Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен

• 18 788
  • 387
  •   1
Отговори
# 270
Мамета,

Бременна съм в 6 г. с. Пия фолиева киселина, изписаха ми и витамини. Мога ли да ги пия едновремено?

# 271
# 272
Мамета,

Бременна съм в 6 г. с. Пия фолиева киселина, изписаха ми и витамини. Мога ли да ги пия едновремено?

Съществуват и витамини, в които има необходиото количество фолиева киселина. Зависи какви витамини приемаш. Peace

# 273
Пиенето на витамини и фолиева киселина са препоръчителни. Едното не изключва другото, особено щом са предписани от лекар.

# 274
Благодаря за отговорите, мамета!  bouquet

# 275
Здравейте,

Аз съм в 30та г. седмица. Бих желала да попитам нещо за витамините за бременни.  Винаги съм си мислела, че те има смисъл да се пият само в началото на бременността, а гинекологът ми ги изписа като подчерта, че  в края е най - важно.. Вие кога сте пили витамини и какви са са били или са? Аз съм пила различни марки, а сега докторът ми изписа  Пренатал.

# 276
Аз приемам Пренатал. Многодобре ми действат. Започнах ги след фолиевата.

# 277
Здравейте,

Аз съм в 30та г. седмица. Бих желала да попитам нещо за витамините за бременни.  Винаги съм си мислела, че те има смисъл да се пият само в началото на бременността, а гинекологът ми ги изписа като подчерта, че  в края е най - важно.. Вие кога сте пили витамини и какви са са били или са? Аз съм пила различни марки, а сега докторът ми изписа  Пренатал.

Аз бях към 25 г.с, когато доки ми изписа витамините.  И след раждането ми влияят много добре. Peace

# 278
Здравейте,

Привет,
Приемам витамини от 4 месец. Доста по-добре се чувствам от тях, преди това ме мъчеше умора. Пия Пренатал засега.

# 279
Момичета, трябва ми вашата помощ  Praynig Чета, че повечето от вас пиете Пренатал и ви се отразява много добре. За съжаление при мен не е така Sad Гади ми се, повръщам, имам киселини, дори цвета на урината ми се променя, става ярко жълт. Та.. искам да ви помоля... понеже аз си купих хапчета на бройка, аптекарката ги извади от едно шишенце, което прилича на това с фолиевата киселина. А като гледам опаковката на Пренатала с витамините ми се струва, че кутийката, в която са хапчетата е друга. Ще може ли някоя да снима и да ми покаже как изглежда кутийката или шишенцето, в което са витамините на Пренатал  Praynig Да не се окаже, че са ми дали други хапчета  Sad Благодаря предварително  Hug

# 280
  • София
Във Фрамар

# 281
MMka, не ми се вярва да са ти дали други витамини Peace През първите 3 месеца докато ги пиех имах подобни проблеми, често повръщах само заради витамина. Трябва да го взимаш поне половин час след  хранене, за да не ти е гадно. За урината си е съвсем нормално и си написано и в листивката да не се плашат бременните. Възможно е също и да не пиеш достатъчно вода. На мен ми става електриков цвят Crazy. Не се шашкай и глеадай да ядеш нещо по стабилно преди витамина, избягвай да го приемаш след като си яла плод или салата само Peace

# 282
AnMary, благодаря ти много   bouquet  bouquet  bouquet

mimkis, благодаря ти и на теб. Нямам нито листовка, нито нищо  Confused Така че мерси, че ми каза за урината  Hug А иначе някъде прочетох, че се взима по време на храна, гледам да е когато ям повечко... Дано скоро спре това  Praynig Че се плаша, че нещо не е наред   Confused

Благодаря  Hug Hug Hug

# 283
  • София
И аз имах оцветяване на урина при все, че пих други витамини Simple Smile
При 1вата ми бременност мама ми беше купила някакви френски витамини Матернеле, от които повръщах. То аз си повръщах доста в начална бременност, може и да не е било от витамините. Но рекох, че няма да ги пия Simple Smile
В листовката във Фрамар пише да се пият по време на хранене. Каквито и витамини да пиеш на гладно... ефекта е същият - гадене.

# 284
Аз пия Прегнакеър, но винаги след като съм закусила сутринта и досега не ми се е гадило от тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт