Баба Марта бързала и на Май-че рано,рано мартеница вързала!

• 33 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
JeenySJ , за МАНТУ ние ходихме в ТУБ диспансера на ул. Кирил и Методий 78. Той се намира като тръгнеш от Лъвов мост по Мария Луиза към ЦУМ, завиваш на втората пресечка в ляво и там към 50 метра от лявата страна ще го видиш.
На нас Мантуто се оказа отрицателно и ни боцнаха пак с ваксина и като питах може ли и тази ваксина да не е успешна ни отговориха, че може, но се проверява за имунитет чак в първи клас. Сега ни се зачерви рамото.

# 406
JeenySJ , за МАНТУ ние ходихме в ТУБ диспансера на ул. Кирил и Методий 78. Той се намира като тръгнеш от Лъвов мост по Мария Луиза към ЦУМ, завиваш на втората пресечка в ляво и там към 50 метра от лявата страна ще го видиш.
На нас Мантуто се оказа отрицателно и ни боцнаха пак с ваксина и като питах може ли и тази ваксина да не е успешна ни отговориха, че може, но се проверява за имунитет чак в първи клас. Сега ни се зачерви рамото.
Благодаря Hug
Ние утре ще го правим това нещо, дано не се налага да го боцкат....

# 407
Ех, че кой ме пита дали с количка в това време не бива да се излиза? До ДГ и обратно Ники умираше от кеф, даже си пееше. Какво като я бутах на улицата, а не на тротоарите?! И колата си изчистих....
Много е приятно навън - поне в София не духа гадно както във Варна и Бургас.

Количката е Маг Ингланд, второ бебе гледам с нея и не е мръднала - като трактор е  Mr. Green

Честити месечинки и РД на Рони.  bouquet

# 408
мацки само пускам мойте снимки от срещата че талибанин ДОбри се събуди осфирепял от глад и после ще пиша в същото в което и другит еса пуснали снимки ето линка
http://may2009.snimka.bg/baby/martenska-sreshta-na-sofiyiskite-m … a.480336.17737688
от тук до края са мойте

# 409
Давам отчет - 8800 и 76 см. До тук добре, ама мантуту..... провал
На нас ни го слага педито и в момента на поставяне кожата на Сиана се разцепи Shocked
Толкова е тънка, че не издържа на налягането и почти всичко изтече от вън. Сега ще чакаме три дни с надеждата, че и малкото ще зачерви кожичката, а ако не пак на манту ooooh!

# 410
Ей ме на пак съм тук  Simple Smile
Нем. и аз излизах с количката.Голямо бутане падна,а Влади такъв смях му дръпна,че по едно време си викам това дете ми се подиграва  Close ,но то аз кой знае какви звуци съм издавала  Mr. Green И все пак взехме храната от детската кухня, резултата  е задоволителен,но хапна малко.Дали защото избързах да му я дам в по-ранен час или защото е нов вкус newsm78.Утре ще разбера,няма да бързам и ще си го нахраня когато трябва,да видим тогава аз ли съм сгрешила днес или той не я харесва! Peace
Зайо,хотелът е супер!Жалко,че ни е близо до Слънчев бряг и няма да ме огрее да го посетя  Sad
И сега като заговорих(записах) за моренцето се размечтах да е лято вече  Wink.Мисля цялото лято с Влади да сме там.Дано  Praynig не ми мине котка път,че и мъж ми не е много съгласен да е далеч от нас.Засега съм го уговорила уж,но знае ли човек Rolling Eyes
 Ха-ха Роси,на някои от снимките ти съм много страшна  Shocked

# 411
  • София
Нем, и нив сме с Трактора, предният път като излязохме на сняг пробвах по тротоара..ужас беше ooooh! Гумите се тътреха напред и аз се бях облегнала с всичка сила на количката, за да я помръдна Crazy

Рони, честит рожден ден!

