Отговори
# 120
  • IT
Вярно е , тази която каза, че ще имат по-малко работа е гледала сеира с медиите през прозореца. Изглежда не се вълнува много и от работата си. Аз разбирам, че не им е лесно, но не вярвам някой да ги е карал на сила да стават медицински лица.

# 121
Фло, ориентирала съм се към АГ (Вип-а). Миналия път до 4тия ден включително бях на системи, защото като станех и припадах (заради ниския хемоглобин и ниското кръвно). Този път едва ли ще е по-добре Sad

# 122
Девойки,как ги пъбликувате тези снимки от диагностиката?На диск ли са ви дадени?  newsm78

На мен ми дадоха снимки на хартия и ги сканирах, но не са толкова добро качество като че ли  Thinking

# 123
  • Burgas
Честит Национален празник, момичета Simple Smile

Днес, като на празник мисля да се отдам на дома  и магазините. Толкова се разприказвахме за колички, че съм решила да проверя какво е положението във всички бургаски магазини. И консултант съм си организирала-мама, дано да си спомня от преди 25 години какво  е нужно на бебето  smile3503

Страхотен ден newsm03

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 08:34 от zvezdi4ka_bs

# 124
  • София
Привет от мен, много сте писали, не мога да ви смогна!!
Честито на патерици на всички рожденички, които съм пропуснала и на всички новоразкрили се гащи:)

Интересна тема сте подхванали за пазаруването:)
Аз миналият път повече от 1 500 лева не съм похарчила, а накупих доста излишни неща.
Излишни ми бяха всички шишета и биберони, изобщо не съм ползвала такива. Когато Маги започна да пие вода, преминахме направо на чаши с накрайници.
Друго излишно ми беше детското креватче, матрака за него и всички чаршафи, протектори и обиколници. Маги и до ден днешен спи при нас на спалнята, а пък креватчето вече и омалява;)
Количката ми беше 300 лева и съм много доволна от нея. Zooper е марката, все още е здрава и мога спокойно да я ползвам и за второто бебче. Купих си и една лятна, но не защото се налагаше, а за да имам нещо още по-леко и компактно за разходките.
Купих една хавлийка и две големи хавлиени кърпи. Хавлийката ни омаля след не повече от месец-два, кърпите и сега си ползваме.
Бебешката козметика, която купих беше напълно излишна. В началото Маги имаше проблемна кожа, наложи се да купя специализирана козметика и първоначалната така си остана.
С дрешките в началото също прекалих.
Помпата за кърма на мен ми беше особено ценна, в началото докато се регулира кърмата, после си изцеждах по малко за фризера. Накрая докато отбивах Маги, също я използвах за облекчаване на гърдите.
Вместо стерилизатор ползвах уреда за варене на пара.
Сега почти нищо няма да купувам, само малко дрешки за момченце. Евентуално и нова количка, но не съм решила още.

# 125
честит празник и от мен на всички !

И аз днес ще пообиколя магазините.Ще купувам подаръци на каката,че след един месец е Велик Ден и ще си чака подаръците от великденското зайче.Пожелала си е лего и плеймобил.  Mr. Green

Лек ден на всички !

# 126
Лелеее не мога да ви настигна  Crazy
Честит 3-ти март, Честита Баба Марта!
Честито на Селма и Пчеличка със закъснение Simple Smile да сте живи и здрави!

Минавам само да ви поздравя и излизам по разходки  Sunglasses
Моя преглед се отложи за 11.03 и тогава ще мина да се отчета и да ви разкажа дали всичко е ок  bowuu
Това с Майчин дом е голяма нелепица, дано пострадалите момичета да се възстановят бързо и физически и от шока! А за медицинския персонал и коментарите на двете "лелки" ще замълча...........

# 127
Честит национален празник, момичета! За едно по-добро българско общество за нашите деца св моля!

Тук е сиво и вали, и е студено, и колко съм зеленааа (нали знаете за мъжа дето се буди след бутна пиянска нощ и гледа до него нещо спи... "Ааа, крокодил!", а мацката "добро утро, скъпи", той "Аааа, и говори!")

Хубави разходки и чакаме новини; нали Марита днес ще търсят гащите ... а колко иска момиченце...дето вече си има име избрано!!! Стискаме палци!

Не ме питайте за свеки, от 36 часа е тук и още не сме се изтрепали...тук чакаме нова буря, дано оцелеем, че пак май тока ще иде да "спи" и ше студуваме...

А да допълня само - за падналия асансьор - трябва ли да се утрепе някой, че да ги спрат тия бракми. Четох 100 обяснения, най-тъпото ми беше писаниците за асансьор че бил за 6 а те 12 се наръгали вътре. Верно, че съм на възраст, ама не помня асансьор за 6 в Майчин дом - помня за 4 и за 12 души!?!!!? Каква е историята, разбра ли се, че от тук малко трудно с инфото понякога...

# 128
И аз съм потресена от тази история.Да затрият бременните жени !  #Crazy Ужас,а тези коментари от тези жени са повече от потресаващи.И тези ще помагат за даването на нов живот?! Не мерси !  ooooh!
Добре не съм в България - честно !  Embarassed

# 129
Добро утро и честит 3-ти Март!!!!

Много се радвам, че слънцето изпече днес във Варна и на почивния ден мога да изляза на разходка  smile3521

Лек и слънчев ден на всички!!!!  sun

# 130
Честит 3ти Март
[/color]

nlight в твоя случей е добре да имаш помпа по ръка, просто давам и вариант за алтернатива  Peace  Във ВИП-а поне има възможност за пидружител който да ти помага  Hug дано този път минат по-леко първите дни  Hug

Асансьорната драма ме потресе, особенно отношението на коментиращите , едва ли не пострадалите изкараха виновни  Close и постоянно съобщават ,че нямало опасност за живота на пострадалите , какво толкова, бременна в 8-9месец с 2 счупени крака, друга + травма на гръбнака, но нали от това не се умира значи няма проблем  #2gunfire

сега виждам че съм 22г.с. = 6ти месец  Grinning кога минаха  Simple Smile

# 131
fl0,честито !  Hug
Може ли когато имаш време да ми прочетеш темата,където писах във вашия подфорум за съветите за кърмене.И като вътрешен мой човек да ми дадеш съвет за питанията ми?  Wink
Ако не намериш темата ще ти я пейстна тук.

# 132
  • Плевен
Честит празник, момичета.
Днес времето ще е хубаво и смятам да разходя мъжлето  Laughing.
Лек ден от мен.

# 133
Честит Национален празник,и аз ви открих доста съм изпуснала от вчера но какво да се прави и аз сложих 1 годинка отгоре  Peace темата е страхотна много ми харесва сега ще наваксвам с четенето да ви се пахваля вече си купихме първите дрешки за бебо а сега търся магазини за бременни ако някои може да ми препоръча нещо много ще съм благодарна   bouquet  Hug

# 134
Честит празник!

При нас е пекнало едно слънце.  Grinning
Отивам да стягам багаж, че на обяд тръгваме за 2-3 дни на планина. И от там ще ви хвърлям по един поглед, докато спи детенце.  Wink

Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт