Баба Марта бързала и на Май-че рано,рано мартеница вързала!

• 33 925
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ, МАЙЧЕТА! Да сте живи и здрави и много обичани жени и мами!!!  bouquet

# 376
Честит Празник Скъпи момичета! Да сте живи и здрави, все така лъчезарни, много щастливи и безкрайно обичани жени, майки и съпруги  newsm51

Да се разпиша и аз най-сетне след срещичката в събота, да не си помислите че не ми е харесало и съм решила да ви изоставя  Laughing Беше великолепно, изкарах си перфектно. На живо всички сте повече от прекрасни -- и мами и бебоци. Времето литна толква бързо, че не можах да говоря с половината мами дори, и да запозная Теди с всички бебеоци, но здраве да е следващия път  Peace

Благодаря ти Дени, че ме сложи при Убавиците Embarassed хоп даже се изчервих. Само да добавя че всички изглеждате прекрасно - кои по-пухкави, кои с манекенски мерки, но важното е че сме мамите на най-сладките беборани и беборанки в бг мама  Hug

Специани   love001  love001  love001 на Мадленка, която ни докара с малчугана и направи възможно да ви видим.

После ще ви чета какво сте писали вчера и днес, че сега ни предстои чипкането.

# 377
Честит 8-ми март на всички вас, Дами!!! Бъдете прекрасни, бъдете нежни, разбиращи, подкрепящи, всеотдайно обичани и обичащи!

Хубав празник днес, а Баба Марта що такава люта, пфу, ега ти снега, ега ти чудото.
Помрачих си малко празника като погледнах списъците на чакащите за ОДЗ-та. Разделени са опашките вече по критерии - социални и общи. Шансът за класиране е една голяма кръгла 0. Зайо, мъка мила, ако не се откажат някои от вашата опашка с повече точки от вас и вие увисвате. Уеуе, 5 двойки близнаци и 1 тризнаци #Crazy.
Хайде, Платинка, вече честито ви показало се зъбче!
Сиска, благодаря ти за препоръката за фризьор, може и да се възползвам, ако намеря кой да гледа малкия.

# 378
Смехурче, и аз като Маева знам, че се дава.
На обяд основното и част от десерта, а привечер супичката и останалата част от десерта.
И аз не си представям как ще се изяде на един път 600 гр Crazy

# 379
  • гр.Стара Загора
Честит 8-ми март мили маЙчета!!!
Бъдете любящи и грижовни мами и много обичани и желани жени!!!
Сисе,Смешко   action032  remybussi,нашите небесни ангели ще ни пазят и обичат от разстояние!

# 380
Честит празник!
Бъдете неповторими и незабравими!!!
   bouquet

Смехурчо, Сиси, няма думи с които може да бъде описана загубата................Прегръщам ви силно!

# 381
И от мен честит осми март, момичета. Да сте живи, здрави и много обичани жени.
Тук осми март не се празнува. Има ден на майката, който се празнува всяка втора неделя на месец май. Много ме беше страх Александър да не се роди тогава, че все щеше да се случва от време на време да не може да съберем деца за рождения му ден. (Ма и аз какви глупости си мисля... То тогава беше нероден Петко, а аз за рожденни дни мисля).
Супер си изкарахме неделята и понеделника. Тук беше неработен ден и имаше фестивал в едно село, близо до нашето. Вино, хубава музика, зеленя поляна.... Бали със сено, хубаво сирене,рибка.... Еххх, това е живота. Моят младеж се държа повече от прилично, издържа като пич от 10.30 до 17.30 часа без да мрънка, без нищо. Всеки ден се убеждавам, колко много е пораснало моето момче.
Ето го и него, хареса си една пластмасова касетка, и даже си тръгнахме с нея. През цялото време си я ползва като масичка.

Мисля да го отбивам и аз, така, че моля, приемам всякакви съвети. Александър засега суче вече само сутрин и вечер (е, ако ме види, че съм седнала в удобна позиция все се набира да си постави главата на ц***та ми, но аз не му давам винаги). Като сме навън няма проблем, но в къщи....
Разгледах снимките от срещата и благородно ви завиждам...
За детските градини - тук ред няма, но какви са им цените....  Shocked  Shocked  Shocked То затова хората си гледат децата вкъщи, цената за ден в детска градина, без ядене (всеки си носи ядене за своето дете, заради алергии и глупости) е от порядъка на 60-90 долара. Груби сметки - около 300-400 долара на седмица, ако работиш  причлична работа заплащането е около 500-550. Като сложиш и времето, през което пътуваш до работа, приготвяш храна за другия ден за детската градина, особено пък ако имаш 2 деца, цялото упражнение се обезсмисля. Затова наш Александър ще си седи вкъщи, под вещите грижи на майка си  Simple Smile Нищо, че ми се работи, но... такъв е живота.
Хора, вие мислите ли си как ще организирате първия рожден ден? Аз от сега съм го замислила. Торта - аз ще я правя. Че ще е вкъщи - ще е вкъщи, но друго - не съм измислила.
Комшийката ми роди бебе преди около седмица - отидох да го видя, като беше на 3 дни (тя ми се обади де, не съм се натресла) и така се разнежих.... Едно мъничко, мъничко бебенце, ама много мъничко, бях забравила колко малки се раждат...

