Баба Марта бързала и на Май-че рано,рано мартеница вързала!

• 33 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Но не рискуваш ли Ксандърчо да те събуди с рев от земята?

То това не е към мен,но аз за 4 години спане с дете до мен на спалнята нямам такъв случай Peace

Стеле,сега като тти погледнах лентичката то не останало до на Ради празника.Представям си как се вълнуваш и ноща преди РД как няма да можеш да спиш Crazy
У нас сега е голяма драма,защото Божи се сърди,че РД на Минето е преди нейния.Обещах й,че ще им ги направя заедно и естествено условието е с две торти и са е на "Стратилат"/известна търновска сладкарница с чудесен изглед/

# 436
  • софия
Ох,че съм заплес,забравих да честитя зъбчето и на снаата Рая!  dohДа и е много беличко и здравичко!
Стеле,тези дни много си мислех за вас.И най-вече,че първото ни Майско бебе
ще празнува след броени дни първия си РД.

# 437

Да ви е сладко!

# 438
Що нелепо бе Сис, сестра му така за 3 нощи я отучих . Първата рева 40 минути после 10 и после помрънка
и край. Само че тя вече не ядеше нощем. Тоест тя никога не е яла нощно време. А тос мунчо се буди за манджа сто пъти на нощ.
Освен да приготвя едно шише адапте и термус топла вода преди да си легна и да видим . Обикновенно първото събуждане е в 23 ч. но само да го гушна и след тва вече никакава идея нямам кога се буди щото нямам часовник в спалнята.Май към 3-4 иска да яде здраво. Тогава ако му заджуркам млякото трябва да е добре надявам се. Още го обмислям  Joy
Нем ъъъъ тас тортичка кво  Heart Eyes

# 439
  • София
Нем,мила честит имен ден.Пожелавам ти много здраве,щастие и късмет.Да те слушат мъжовете и ти тях   bouquet

# 440
  • софия
Немирничке,

Много здраве и любов ти желая!

# 441
А разбрах присъединявам се към поздрава - Да ти е живо и здраво името Немирничке

# 442
Честит имен ден на Гале-тата! Simple Smile Живи и здрави да сте и много щастливи!  Hug

Мами имам нужда от помощ, като предварително се извинявам, че ще ви вкарам в размисли, но... искам да купя колело - триколка на малкия и харесах много варианти... давайте мнения моля, кое според вас е по-добро - Благодаря!

http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_412_415-products_ … no3198fsoh7lgrh52
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_412_494-products_ … no3198fsoh7lgrh52
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_412_494-products_ … no3198fsoh7lgrh52

# 443
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГАЛЕТАТА newsm51 newsm51Да сте живи и здрави!
Катринка, на мен нищо не ми показва в тези линкове newsm78
Искам пак да благодаря на всички поздравили ме тук и във фейса още веднъж Hug Hug Hug
Дени, честито първо зъбче на малката бонбонка Рада-Сладурана HugДа е беличко и здравичко!
Фелинка, подаръка е с удължена гаранция умишлено, че аз много се ядосвам и ги затварям по-рязко WhistlingТо за това и другия ми лаптоп вече не е в час Mr. GreenИ аз мисл,я че твоя начин" работи" за да го научиш юнака да си спи в леглото.Аз мойте и двете Убавици така ги отучих Peace
Сега да се оплача-след вчерашния прекрасен ден, нощеска Рая вдигна Т, която отдавам на зъбоникненето ooooh!И днес цял отказва твърда храна с изключение на хляб и е само на АМ.Сега пак е с Т и ще опитам да я сложа да поспи, че не се издържа!
Още щях да пиша, ама само ме Мамосва...

# 444
То не че с две деца ни остава време де.

Ох,децата ти виновни Mr. GreenНие и преди да имаме деца романтиката беше  под критичния минимум Laughing
Значи има чиста съвест. Wink.

# 445
  • София
На моят непълзящ мъник му трябваха точно 30сек да се събуди и да скочи от спалнята, а тя е от най-големите #Crazy Така че си е до диване Crazy

# 446
  • София
ЧРД на Рони и от мен   bouquet
По повод яслите - ако зависеше от мен аз не бих си пуснала детето толкова малко на ясла. Единствената причина да кандидатстваме въобще е, че се пази място за в градината. Сашко е едно дете и боледуваше нон-стоп, а ако са две децата не ми се мисли ooooh!
Малачика, Hug
АА Сиска сънувах, че си родила момче ама си си  крила  бременността до раждането  Joy hahaha Да ти е честито

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 14:55 от QWERTYASD

# 447
Здравейте  Hug
Честити зъбчета на озъбените дечица,честит лаптоп на Рони и честит имен ден на Галенцата!
На моят непълзящ мъник му трябваха точно 30сек да се събуди и да скочи от спалнята, а тя е от най-големите #Crazy Така че си е до диване Crazy
Съгласна с теб,с тази разлика че моят мъник е пълзящ! За част от секундата,след като се е събудил е вече в края на леглото  #Crazy Та няма как да спи при нас постоянно.Слагам го,но или аз или баща му сме пазачи  Wink
Смехоранка,ще взема да дойда във вас един ден да гледам Ицето а ти да поспиш  Hug
ФелинкаHug
Аз отивам да си положа малко главицата докато спи Влади,че тази нощ беше малко тежка  Tired

# 448
  • Велико Търново
АА Сиска сънувах, че си родила момче ама си си  крила  бременността до раждането  Joy hahaha Да ти е честито

Случи ли ми се това ще те намеря и лично ще се разправяме CrazyАз навсякъде тръбя,че сме приключили с децата Simple Smile

За оттучването с рев-не,благодаря Stop

За падането от спалнята всеки си знае.Моите са падали,но това не е било нощем до като сме спели Peace

Нем,да си ми жива  и здрава!Дълги години да си носиш името със здраве HugВярвам,че още по лаконична можеш да бъдеш Mr. Green

Кати,не мога да отворя линковете-после ще пробвам пък Laughing

# 449
  • софия
Плами,благодаря ти! Flowers Bouquet
Ицко преди малко си нарани устничката от вътрешната страна.След като
откри,че може ходи,държейки се за нещо,просто не се спира.Обикаляше
секцията и явно изгуби равновесие,при падането на пода си раздра устната на
една дръжка с остри ъгли. ooooh!Аз се изплаших много,той се захласна,едвам успях да го успокоя.

Общи условия

Активация на акаунт