# 412
Какво хубаво слънчице е пекнало. Айде ние пак навън! Mr. Green

# 413
А здравейте пак!
Вече съм с по бодра тиква след снощи, имаше женско парти у нас - четири жени с три деца, пак женски  Mr. Green Беше весело, а след като гостите си тръгнаха Катерина реши че е време за будуване и ми разказа играта до 3 и половина. Както и да е, мина, починах сега следобед и съм ОК  Wink
Иначе да споделя за нашата кухня - аз пиша само три дни в седмицата, вземам си манджи за всеки ден - по едно ядене за обед и по десерт за следобед  Peace Ако има деца дето вечерят им взимат и за вечерята Wink Грамажа е доста - около 250 гр., което Кати опатва цяло и накрая на месеца е + 100 гр Crazy Шантава работа - яде по 900 - 1000 гр. на ден, а нищо не остава  newsm78
Няма да ви говоря, че при нас снега отново е натрупал мноооогоооо. писна ми от този сняг, тъкмо стария се разтопи и пак нов, и не спира да вали от вчера  #2gunfire Тез мъже явно много са ядосвали жените си, щом Баба Марта така се сърди  Mr. Green Ние не сме виновни за нищо  Peace Blush
Тъй, само толкова се сещам - ааааааа Честит проходил Калинчо на Дикси  Hug Много уверен да крачи, и аз също предлагам да спираш диетата, че няма да остане нищо от теб  Mr. Green
Честити месечковци днес! Здрави и весели да са малчуганите  Heart Eyes

# 414
  • София
Здравейте и от нас в този мартенски сняг! Grinning
Честит рожден ден на Рони!!!

Вайза, ползвах идеята ти за гонка в коридора Mr. Green Mr. Green Mr. Green с топка, страхотно е Любомир се уморява , а и засега му е интересно Hug
Страхотна среща сте си спретнали момичета, всички сте прекрасни, озарени от майчинството, а дечицата най-страхотните, другият път и аз съм на линя!
И ние днес трябваше да бъдем на Манту при личната, но стачката провали работата и чак края на март ще ходим.
Вчера голяма виелица беше, но днес се отчетохме с излизане на вън и пързалка с шейната, та накрая заспа седейки в нея Mr. Green.
О, да се похваля  Heart Eyesи аз вчера се появиха и горните две зъбчета на Любомир, и странното е ,че скърца със зъби.
Честити бели и здрави зъбчета на озъбилите се дечица!
Малачика, много хубави покани, давай смело!
Смешко, гуш от нас! Hug
Мигле ,оздравявай бързо!
Ще бягам, че татито си дойде  и да гласим вечерята!  chef Wink Mr. Green

# 415
МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА И ПОДАРЪЦИТЕ!ТРОГНАХТЕ МЕ ДО СЪЛЗИ Hug Hug Hug
Днес за мен беше един уникален рожден ден, благодарение на единствения и неповторим мой съпруг!На всички ви пожелавам такива съпрузи Heart EyesСнощи във 00.00 ме събуди със подаръка ми-чисто нов лаптоп ТОШИБА!На скрийн-сейвъра си беше сложил снимката във рамка от сърчица със пожелание за рождения ми ден!От както съм се събудила, непрекъснато ми прави подаръци и изненади-цветя, торта и след малко и вечеря!
Сиска, Малачика, страхотни подаръци!Взимам и не връщам Mr. Green
А моята 10 месечна голяма малка девойка днес ми поднесе подарък-ново зъбче!
Оставям, ви после пак  bouquet

# 416
Рони, да си ми жива и здрава, жено шантава.
Страхотни подаръци от един много романтичен мъж.
Много се радвам, че сте се намерили с Жоро. Личи си, че те обожава.
Пожелавам ти всеки ден за теб да е като рожден ден.
Да те обгрижват, обичат, глезят, уважават, обожават и да те заслужават.
Бъди щастлива.
Честит Рожден Ден!!!

ПП. Рада най - накрая се сдоби със зъбче. Едно такова мъничко и неравничко, ама зъбче. Simple Smile

# 417
Рони прекрасни изненади ти е направил мъжо! Браво на него, рядкост са романтичните мъже  Laughing
Дендри - честито първо зъбче на Рада - да е беличко и здравичко  Hug

Днес пък голяма скука, аз съм сама с Кати в къщи, тя сега спи и дано и нощес да е така  Praynig Симона е при баба си днес, мъжо бачка и аз се чудя какво да правя newsm78 Май ще си лягам рано, като гледам и тук няма движение - почивате от снощи  Crazy
Лека нощ

# 418
  • Пловдив
Рони , честит рожден ден и от мен ! Жива и здрава да си и все така обичана !
Наистина много романтичен ден ти е направил съпругът ти   bouquet Нека такива бъдат дните през цялата година  Hug

Дени , честито ви първо зъбче ! Белички и здравички да са всички зъбчета на малката хубавица !
Само ние ли останахме беззъби още ?!?  Simple Smile

# 419
  • Елин Пелин
АААА мама Мира и ние нямаме нито едно зъбче.
Честито първо зъбче на Рада и честито зъбче и на Рая!
Рони честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, обич и много послушни дечица!
Чудесен мъж си имаш. Браво на него!  thumbsup Поздрави го!

Общи условия

Активация на акаунт