# 382
Помрачих си малко празника като погледнах списъците на чакащите за ОДЗ-та. Разделени са опашките вече по критерии - социални и общи. Шансът за класиране е една голяма кръгла 0. Зайо, мъка мила, ако не се откажат някои от вашата опашка с повече точки от вас и вие увисвате. Уеуе, 5 двойки близнаци и 1 тризнаци #Crazy.

Е това е живота. Ужасен ужас!!! Не сме увиснали, а направо сме се изтърсили от списъците. В първото ни желание с повече от 10 точки не се класираме, че тризнаци плюс близнаци плюс още три дечица ни бият. А във второто желание са класирали Дарка, а Сияна не.  newsm78 Ама там ако направя разместване и го обявя за първо желание ще станем с повече от 10 точки и тогава и двете имат шанс. Ух, не знам какво да правя. Май ще поизчакам да видя как ще се развият нещата този месец и следващия току виж съм се задействала в някаква посока. Но е вече ясно, че наесен трябва да се върна на работа и нямам голям избор...  Sad

Сиска, Роска, Смешко, извинете за закъснялата реакция, но цял ден ви мисля наистина -  Hug.

P.S. И днес не ми остана време да ви разкажа за нашата мини ваканция, но беше повече от превъзходна. Направо съм литнала. Отпочинах чудесно. Зайците каталясваха зверски през деня и спяха непробудно през нощите, та и аз се наспах. Само първата нощ имаше някаква страшна истерия от страна на Дарка, която така и не разбрахме на какво се дължи... Хотелът е впечатляващ. Рядко ми правят впечатление такива неща, особено в България, но този наистина е изпипан по-добре и от западен. Спа и уелнес центъра е супер и наистина предразполага за перфектно отпочиване. Вкратце, ако има как - идете и отпочинете. В момента има отстъпки, пакети, ала-бали, достъпно е...

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 03:34 от zaiobaio

# 383
  • софия
Добро утро! Flowers Bouquet
Ще сервирам закуската и се връщам да прочета изпуснатото.
Заповядайте! Peace

# 384
Добро утро кака сте мдами аз съм малко болничка но ще се оправя
вчера бяхме на консултация и сме с 100г пораснали(3 месец подрет така се по 100г)и сме пораснали с 3 см. лек ден ви желая  Hug

# 385
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,РОНИ!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ОТ ВСИЧКИ БЛАГИНИ НА ЗЕМЯТА ПО МНОГО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЦЕЛУВКИ!
Eто скромен подарък,ползвай го за каквото искаш,ако не ти хареса може да ми го върнеш Mr. Green

# 386
  • Стара Загора
Честит рожден ден Рони  smile3525 бъди жива ,здрава и винаги засмяна ,най-обичаната мама и съпруга на света  Hug Hug Hug
4efito,бързо да оздравяваш  ,аааааааа Naughty а за мерките важното е че сте нагоре те сега се движат повечко децата затова израсходват повече енергия  Peace
katilias,относно кърменето мога да ти кажа как постъпих аз,никой не ме е учил но стратегията ми беше успешна(накрая с малка помощ от от Айла) Heart EyesТа и аз бях останала на две кърмения сутрин-вечер и взех постепенно да давам по-малко АМ преди да кърмя......първо по 60мл. около седмица.....после 90мл. пак седмица....после 120мл. седмица.....150мл. седмица....и накрая стигнах цяла доза 180мл.....Айла ме посъветва в този момент да махна първо едното кърмене изцяло(махнах нощното) после и сутрешното.Така постепенно и кърмата ми намаля,нито съм пила хапчета нито нищо Naughty.....Смея гордо да твърдя ,че стратегията ми проработи успешно и за двама ни без стрес от ничия страна мислех,че трудно ще го откажа но уви....няма проблем.....ако имаш време цялата процедура ми отне около месец  PeaceДано да съм ти била полезна  Hug Hug Hug
Смеши,благодарско за закусчицата и кафенцето,но ще се възползвам само от кафето,че и аз се ограничавам вече.....М/у другото днес пия истинско кафе незнам от кога с тая бременност и кърмене...забравих какво беше
Честити месечинки на бебе Рая,Диана,Виктор и Теодор newsm38

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 08:57 от delqna

# 387
  • софия
Благодаря на всички ви за подкрепата,която ми оказвате!  bouquet
Много благодаря и на всички,които се включиха по моята питанка! lovekiss
Много ме е яд,че не можахме да присъстваме на срещичката,но другия път,няма да пропуснем. Naughty
Зайо,много се радвам,че сте си изкарали добре.Гледах снимките във ФБ,много ми харесаха. Peace
А за яслите,много неприятно, най-странно ми стана,как едната я приемат,а другата не. newsm78
Честит Рожден ден,Рони!Много здраве и любов ти желая!

# 388
 hbday ,Рони! Пожелавам ти неограничени количества щастие и по малко свекърва, ама качествено. Simple Smile)))

# 389
Зайо, при класиране на един близнак, автоматично се приема и втория, дори да няма място. Отпуска се допълнително и просто групата е с едно детенце повече.

Честито на Рони! Избери си самичка пожеланието, защото не се сещам, та ти си имаш всичко!

Общи условия

Активация на акаунт