Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен

• 18 750
  • 387
  •   1
Отговори
# 90
Мили дами,

Скоро ми предстои кръвно изследване. Смятате ли, че прием на фолиева киселина или витамини може да окаже влияние върху резултатите?   #Crazy   #Crazy

# 91
  • в Кошера
Мили дами,

Скоро ми предстои кръвно изследване. Смятате ли, че прием на фолиева киселина или витамини може да окаже влияние върху резултатите?   #Crazy   #Crazy

Не мисля  Wink

# 92
Мили дами,

Здравей nicktodorova,

Не би трябвало да има влияние, според мен.  Иначе докторите щяха да ни предупреждават да ги спираме преди това и след изследването пак да ги пием.  Peace

# 93
Важно е да се започне месеци преди забременяването с  фолиева киселина ,мулти-витамини и минерали и омегите-3,6,и 9! Преди бременността направих изцяло диета  3 месеца преди- забременяване като се пазехме с кондоми и спрях противозачатъчните ,минах на супер-здравословна храна,витамини и фолиевата к-на,не съм пушила,пила алкохол или кафе преди това и не се налагаше да ги спирам  ! Забременях от 1-ия опит и съм убедена че всяка жена трябва профилактично ако е  в детеродна възраст да я приема,защото нека погледнем реално,че майките като мен със супер планирана бременност са рядкост! И повечето жени разчитат на мъжа да ги пази!
А иначе съм съгласна-17 години преди  забременяването бях вегетариянка,и наистина подготовката започва от момента на съзряването ти до самото забременяване!

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 12:15 от tanyatais

# 94
Важно е да се започне месеци преди забременяването с  фолиева киселина ,мулти-витамини и минерали и омегите-3,6,и 9!
Наистина ли? Аз започнах в 5-тата седмица от бременността (когато разбрах); никой от лекарите не потвърди, че ужасно нездравословният ми живот преди това е особен проблем. Е, не съм взимала наркотици и не съм се напивала през тези 5 седмици: ), но дори за цигарите ми казаха, че ако ги спра веднага, с бебето всичко трябва да е ок. Разбирам, че се препоръчва тази профилактика преди забременяване, но мислите ли наистина, че е определяща? На мен ми се струва малко в повече; мисля, че освен с помощта на майката, бебето в не малка степен се развива може и би и въпреки нея : )

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 02:01 от AnMary

# 95
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Не всяка бременност е планирана и затова няма как да се започне преди това...Обаче е хубаво веднага щом се разбере, че ще има бебче да започне да се пие  smile3521

# 96
Не всяка бременност е планирана и затова няма как да се започне преди това...Обаче е хубаво веднага щом се разбере, че ще има бебче да започне да се пие  smile3521

newsm10 Да! Точно това щях и аз да напиша!

# 97
Мами,

Какви положителни влияния оказа лично на вас тази фолиева киселина?  Simple Smile

# 98
  • Bulgaria
Мами,

Какви положителни влияния оказа лично на вас тази фолиева киселина?  Simple Smile

Заздравява ноктите и косата става по-лъскава. Нека и другите мами споделят!   bouquet

# 99
на мен никакви - нито положителни, нито отрицателни. иначе я почнах два месеца предварително, но в началото - не много редовно, т.е. не знам дали е имало смисъл  Rolling Eyes

# 100
Мами,

Какви положителни влияния оказа лично на вас тази фолиева киселина?  Simple Smile

Доста по-бодра се чувствам, защото спомага за образуване на червените кръвни телца, а аз съм анемична.

# 101
Здравейте,

Приемам фолиева киселина от няколко месеца. Правим опити с таткото отскоро. Насявам се да се похналя с хубава вест след някой друг месец!  baby_neutral  bouquet При мен приемането на киселината определено повлия на ноктите ми. Сега се чупат по-малко!

# 102
  • в Кошера
Здравейте,

Приемам фолиева киселина от няколко месеца. Правим опити с таткото отскоро. Насявам се да се похналя с хубава вест след някой друг месец!  baby_neutral  bouquet При мен приемането на киселината определено повлия на ноктите ми. Сега се чупат по-малко!

Айде, дано опитите ви се увенчаят с успех!
 stork-boy stork-girl  newsm78

# 103

Айде, дано опитите ви се увенчаят с успех!
 stork-boy stork-girl  newsm78
[/quote]

Благодаря Tyra!  bouquet  bouquet  bouquet
При добра новина ще се похваля тук! Определено темата е важна за мен и ще следя с инерес.  newsm10

Много ме интересува дали мога да започна и с витамини отсега? newsm78 По принцип не приемам достатъчно от тях, а сега е особено важно. Sad

# 104
  • София
Винаги можеш да пиеш витамини. Наблягай на плодове.
За сега пий фолиевата киселина. Като дойде време за витамини за бременни - ще пиеш и тях.

Общи условия

Активация на акаунт