НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 995
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
(признай бързо ще освободите ли терен в къщи?(да се веселят младите Joy)[/color]
Не! Joy Ще потърпите. Не утре, а в други ден големият навършва 20 и ще празнуват накуп на вилата на техни приятели.
Благодаря ви, момичета!   bouquet

# 541
Честито,Бижу,
да са ти живи и здрави и много щастливи.

# 542
  • В светлината на слънцето
Ето ги и хубавите новини... newsm44
Сутринта не можах да си намеря място от притеснение и директно отидох в кабинета на педито и се примолих на другата смяна да ми покажат резултатите. Всичко е в абсолютни норми. Потвърди го и мед.сестрата.  Grinning Ле-ле, колко съм щастлива!  Grinning
Падна ми огромен камък от сърцето.  ooooh! В този случай причина за куцането е най-лекия вариант. Както предположи и ортопеда - усукано мускулче от игра, което е минало бързо, но сега той инстинктивно пази крака, затова и куцука. Останалите две тежки версии бяха левкемия или едно друго ужасно сложно нещо, на което не мога да възпроиведа името, но също фатално и с преживяване едва няколко години. Гадното е, че при подобно рязко и безпричинно закуцване и когато не е ортопедичен проблем, това е характерен симптом за два от възможните лоши сценарии.  Confused Но слава Богу, оказа се третата и най-безобидна версия.  ooooh!
Благодаря ви още веднъж за стиснатите палци, имаше ефект да знаете.  Hug Hug Hug
И добре, че косата ми е доста побеляла още от ранни години, та още един два бели кичура няма да правят впечатление. Унищожените нервни клетки няма да броя и ще се правя на разсеяна, че не съществуват. Mr. Green
И ви подарявам едно голямо усмихнато слънце, защото и на мен ми е слънчево на душата.

Бижу, честит рожден ден на близнаците! Да са ти живи и здрави, и много причини да намерят, за да се гордеете един ден с тях!
G.D., честит ти рожденик! Много да те обича, много да те радва и от здраве да не се отърве!
Шанелче, хайде, при теб зъбните неволи да отшумяват.  Hug
Боби, ох колко мило и носталгично ми стана... върна ме години назад... Blush

# 543
  • Sofia
Бижу Честит Празник smile3525  Много здраве ,щастие късмет и сбъднати мечти на малдежите.

# 544
Бижу, честит рожден ден на синовете ти щастлива майчице! Да са силни, здрави, умни и добри. И която и врата да отворят-само успехи да ги чакат!

Лилумба, прекрасна новина! Радвам се!  Grinning
Изобщо днес е хубав ден.
Дано не ви досаждам, ама се вдъхнових от картинката в подписа ми и гимнастиката я "направих" на буркан  Laughing

Айде, повтаряйте сега след тях  Joy

# 545
  • Варна
Браво! Браво, lulumba!
С двойно по-голямо слънце ти отвръщам!

# 546
lulumba страхотна новина.

# 547
  • В центъра на мръсотията
lulumbaHug

Бижу, честит празник!   bouquet

# 548
  • Sofia
Lulumba  newsm51 за добрата вест!!!
Ели тия жаби незнаят ли да плуват? ще се издавят hahaha

# 549
Lulumba - представям си какво ти е било ... Миналата година есента откриха левкемия на три годишен братовчед на моите деца... думи нямам да опиша... но първата ми реакция беше моментално да им направя пълна кръвна картина, и макар да нямаха никакви симптоми, докато излязат резултатите главата ми сътворяваше най-черните сценарии. Много се радвам, че всичко е приключило с добър край. По повод инстинктивното повтаряне на някакъв тик, или накуцване - и моите като малки са действали по подобен начин. Дори малкия в градината беше започнал да прави едни много странни присвивания с премигване на очичките. Къде ли не го водихме, капки му слагахме... един ден отивам в градината, и ме посреща госпожа със същия проблем. Оказа се, че детето е възприело навика от нея. После с много напомняне го отучихме.

# 550
Лулумба, радвам се за вас  Hug(твоят син, много прилича поне на снимката, която ти е в профила на моя, когато беше малък...)
Бижу-Честит троен празник!-Моята девойка е на 18+-скорпионка е, може да се харесат с твоето голямо момче и да се сродим  Laughing
Боби 40-благодаря ти за връщането в детските ми години-всичко без посещението на градска баня съм го преживяла ( но и там си е било купон май...).
Ели 676--определено ще си поръчам от твоите ръчно рисувани буркани (по нататък, че трябва да се прави основен ремонт в кухнята.... Sad).Жабешката ти серия определено ме грабна.  bouquet
Ментова-за да не спамим тук, на лични ще ти изпратя инфо за Истанбул, но малко по-късно днес.
СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ!!!

# 551
  • София
Нямах достъп до нета снощи и не мога да Ви изчета. Успях!!!

Lulumba - браво момиче, толкова хубави новини. Няма по-хубави!
GD- да ти е живо и здраво момчето (съпруг), и все така да се обичате. Това са приоритетите в нашия живот - семейството. И когато там има топлина и любов, живота е прекрасен. Намирай повече време за него, защото има една тъжна приказка, където точно това казват - няма вечно да сме заедно, затова - наслаждавай се на мига с него!
Бижу - да са ти живи и здрави момчетата, всичките! Доколкото си спомням бяха високи красавци, така че яка ти душа. Наздраве!

Bobi - ние сме астрални близначки, е с 2 години разлика, аз съм каката. И пак няма да си напиша годините официално, въпреки че всички ги знаете, ние сме дами  Joy
Боби, много съм горда и щастлива с теб, че чакаш бебенце, че една от нас ще преживее това прекрасно нещо - раждането на живот. Погали беба от мен. (Върнах се назад и видях че пак съм излъгала - 3 години съм по-голяма - абе набори  hahaha)

Еличка - КРАСОТАААА! И аз ще си поръчвам буркани.

Сега ще свършвам, че нямам време - до довечера.

# 552
Бижу, тъкмо днес мислех за теб, че не съм те мяркала тез дни (може би диагонално съм чела ...) и такава изненада !!! Да са ти живи и здрави и много да те радват! Да си намерят след години 2 готини близначки за булки! Малеее, тройна свекърва ... Но ти си много печена, няма грешка!

Лулумба, браво, чудесни новини! Само така момиче, спокойна бъди Wink

Наборе, Wink голям гуш от мен и беба!

# 553
  • София
G.D.Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави,
да откриете истинското щастие заедно,
да може винаги да разчитате един на друг,
да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.
И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.
Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно

И умната щом ще празнувате без децата,да не гледаме такива последици после  Hug

Бижу, да са ти живи и здрави момчетата и късметът нека винаги е с тях!А аз понеже имам ясновидски способности,прогнозирам,че купонът ще е такъв :

Лулумба, Hugрадвам,се че всичко се е развило по най-безобидния начин!
Еличка,много красиви буркани!Браво , момиче!  bouquet

# 554
 Hug Привет и от мен!

Честито на Бижу   bouquet

Ох, не мога да смогна , много , много имам да чета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт