Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен

• 19 269
  • 387
  •   1
Отговори
# 330
Цитат
Относно аптеките в София, в които могат да се намерят продуктите на Jamieson - в кой квартал бихте искали да Ви изпратя адреси на аптеките, с които работим?
   За район Овча купел, благодаря предварително Grinning

Цитат
Пренатал на Jamieson съдържа 28 мг хелатно желязо  
      В Центрум Матерна е само 15мг, в Пренатал( който не е купен от Б-ия) е точно 28 мг

# 331
Цитат
Относно аптеките в София, в които могат да се намерят продуктите на Jamieson - в кой квартал бихте искали да Ви изпратя адреси на аптеките, с които работим?
    За район Овча купел, благодаря предварително Grinning

УЛ.И.Радоев 23 - ЮВ ФАРМА ОВЧА КУПЕЛ СОФИЯ

СОФИЯ КВ.ОВЧА КУПЕЛ  - ХИПЕРМАРКЕТ КАУФЛАНД

ЖК.ОВЧА КУПЕЛ,БУЛ.МОНТЕВИДЕО,ПРЕД БЛ.414 - ФАРМА С СОФИЯ

ЖК.ОВЧА КУПЕЛ,УЛ.БОРЯНА 26 - РЕМИ СОФИЯ

кв.ОВЧА КУПЕЛ 2 бл.39А - ПАРАЦЕЛЗ А КРУМОВА СОФИЯ

кв.Овча купел 1 бл.527  вх.В  - МИНА СОФИЯ

ЖК.ОВЧА КУПЕЛ 2, КВ.18, МЦ ДОВЕРИЕ - ДОВЕРИЕ СОФИЯ

КВ.ОВЧА КУПЕЛ 2 БЛ.18 - ГАЛИСТАСОФИЯ

Това са адресите на дистрибуторите ни в Овча купел, на които можете да намерите продуктите на Jamieson. Надявам се тази информация да Ви помогне.

Цитат
Пренатал на Jamieson съдържа 28 мг хелатно желязо 
       В Центрум Матерна е само 15мг, в Пренатал( който не е купен от Б-ия) е точно 28 мг

Относно съдържанието на желязо в различните продукти - всеки производител има своя специално разработена формула за съдържание на отделните съставки.  Факт е, че жените месечно губят 2 пъти повече желязо от мъжете и по принцип бременните имат двойно по-големи нужди от желязо. Консултирайте се с Вашия лекар кой вариант е по-удачния за Вас.

# 332
Jamieson BG, благодаря за отговора.

# 333
Здравейте cheburajka, mimkis и alekstulip . Вярно е, че на българския пазар се предлагат много витамини на различни производители и дистрибутори. Когато избирате продукт е хубаво най-напред да се посъветвате с Вашия генеколог и да се уверите, че предпочетения продукт е с богат витаминен състав и, че не съдържа изкуствени оцветители, аромати и консерванти.  Предполагам, че сте прочели мнения във форума - поради уникалността на всеки организъм  действието на даден продукт  и поносимостта към него не са еднакви при всички жени. Относно съдържанието на капсулите - това го решава самия производител. Пренатал за бременни на Jamieson съдържа 100 капсули и стига за период от 3 месеца.

Благодаря за отговора и аз!
Искам да попитам в район Младост 4 къде мога да намеря витамините на Jemieson?

# 334
Привет мами,
Включвам се и аз в дискусията. Бременна съм в 18 г.с. Следя си бременността при една лекарка от началото. Имам, обаче, проблем с тази женица.  Когато ми каза, че съм бременна и я попитх каква киселина да си купя, тя ми съобщи, че не ми е необходима. Аз си взех  на своя глава и си пия. Вчера пак бях при нея на преглед и питах за витамини, но тя и от тях не иска да ми предписва. Изследванията ми не били перфектни, но нямало проблем.  Вече ми писна от нейната безотговорност и искам да се изместя при друг лекар, но не знам как да си взема документите и изследванията от нея. Дайте ми съвет как да го направя без излишни спорове. Препоръчайте ми добър лекар, който предписва необходимото и да се намира около СУ в София. Мерси.

# 335
Здравейте cheburajka, mimkis и alekstulip . Вярно е, че на българския пазар се предлагат много витамини на различни производители и дистрибутори. Когато избирате продукт е хубаво най-напред да се посъветвате с Вашия генеколог и да се уверите, че предпочетения продукт е с богат витаминен състав и, че не съдържа изкуствени оцветители, аромати и консерванти.  Предполагам, че сте прочели мнения във форума - поради уникалността на всеки организъм  действието на даден продукт  и поносимостта към него не са еднакви при всички жени. Относно съдържанието на капсулите - това го решава самия производител. Пренатал за бременни на Jamieson съдържа 100 капсули и стига за период от 3 месеца.

Благодаря за отговора и аз!
Искам да попитам в район Младост 4 къде мога да намеря витамините на Jemieson?

Здравейте cheburajka! Нашите дистрибутори в Младост 4 са:

СОФИЯ МЛАДОСТ 4 -  магазин БИЛЛА

жк.Младост 4 бл.407 вх.6 - БУЛИНА С СОФИЯ

ЖК МЛАДОСТ 4 ДО БЛ.427 БЕЗИСТЕНА ДО МАГАЗИН ЕВРОПА - ЕВРО ФАРМ МЛАДОСТ СОФИЯ

ЖК.МЛАДОСТ 4 (ДО БЛ.437) - ЗДРАВЕЦ ПЛЮС СОФИЯ

# 336
  • Bulgaria
Привет мами,
Включвам се и аз в дискусията. Бременна съм в 18 г.с. Следя си бременността при една лекарка от началото. Имам, обаче, проблем с тази женица.  Когато ми каза, че съм бременна и я попитх каква киселина да си купя, тя ми съобщи, че не ми е необходима. Аз си взех  на своя глава и си пия. Вчера пак бях при нея на преглед и питах за витамини, но тя и от тях не иска да ми предписва. Изследванията ми не били перфектни, но нямало проблем.  Вече ми писна от нейната безотговорност и искам да се изместя при друг лекар, но не знам как да си взема документите и изследванията от нея. Дайте ми съвет как да го направя без излишни спорове. Препоръчайте ми добър лекар, който предписва необходимото и да се намира около СУ в София. Мерси.

Има лекари всякакви. Щом не си доволна го смени. Аз съм го правила в края на бременността. Нямах проблеми. Изпратих мъж ми да ми вземе документите и по живо по здраво. Мисля, че няма право да ти задържа картона, ако си го искаш. Отиди с някой или прати някой. Успех.

# 337
Щом не си доволна се запиши при друга. Няма как да те спре.  Naughty

# 338
Здравейте,

От няколко дни ме налегна хрема и настинка. Пия фолиева киселина сутрин и ям много лимони с мед. Не съм ходила при гинеколога си, но скоро май ще се наложи. Чувствам се много отпаднала и имам нужда от подсилване.  Как се лекувате без лекарства и какво да предприема за да подобря тонуса си. Tired

# 339
Здравейте,

От няколко дни ме налегна хрема и настинка. Пия фолиева киселина сутрин и ям много лимони с мед. Не съм ходила при гинеколога си, но скоро май ще се наложи. Чувствам се много отпаднала и имам нужда от подсилване.  Как се лекувате без лекарства и какво да предприема за да подобря тонуса си. Tired

Пробвай да се натоплиш и изпотиш. Яж плодове и зеленчуци. Времето скоро се оправя, така че би трябвало да се почувсваш по-добре! Успех!

# 340
Привет!

Къде в Люлин може са се намери Пренатал на Джеймисън? Има ли го в аптеките около пазара?

# 341
Здравейте,

Аз си пъхах в носа памуци, натопени в ракия за хремата, а за запушения нос дишах горена захар.
Иначе всяка вечер изяждах по един лимон със захар и изпивах голяма чаша горещо прясно мляко с мед. Е, настинката ме държа повече дни, отколкото ако бях пила хапчета, но устоях и вече съм добре!

Успешна битка с настинката!  Hug  bouquet

# 342
Привет!

Къде в Люлин може са се намери Пренатал на Джеймисън? Има ли го в аптеките около пазара?

Здравейте Zoristar! Нашите дистрибутори в Люлин са:

ЖК.ЛЮЛИН 9 БЛ.909П ВХ.А - Принцеса София

ж.к.Люлин 10 бл.154 - АЙРУС ЖЕЛЯЗКОВА  СОФИЯ

ЖК.ЛЮЛИН 10 ТРАФОПОСТ БЛ.151 - БТК СОФИЯ

ж.к.Люлин-7 бл.722 вх.В - ДИМАФИЛ СОФИЯ

ЖК.ЛЮЛИН 9 ТЪРГ.ВЕРИГА ЕВРОПА - ЕВРО ФАРМ ЛЮЛИН 9 СОФИЯ

жк.ЛЮЛИН БЛ.708 П, АТЕЛИЕ 3 - ИРИМАР СОФИЯ

ж.к.Люлин I бл.027 - ЛИЯНА СОФИЯ

жк.ЛЮЛИН-7 БЛ.701 ВХ.Б - ЛОРАМО Л ДОЧКОВА СОФИЯ

ЖК ЛЮЛИН, БЛ.031, ВХ.Д - ПРИМА СОФИЯ

ЖК ЛЮЛИН 9 УЛ.ТЪРНОВО 13 - СВЕТИ МИНА СОФИЯ

жк. ЛЮЛИН 9-ТА ЧАСТ ул.Кореняк-17 /в XII-поликлиника/ - ТЕО Т ТАБАКОВ СОФИЯ

Люлин 2 бл.217 вх.Е с/у 26 П-ка - ЦВЕТА СОФИЯ

Аптеките в близост до Кооперативния пазар(Люлин 4) са:

ЖК.ЛЮЛИН 4 БЛ.432 ВХ.Б - СЛЪНЦЕ СОФИЯ

жк.Люлин 4 бул."Р.Даскалов" бл.434 А - АКОР СОФИЯ

ЖК.ЛЮЛИН 3 БУЛ.ДЖ.НЕРУ 28 СИЛВЪР ЦЕНТЪР - БОБИ СОФИЯ

жк.ЛЮЛИН 3 ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР - ЕВРО ФАРМ ЛЮЛИН 3 СОФИЯ

ЖК.ЛЮЛИН 4 БЛ.447 ВХ.Г - МЕДИВА СОФИЯ

# 343
Здравейте,

С моя мъж решихме да си направим бебче. Усилено се подготвяме за това!  baby_neutral Разбран някои неща - трябва да се взема още преди да се забременее. Информирах се в кои храни се съдържа и се оказа че я има във всичко което сега ям.  Аз правя диетата на Дюкан. Сега прогресивно оглупявам от режима Simple Smile и искам да питам - като се храня по него и започна да взимам и хапчета дали няма да се получи предозиране на киселината?

# 344
Не се притеснявай няма как да я предозираш.

Общи условия

Активация на акаунт