нещо мога само когато му скибне да пращам съобщения незнам защо
А най лесно е да си тръгнеш, но с това и с мълчание проблемите не се решават
.
със здраве да си го ползвате!
много гуш от нас с Тоши 
. И такива работи покрай нас
Много
А ма ха!Остави,че ходиш по гъзовете на всички,ами пък и ще
Мнооого ми е зле. 
Само иска да го гушкам и е,като

А за отбиването, защо бързам ли - ми по цяла нощ спи цокайки. Писна ми вече. Сега се опитвам - млякото започна по малко по малко да го пие. Все някой ден ще стане. Ако не - казаха ми, че тук има специално отделение към болницата за такива случаи. И може би ще трябва да отида за около седмица, за да може да го отбия и да спре да спи по цяла нощ с ц*ца в уста.
Мале, като седнахме на терасата със сестра ми... Добре, че бях с колата, че иначе отиде им избата на тези хора.

.
.
Иначе за туту-то, ако го искаш само за снимки, мога да ти го дам да снимате Еви и после ще ни го върнете 
На мен също ми прави впечатление,че много често се чете по диагонал и се обръща внимание на проблемите и вълненията на определени хора
Сега се сещам,че щях да ти пиша по отношение на Везните - аз също съм Везни и смея да твърдя,че съм абсолютно нетолерантна в ситуации, в които някой тъпче друг човек и повярвай ми, много често ми се е случвало да се намесвам в такива ситуации...и изобщо смея да твърдя,че съм силен и непримирим характер, така че не съжалявай изобщо, да ти е живо и здраво детето, пък другото Божа работа 

Мнооого ми е зле. 
Само иска да го гушкам и е,като

и премина в бронхит, пиха антибиотици. На малкия обаче му подействаха отлично на психиката. Вече е най-лъчезарното дете.
Ляга си в 21, става в 7 часа и спи без да гъкне нощно време. През деня спи преди обяд час и половина, следобяд 3 часа. Непрекъснато се усмихва, жестикулира, държи речи. Започна да яде с апетит, че за 5 месеца беше качил само кило и половина, заприличал беше на сомалиец. Какво стана - не знам. Но трансформацията определено много ми допада. Дай боже всекиму, дето се казва! Преди бях станала невротичка от недоспиване.
Ето да го видите колко е изпълнителен и послушен.http://www.facebook.com/profile.php?v=app_2392950137&id=1680083644
И аз мислех, че съм случила на свестен мъж преди да родя обаче. Преди това почти сме нямали караници. Ох как го казах - той пак си е що годе свестен, ама на приказки е ужасен, и много рядко и на действия като мълчане. А то лошото е всъщност, че той по принцип си е такъв с абсолютно всички хора - право каквото му е на душата и е адски нетактичен понякога и с много странно чувство за хумор. Така че не е съвсем само към мен лично това негово отношение на непукист и понякога грубиян в приказките.
Ама на тъмен балкански субект засега ми се е паднал
За везните само хубаво мога да пиша, че моята най-добра приятелка е Везни и е супер добра душица. Ама то това може да е от това, че Водолей и Везни се разбират много. Аз пък затова исках Ева да е Близнаци, че и с тях се разбираме добре.
А за туту-то ще си помисля, трябва да питам и баща ми кога и как ще може да ни направи. Ама май ще и вземам, че много харесах едно лилава с бяло - аз си падам по лилавия цвят - нали е царски цвят
и може Ева да я направим малка балерина не само за туту-то, ако я влече де някой ден.

Бързо да се оправя малката бонбонка.
. Не знам какво дакажа освен да си силна и да не се даваш. Брех, тези мъже...... 

, но все пак да е веселко 

А ти я дай линк /може и на лични/ с новото занимание
[/color]
няма да остави зет си без снимки за РД
Сега правя маркетинговата стратегия, така че.....дано скоро сме готови. Препоръчани теми