Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен

• 18 744
  • 387
  •   1
Отговори
# 120
И аз имам проблем с тежестта ниско долу.  Sad Понякога не мога да стоя прав, а понякога седнала. Все ми дърпа... Shocked

# 121
И аз имам проблем с тежестта ниско долу.  Sad Понякога не мога да стоя прав, а понякога седнала. Все ми дърпа... Shocked

Здравей, nicktodorova, аз бях така към 7 месец и наблюдаващата ме лекарка ми изписа препарат с магнезий (мисля, че беше магнерич).  Действително подейства и ми облекчи болките. Може би трябва да се консултираш, ако не са ти изписвали подобни Simple Smile

# 122

Здравей, nicktodorova, аз бях така към 7 месец и наблюдаващата ме лекарка ми изписа препарат с магнезий (мисля, че беше магнерич).  Действително подейства и ми облекчи болките. Може би трябва да се консултираш, ако не са ти изписвали подобни Simple Smile
В комбинираните витамини за бременни има достатъчно магнезии,ФК ,Омеги и други важни витамини за изграждането на здрав плод и добре чувстваща се майка!Просто си купете еин комплекс от витамини и се наслаждавеайте на тов авреме с нова рокля за бремнни(и в 1вите месеца след раждането ми беше удобна и широка) ,нова подстижка,вкусна и голяма салата с риба ,супа от зелелните коприва,спанак,лапад ,една романтична вечер с любимия докато още имате време преди бебока да ви окупира нощите,една кино вечер или просто една хубава вана с ароматни свещи и книга за отмора!

# 123
Здравейте! Прекрасна темичка. Ще ставам мама!   Hands Clap Пия фолиева киселина отскоро, витамините ще започна по-късно. Старая се да не се натоварвам и да си почивам. Желая на всички много здраве и хубава пролет!

# 124
А за спането, и аз обичам да спя по корем и се чудя кога това ще започне да вреди на бебчо?  Rolling Eyes

Здравей MMka,

Още ти е ранчко, но след няколко месеца сама ще усетиш, че някой в теб ти пречи да спиш по корем!  baby_neutral След 6 месец е по-добре да полягваш настрани.

# 125
  • Bulgaria

В комбинираните витамини за бременни има достатъчно магнезии,ФК ,Омеги и други важни витамини за изграждането на здрав плод и добре чувстваща се майка!Просто си купете еин комплекс от витамини и се наслаждавеайте на тов авреме с нова рокля за бремнни(и в 1вите месеца след раждането ми беше удобна и широка) ,нова подстижка,вкусна и голяма салата с риба ,супа от зелелните коприва,спанак,лапад ,една романтична вечер с любимия докато още имате време преди бебока да ви окупира нощите,една кино вечер или просто една хубава вана с ароматни свещи и книга за отмора!

tanyatais, много добре казано! Напълно съм за!!! Peace

# 126
  • в Кошера
Здравейте! Прекрасна темичка. Ще ставам мама!   Hands Clap Пия фолиева киселина отскоро, витамините ще започна по-късно. Старая се да не се натоварвам и да си почивам. Желая на всички много здраве и хубава пролет!

Честито!  smile3525 Леко бременеене ти пожелавам и едно здраво бебче на финала!

# 127
 по принцип се храня здравословно, просто си умирам за салати, всякакви зеленчуци, риби, ядки, ей такива нещица. мразех тестените - много ми бяха тежки и невкусни Sick
обаче почна сутрешното гадене, всъщност до-обедно и нещата тотално се обърнаха, сега със салатите ми е трудно, а като че ли най не ме дразнят тестените неща  Shocked
е как да поддържам здравословен режим на хранене просто не знам  newsm78
пусто гадене, как само искам да мине  baby_neutral

# 128
  • Bulgaria
по принцип се храня здравословно, просто си умирам за салати, всякакви зеленчуци, риби, ядки, ей такива нещица. мразех тестените - много ми бяха тежки и невкусни Sick
обаче почна сутрешното гадене, всъщност до-обедно и нещата тотално се обърнаха, сега със салатите ми е трудно, а като че ли най не ме дразнят тестените неща  Shocked
е как да поддържам здравословен режим на хранене просто не знам  newsm78
пусто гадене, как само искам да мине  baby_neutral

bella girl,

Стискам палци скоро да мине гаденето. Като ти се ядат сетстени - хапвай си, но наблегни на пълнозърнестите и грахам. По-нататък и витаминки като включиш и готово! Така ще е по-здравословно!   bouquet

# 129
Аз пък чак сега (днес) започнах да пия Фолиева к. Не бях чувала досега. От тук научих.
Но се успокоявам, че ядях много тестени продукти последните 5-6 седмици.

Искам да попитам дали някоя от вас пие прясно изцедени сокове сутрин вместо/преди закуска?
И дали това облекчава гаденето?

# 130
Цитат
Искам да попитам дали някоя от вас пие прясно изцедени сокове сутрин вместо/преди закуска?
    На мен в началото ми помагаха соковете, но наскоро започнаха да ми предизвикват киселини,ако ги пия на гладно Peace Гаденето ми облекчава- студена вода( не с лед,просто студена), сладолед-плодов( като замразен сок) и дъвки със силен мирис(мента,евкалипт). За да си позакрепя малко стомаха,ако съм повръщала ям препечена филийка и пия чай от лайка.
Наскоро установих, че и ябълките ми понасят добре, но при всеки организъм е различно, така, че по добре да пробваш и откриеш сама, кое ти понася и кое не Peace

# 131
Аз наблягам на сухата храна сутрин. Бисквитите обикновни са ми пръв приятел.

# 132
Здравейте мами,

Имам следния въпрос. Приемам фолиева киселина, почивам и се старая да мисля позитивно, но понякога ми идват натрапчиви не много приятни мисли. Някоя от вас знае ли, ако с бебко има проблем, например спина бифида, кога може да се установи?

# 133
  • Bulgaria
[quote author=Мила от Марс link=topic=478067.msg14661505#msg14661505 date=1269779540

[/quote]

Много е индивидуално. Всяка мама понася различни неща. На някои не им става зле сутрин, а вечер. Аз съм за сока от кисели краставички следобедите! Simple Smile

# 134
спина бифида може да се установи чрез биохимичен скрининг,който се прави между 11-13 седмица,ако има има съмнения се прави и втори между 15-20 седмица.Важното е да мислиш позитивно и всичко ще е ок.

Общи условия

Активация на акаунт