Отговори
# 660
  • София
Здравейте мамчета!Някой може ли да ми помогне с регистрацията в продавалник..Уж се регистрирах а  чакам някакъв е-мейл за потвърждение който така и не получавам!

румелина, и аз имах такъв проблем. според мен в продавалник са си направили списък със "спам" пощи и не пращат до тях мейли. или, нашите пощи са приели продавалник за спам. във всеки случай не получих регистрационния мейл в личната ми поща в dir.bg, за сметка на това в на мъжа ми пощата в mail.bg дойде незабавно. яд ме е само, че не мога да съм си със собствения никнейм, а трябва да съм с неговия, но ....

# 661
Добро утро!!!

На вън е много красиво.............,ама през прозореца.И продължава да вали.Брат ми едвам излезе с колата,а нашата е тотално зарита в сняг.Няма ли край тази зима ooooh!

Вчера ходихме на разходка по магазините,едвам се прибрахме после.Най-отдолу на асвалта лед,полсе пясък и накрая сняг.Колата си ходеше където си иска.
Внимавайте мами,че освен цялата обстановка и некъдърни шофьори бол ooooh!

За продавалника-и аз още си чакам паролата.Сигурно се е загубила някъде по снежните пътища Laughing

Бяла лястовичка-стискаме наличните палци,макар че съм сигурна,че всичко е наред.Мина ли ти на теб,одисеята с пастата за зъби?

За съня-спя си като пич и хич нямам ядове,обаче тази нощ,каката пак се беше наместила м/у нас и какъв шут ми сложи в корема CrazyБебо не беше очарован,побонтува се малко и заспа.Май ще спи само в единият край. Crossing ArmsВчера харесах много хубави чаршафчета за детско креватче,обаче сега като не знам кой ще спи на него и съответно не знаех какъв цвят да взема newsm78.......и не взех...............

Забравих-снощи разглеждах албумчетата със снимките,ми то човек да го е срам да си сложи снимката.Какви сте изписани............. Heart Eyes

# 662
румелина и аз съм с проблем в продавалника, чакам, чакам и сигурно даже няма да дочакам този мейл.
Момичета кажете моля ви  Praynig илачи за гърло, че май се предавам на някаква гадна настинка и  Sick

# 663

Бяла лястовичка-стискаме наличните палци,макар че съм сигурна,че всичко е наред.Мина ли ти на теб,одисеята с пастата за зъби?

Ади,никак даже.Продължавам да се мъча като грешен дявол.Все още си мия зъбите с детската паста на Мики и малко по-добре ми действа. Rolling Eyes
Вчера като ми беше много зле и повръщах направо аха да загубя пак съзнание.Направо ужас.Дано нямам повече такива моменти.Но да си призная тази зима и бременност ми излязоха през носа.То повечето месеци за лятно бебе са все такива студени,депресиращи.Аз като имах зимно бебе цялата бременност изкарах пролет и лято.Постоянно по разходки и нищо ми няма,а сега съм постоянно болна.И толкова бавно минава.Не знам може да си внушавам. Sad

Днес преди ФМ отивам да понапазарувам малко и дано има нещица за бебето подходящи.Мисля си,че пролетните дрехи ще ми свършат работа,а и имайки в предвид,че в Германия ги няма тези големи жеги като в БГ. Simple Smile

Хайде едно въпросче от мен.Като се родят бебетата каква разлика ще имат с първото ви дете ?
Нашите дечица  ще са с три години и половина разлика.Мисля,че разликата е много добра.  Peace И ще могат да си играят заедно. Grinning

# 664
Здравейте.  Grinning
Моите деца ще са точно с три години разлика. И двете са юли месец.  Laughing И аз смятам, че първата година ще е по-трудничко, но пък после ще си играят заедно и това е най-хубавото.
Много ми омръзна този сняг вече, не знам с вас как е, но аз нямам търпение вече да се стопли. Все вкъщи си стоим с малката, все свити навън от студа...  ooooh!

# 665
Добро утро...
аз съм от работещите мами и от време на време поглеждам тук   bouquet

Аз вечер спя с 2 възглавници около мен, и се чувствам добре...

# 666
и аз да се вклю4а в темата за снега дам наистина е ужасно и не се издържа писна ми от тази студена зима нито може да се излиза за разходка нито нищо   Tired хаиде ве4е да идва топлото време  Wink

# 667
Ние ще сме с 3 год разлика.Иделано,така исках HugНие с брат ми сме с 6 год разлика и чак сега ни се изравниха интересите.
А и като сме разноплови-съвсем.

За гърло-захаросан мед,гаргара със сода,чай от шипка,Стеримар и Клеева тинктура през носа.

# 668
Добро утро,момичета!
Навън времето не е много за хора.Повечето от вас се оплакват от безсъние,а при мен е точно обратното.Спя ужасно много.Днес едвам си отворих очите към 10:20.Много ми се спи.Почти непрекъснато и така вече близо месец.Хубавото беше ,че не ми се налагаше да ходя на работа,но преди малко разбрах,че другата седмица ще трябва да ходя.Как ще ставам в 7 направо не знам.А и днес като се събудих бях малко подута newsm78 newsm78 Дали е нормално,то може да е и от многото спане де.
Пожелавам на всички много хубав ден въпреки метеорологичните условия на вън.

# 669
Ох Ади много ти благодаря миличка  Hug , че не ми се ще да кашлям с бебо  ooooh! Praynig дано да ми помогнат преди да съм се разболяла хубаво!  Praynig

# 670
Добро утро и от мен на всички !   bouquet
Наистина няма край тази зима,вместо да идва затопляне,то сняг.....  Tired
Честито на всичко узнали пола на бебчетата и стискам палци,на тези които им предстои да го разберат.
По този повод,моля и едни палчета за мен  Praynigутре сме на ФМ.Вече нямам търпение.
Бях помолила за паролка на албумчето  newsm78 .Благодаря все пак  Heart Eyes

Относно спането,спя си нормално,но като в дрямка-чувам и усещам всичко   Confused
А за срещата,можем да я направим след лекцията в ЦУМ....Какво ще кажете?

# 671
  • София
Аз съм съгласна на 1000%,ама за коя среща става въпрос тази в петък на 12.03 ли?Ако е за нея там съм!!! Heart Eyes Heart Eyes

# 672
Я последно пак да ви питам за дрехите на бебо през първите 3 месеца.С длъги ръкавки ли ще го обличае или къси? Един ми казва малко бебенце не бива да е с голи крачета и ръчички,други казват едно боди стига и в количката.Да,но вътре не е кой знае каква жега,а и имайки предвид тази лоша студена година,не смятам,че ще има чак такива големи жеги.

Помагай,dunaika !  Praynig

# 673
Анизи,може и Оксцилокопцинум или едно друго имаше на Боарон,специално за настинка.Питай в аптеката.Не е опасно за бебето-гаранция Peace

Лястовичка,аз лично ще се заредя и с късо и с дълго ръкавче.С ританки и с гащеризончета.Както и с такива дето Оффлой ги беше напускала.Те стигат почти до колянцето и лакътчетата и с едни чорапки,облеклото е супер.Зависи си от климата.

# 674
Я последно пак да ви питам за дрехите на бебо през първите 3 месеца.
  Ще се ориентирам по времето. Peace

Общи условия

Активация на акаунт