Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен

• 19 270
  • 387
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте мили Дами. Екипът на Jamieson реши да направи акаунт във форума, за да може да отговаря на Вашите въпроси свързани с нашите продукти. Надяваме се, да Ви бъдем полезни и Ви пожелаваме  лека бременност и щастливо майчинство Simple Smile

# 316
Момичета,

Четох, че има и видях по интернет два различни вида опаковки на Пренатал. Нещо се обърках съвсем и реших да ви попитам. Каква всъщност е разликата. Хапчетата вътре един брой ли са?  newsm78 Не се ориентирах много и затова пиша тук.

Здравейте Въпросничка. Наистина има два различни продукта Пренатал - единият е на Jamieson, другият  - на колега производител. Този на Jamieson е в картонена кутия, вътре се намира зелено шишенце, стига за 3 месеца и съдържа 100 капсули. Можете да различавате продуктите на Jamieson по логото върху опаковката.

# 317
Здравейте.

Нова съм във форума и искам да попитам нещо свързано с темата. Знам, че витамините са предимно за мене, не толкова заради бебо, защото той си дърпа необходимотот от мен. Често ми се случва, когато спра да пия витамини и да получавам лоши крампи по ръцете и краката. Поради тази причина се старая да  ги пия. Притеснявам се само мъника да не расте толкова заради тях.  newsm78 Мислите ли, че детето  се повлиява като големина от витамините?

# 318
  • Bulgaria
Здравейте.

Нова съм във форума и искам да попитам нещо свързано с темата. Знам, че витамините са предимно за мене, не толкова заради бебо, защото той си дърпа необходимотот от мен. Често ми се случва, когато спра да пия витамини и да получавам лоши крампи по ръцете и краката. Поради тази причина се старая да  ги пия. Притеснявам се само мъника да не расте толкова заради тях.  newsm78 Мислите ли, че детето  се повлиява като големина от витамините?

Здравей Пулинапо,

Не мисля, че големината на бебчето се повлиява от витамините. Моето се роди в нормата, въпреки че съм пила витамини, а на моя приятелка беше много голямо, а не беше приемала ... Това според мен зависи от гените ... Simple Smile

# 319
paulinapo,

Приемай витамините щом ти помагат срещу крампите. Не вярвам детето ти да стане по-едро от тях. Ако витамините влияеха на големината, нямаше да има малки бебета.  Peace

# 320
Момичета,

Четох, че има и видях по интернет два различни вида опаковки на Пренатал. Нещо се обърках съвсем и реших да ви попитам. Каква всъщност е разликата. Хапчетата вътре един брой ли са?  newsm78 Не се ориентирах много и затова пиша тук.

Здравейте Въпросничка. Наистина има два различни продукта Пренатал - единият е на Jamieson, другият  - на колега производител. Този на Jamieson е в картонена кутия, вътре се намира зелено шишенце, стига за 3 месеца и съдържа 100 капсули. Можете да различавате продуктите на Jamieson по логото върху опаковката.

Много благодаря за отговора! Наистина много ценна информация ми дадохте, а мисля и не само на мен.

# 321
аз също не мисля, че витамините влияят на теглото и големината на бебета ни...не знам обаче дали не влияят на нашето тегло?

# 322
Момичета,

Много благодаря за отговора! Наистина много ценна информация ми дадохте, а мисля и не само на мен.

Здравейте Въпросничка. Радваме се да бъдем полезни. Мисля, че благодарности заслужава и модераторката на темата An Mary, която винаги дава изчерпателна информация и ценни съвети.Simple Smile

# 323
аз също не мисля, че витамините влияят на теглото и големината на бебета ни...не знам обаче дали не влияят на нашето тегло?

Здравейте elenavlad и paulinapo. Не се притеснявайте за промени(качване на килограми) във Вашето тегло и това на децата Ви при взимането на витамини. Липсата на витамини в организма блокира обмяната на веществата и тялото не може повече да произвежда ензими, които разграждат мазнините.

# 324

Ако жената се храни здравослвно, не мисля, че ще наддаде повече от необходимото, въпреки витамините. Най-важно е да не се яде за двама!   bouquet

# 325
Здравейте маминки,

На пазара има всякакви витамини. И тук се коментират някои. Има различни марки на различни производители и дистрибутори. Мен ме интересува дали съдържанието им, въпреки марките е едно и също или имат разлика? Как се определя, че някакъв вид витамини са по-добри от друг? Не ми се иска да си купя някакви, колкото да имам и да се окаже, че не са най-подходящите.

# 326
Здравейте маминки,

На пазара има всякакви витамини. И тук се коментират някои. Има различни марки на различни производители и дистрибутори. Мен ме интересува дали съдържанието им, въпреки марките е едно и също или имат разлика? Как се определя, че някакъв вид витамини са по-добри от друг? Не ми се иска да си купя някакви, колкото да имам и да се окаже, че не са най-подходящите.

Здравей cheburajka,

Каквито и витамини да се изберат не трябва да се прекалява с тяхната употреба. Има препоръчителни дози, които се приемат и гинекологът ти ще ти каже какво е най-подходящо за теб в определен момент мисля аз.

# 327
Здравейте маминки,

Най-лесно можеш да прецениш като видиш колко витамина съдържат различни марки за бременни комплексно. Да поговориш с фармацевт и лекар и да си направиш извод кои са за теб.  Може да го обсъдиш със следящия те и да прецените заедно. Peace

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 14:27 от Rolindam

# 328
cheburajka, хубаво е да си вземеш витамини, след като си правила изследвания Peace Може ако всичко ти е в нормата да не ти изписват, освен магнезии може би Thinking На мен калция, желязото и магнезия са ми с ниски нива, въпреки приема на комбинирани витамини и ми изписаха допълнително. За мое учудване в аптеката като си търсих Пренатал(пия ги до момента, но не са купувани от Б-ия и не са на  Jamieson ) се оказа, че се предлагат основно два вида канадски и американски( не на Jamieson), но и в двата няма желязо newsm78, аптекарката също се чудеше, защо няма и в крайна сметка си взех Центрум Матерна Peace Центрума излизат по-скъпи, защото са за 1 месец, а Пренатал беше за 2.
      В кои аптеки са продуктите на  Jamieson? Вероятно в определени квартали в София е трудно да се намерят newsm78

# 329
Здравейте cheburajka, mimkis и alekstulip . Вярно е, че на българския пазар се предлагат много витамини на различни производители и дистрибутори. Когато избирате продукт е хубаво най-напред да се посъветвате с Вашия генеколог и да се уверите, че предпочетения продукт е с богат витаминен състав и, че не съдържа изкуствени оцветители, аромати и консерванти.  Предполагам, че сте прочели мнения във форума - поради уникалността на всеки организъм  действието на даден продукт  и поносимостта към него не са еднакви при всички жени. Относно съдържанието на капсулите - това го решава самия производител. Пренатал за бременни на Jamieson съдържа 100 капсули и стига за период от 3 месеца.

cheburajka, хубаво е да си вземеш витамини, след като си правила изследвания Peace Може ако всичко ти е в нормата да не ти изписват, освен магнезии може би Thinking На мен калция, желязото и магнезия са ми с ниски нива, въпреки приема на комбинирани витамини и ми изписаха допълнително. За мое учудване в аптеката като си търсих Пренатал(пия ги до момента, но не са купувани от Б-ия и не са на  Jamieson ) се оказа, че се предлагат основно два вида канадски и американски( не на Jamieson), но и в двата няма желязо newsm78, аптекарката също се чудеше, защо няма и в крайна сметка си взех Центрум Матерна Peace Центрума излизат по-скъпи, защото са за 1 месец, а Пренатал беше за 2.
      В кои аптеки са продуктите на  Jamieson? Вероятно в определени квартали в София е трудно да се намерят newsm78

Здравейте mimkis! Съжалявам, че аптекарката не е могла да Ви помогне. Пренатал на Jamieson съдържа 28 мг хелатно желязо  - аминокиселинен хелат, това е най-добре усвояемата формула на желязото, което ще рече органично желязо.

Относно аптеките в София, в които могат да се намерят продуктите на Jamieson - в кой квартал бихте искали да Ви изпратя адреси на аптеките, с които работим?

Общи условия

Активация на акаунт