Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен

• 18 716
  • 387
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм имала през предната бременност схващане на прасците, облекчавала съм както е описала AnMary.
Казвали са ми, убождане с игла по прасеца отпускало веднага... Thinking но не мисля да пробвам.

# 151
  • София
Казвали са ми, убождане с игла по прасеца отпускало веднага... Thinking но не мисля да пробвам.
Това го знам от плуването. Не ми се е налагало да използвам метода. А и не бих искала, някак си ме е страх Simple Smile

# 152
Здравейте.

Хубава тема. Пиех фолиева киселина в началото на бременността.  Вече съм родила, но пия витамини. Действат ми добре.

# 153
Кога започнахте да пиете витамини и кой лекар ви ги изписа?

# 154
  • София
Започнах след 12та г.с. Изписа ми ги гинеколога.

# 155
Витамини започнах да приемам към 20та г.с. Препоръча ми ги личния, но ги изписа докторката от женската консултация.

# 156
  • в Кошера

13-та г.с. по предписание на следящото ме АГ.

# 157
Здравейте момичета,

Пия фолиева киселина още преди да забременея. Скоро ще заменя с витамини. В 20г.с. съм. На мен гинеколожката ми мим препоръча фолиевата щом чу, че се готвим за бебе. За витамините ще се консултирам отново с нея. Успех на всички бременни.

# 158
Привет момичета!

Четох една статия. Фолиевата киселина всъщност кой витамин е с краткото му наименование? newsm78

# 159
  • в Кошера
Привет момичета!

Четох една статия. Фолиевата киселина всъщност кой витамин е с краткото му наименование? newsm78

B9

# 160
  • Bulgaria
Здравей danigirla

Фолиевата киселина е витамин от групата на В витамините / B9 /.

# 161
Веярно ли е, че ако ядеш по 3 плода минимум на ден, нямаш нужда да пиеш витамини  newsm78

# 162
  • в Кошера
Веярно ли е, че ако ядеш по 3 плода минимум на ден, нямаш нужда да пиеш витамини  newsm78

Зависи доколко организмът ти успява да усвои всички полезни вещества  Wink
Но при едно нормално, здравословно и балансирано хранене, с ежедневен прием на плодове и зеленчуци, тялото ти си набавя необходимото.
Въпреки това, аз лично пия, да ми е по-спокойно  Mr. Green

# 163
Здравейте момичета, планирам второ бебче и мисля да започвам с фолиевата, макар че с първото не съм пила абсолютно нищо допълнително, защото гинеколожката ми тогава изобщо не се интересуваше от моето състояние, само мереше кръвно, пипваше ми краката дали са надути, мереше корем и това е, сега при новата ми гинеколожка чувам, че имало тенденция фолиевата да се пие през цялата бременност и се чудя дали няма да има някакво насищане, въпреки че според нея няма такава опасност.  Rolling Eyes

# 164
  • София
queenslava, има майки, които пият фолиева киселина през цялата бременност.
Аз лично съм пила само до 12та г.с.

Общи условия

Активация на акаунт