Жената Дева 5 -жените хамелеони :)

• 26 830
  • 739
  •   2
Отговори
# 555
  • Сопот, Пловдив
Ооо, и аз много мразя да  ми се диша във врата и да ме контролират! Започне ли се с неща от рода на "Къде отиваш?", "С кой излизаш?", "Кога ще се върнеш?", Там не искам да ходиш.", "С този не искам да си говориш" просто съм си заминала за броени секунди. Аз съм на мнение, че в една връзка всеки има нужда да запази все пак някакъв процент лична свобода и пространство. Познавам мъж (не Дева), чията жена държи да знае той къде е и с кого във всяка една секунда от денонощието, това го изнервя до небето, но пак успявва да намери време да й изневери. И аз не искам да ми дават отчети къде ходят и какво правят. Както каза някой по-горе за мен ми е важно да мога да разчитам и вярвам на човека до мен, и не говоря по темата за изневерите, а за елементарни, дори и битови неща, като ми се каже в толкова часа ще отида там и ще свърша това, да знам че наистина е свършено.

# 556
Здравейте красавици, Hug
определено слабото ми място са корем и бъбреци,няколко пъти съм оперирана от преплитане на червата,а бъбреците ми са в кофти състояние от 100 години.
В чувствата съм голям скъперник,не съм по силните,но се опитвам да се променям.Не ме бива във флирта,падам си темерут.Хумора определено ми е хаплив и често не ме разбират,кога съм сериозна и кога се гъбаркам.Обикновено казвам истината,а хората не обичат да я чуват. Joy
Свикнах на свобода и сега ми е зверски трудно,но мисля да се справя.По принцип съм моногамна,но сложа ли края за себе си,другият грам не ме интересува,което си е доста безцеремонно,но....

# 557
  • Сопот, Пловдив
А аз, колкото и да е ужасно да си го признае жена, никак не съм моногамна, полагала съм неистови усилия да бъда, не ми се получава. Затова и най-добре съм се чувствала във връзки със свободомислещи мъже, където не се проверяваме и препроверяваме кой какво прави и казва ли истината. Което донякъде е странно, защото както казах съм ревнива, но! аз си ревнувам вътрешно, без да си показвам или правя сцени, ям си се сама отвътре  Laughing и ако в един момент реша, че някой е прекалил, мога да си тръгна, без даже да обесня защо.

# 558
.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 19:36 от Еластина

# 559
  • София
ДОРОМ , Kari_6  Hug
Аз си признавам,че съм флиртаджийка  Embarassed Всеки обича да се чувства спецален и ухажван.
А за критиките...голям проблем са ми.Постоянно критикувам половинката ,хората около мен и се чудя как ме търпят  Mr. Green
Но това си е от зодията ,аз въобще не си го искам   Laughing

# 560
Но момичета, ние критикуваме само,когато сме убедени,че сме прави    Mr. Green  Аз също го правя, но се научих да не съм много открита в критиките си към хора, които не ме познават добре. Могат да ме помислят за злобарка, а не съм, не тая лоши чувства към хората, просто си мисля,че мога да им покажа как по-правилно да живеят  Joy (това е също в кръга на шегата  Wink)

# 561
Моногамна и доста ревнива-това съм аз  Blush Е, доста време мина от тази моя ревност и се нявам повече да не я проявя, защото не само аз се измъчвам.
За флиртуването, обичам да флиртувам, но до там. Всъщност това е голямата разлика между мъжете и жените.
Не изневерявам и мразя да лъжа, очаквам същото и от другата страна.

# 562
Моногамна и доста ревнива-това съм аз  Blush Е, доста време мина от тази моя ревност и се нявам повече да не я проявя, защото не само аз се измъчвам.
За флиртуването, обичам да флиртувам, но до там. Всъщност това е голямата разлика между мъжете и жените.
Не изневерявам и мразя да лъжа, очаквам същото и от другата страна.
Съгласна съм напълно с това,за себе си.Но без ревността.

# 563
Но момичета, ние критикуваме само,когато сме убедени,че сме прави    Mr. Green 

Ама ние винаги сме прави и за това критикуваме  Mr. Green

Не съм ревнива, даже напротив чак перверзно звучи ама ми е много кеф, когато някоя девойка или жена флиртува открито с мъжа ми - забавлявам се, защото в много от случаите когато разберат, че жена му стои до него стават интересни ситуации, физиономии и т.н.т.

# 564
Колкото повече ви опознавам,толква по сигурна ставам в описанията за нашата зодия. Joy Joy Joy
Цяла банда много истински Деви на куп,а кажете дали не са верни характеристиките? hahaha
"Винаги сме прави"---истината на истините. Peace

# 565
Има два начина/метода :  моят и грешният.  Laughing

# 566
  • Сопот, Пловдив
Аз съм фен на Линда Гудман, известна астроложка, за съжаление вече починала. Та в една от книгите си, описвайки зодиите, си спомням, че за няколко зодии беше написала, че се мислят винаги за прави. Най-фрапиращи били Дева и Лъв. За Лъв беше написала нещо такова "Лъвовете винаги са прави (Да, знам, че не е така, но, моля ви, не им казвайте, ще нараните егото им)." , а за Дева беше написала нещо подобно "Девите винаги са прави (Съжалявам, но колкото и да не ви харесва, това е винаги точно така)." А Линда Гудман не е Дева  Naughty , просто ни е прозряла, защото явно Девите спорим само и единствено тогава, когато сме убедени в правотата си, не съм срещала Деви дървени философи.

# 567
Харесвам Гудман,
много истински описани са всички зодии,беше ми настолна книга и се забавлявах да познавам кой каква зодия е.Познавах ги в повечето случаи. Peace

# 568
Ние затова не просъсщесвувахме дълго с гаджето Лъв. Накрая стана много тежко положението. Не сме се виждали вече 2 години да си поговорим ,но съм убедена, че все още всеки смята себе си за прав и нищо няма да се е променило.

# 569
  • Сопот, Пловдив
Лъвовете се променят с времето. Мъжът, с който съм се разбирала и съм обичала най-много е Лъв и се разделихме, поради 5000км, на които се наложи да живеем един от друг, не по друга причина. По мое мнение Лъвовете, когато са млади са по-самозаблудени и с голямо его, но след определена възраст имат по-реална самопреценка (или просто на моя Лъв са му влияели други аспекти на астрологичната карта  Thinking )

Общи условия

Активация на акаунт