вярвате, но аз приемам всяка победа на наше дете като лична победа - така ми тръгна от седмокласната (сега вече осмокласна) тема. И много, ама много се радвам. Само така - това ще ни спаси като хора и като народ!

Боби (наборе, то за мен е ОК да сме набори - 3 години надолу, ама ти ?!?) - на колко седмици е беба, няма ли да честваме рожденни дни - дръж ни в течение. И да не си посмяла да своеволничиш. Лежиш, слушаш хубава музика, четеш само романтични книги и се усмихваш, през цялото време. Бебето е най-важно.

А пък ние утре ще си направим една от регулярните срещи на БГ МАМА от форума на осмокласниците. Толкова се вълнувам, все едно ще ходя на първи учебен ден...
Ще ви разказваме после. От тук има доста мами - Деси, София, Фран, Лейди и т.н.

# 562
  • Sofia
не си само ти,и аз съм в чуденка newsm78

# 563
  • София
не си само ти,и аз съм в чуденка newsm78

И аз това виждам ... Ели къде е жабката ...

# 564
С Анн@ сме приятелки и решихме да направим една закачка-нещо като побратимяването  Grinning Временно, да не ви залипсва крякащато ми приятелче  Wink
Да, и аз си мислех  същото..колко се радвам на успехите на момичетата в темата и на техните деца.  Grinning

# 565
  • София
С Анн@ сме приятелки и решихме да направим една закачка-нещо като побратимяването  Grinning Временно, да не ви залипсва крякащато ми приятелче  Wink
Да, и аз си мислех  същото..колко се радвам на успехите на момичетата в темата и на техните деца.  Grinning

1+

# 566
Да му се незнае и аз се сбърках,какво става тук... Joy Joy Joy
Успяхте да ни вкарате в чуденка,вие двечките. Hug

# 567
  • София
Един ден да реша да поработя и съм изпуснала купона в темата!
Всички торти изядени , няма черешки и листенца, я да видим питиетата  Wink,.. Ахаа.. тук се мъдри един коктейл! Моят е!  tongue2

G.D., да ти е жив и здрав рожденика!  Да се обичате и да сте щастливи още много години!    loveuuu

Бижу, честит празник първо на теб! Все така да се гордееш с децата си!
А на момчетата - здраве и късмет!
Tada

Shanel5 ,
не унивай! Мисли позитивно и облаците ще се разсеят!

Lulumba,  newsm44  щастлива съм от това, което прочетох!

Grigori, браво на детето!  bowuu

Утре на нашата среша от "Осмокласници"  Margaritavass ще организира всичко!
Много са мили тези срещи!  Особено когато не се познавахме (на първата такава) и се събрахме 20-ина майки  в парка!
Много весело и забавно беше! Дано успея да се класирам утре!

Лека нощ момичета! Hug
Специални прегръдки на Bobi  и Verano azul!

# 568
  • София
Пуууу, човек изпусне нишката за един ден само и тук се извъртят 3-4 интересни страници.. Heart Eyes
Най-напред да изразя радостта си от хубавата новина на lulumbabouquet
После да мина към многото поздравления по различни поводи!На GD половинката и на Бижу момчетата да са живи и здрави , много щастливи!  bouquetДоколкото разбирам, Бижу,имаш двама близнака на 17 и един батко на 20.Тоест 3 момчета, с една и съща  зодия и три години разлика.Нашият случай е същият, но полът е женски - една кака лъвица и две близначки с три години по-малки от нея, също лъвици.. PartyПоздравления и за младежа на Григори, все такива успехи и занапред!
Сигурно половината неща , които щях да пиша, ги забравих..Ама и утре е ден! Heart EyesЩе се класирам  по-рано..

# 569
Добро утро! Наистина тук сте по- бързи от светлината Mr. Green
Едва ви смогва да ви изчета.

Кафенце , нещо?

Заповядайте! Нека ви е цветно и слънчево! Hug

Общи условия

Активация на акаунт