Жената Дева 5 -жените хамелеони :)

• 26 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,да не бъдем критични към момчето,
нека като типични Деви, да сме бели и добри....

# 616
Добро утро, Hug
гледам гости сме имали. Joy
Казвала съм ви,че около мен всее Деви,всички са прекалено самокритични към себе си и изглеждат чудесно,независимо от килограмите.Аз качвам страшно лесно,но и ги свалям също така.По скоро съм винаги съм се числяла към слабите,а не съм.Странно защо изглеждам слабичка и всички като ме видят искат да ме хранят. Joy Joy Joy
Станах на 100 години и винаги е било така.
Искам да ви питам,не мислите ли,че ние Девите някак си винаги сме били закриляни от съдбата и нещата колкото и да стават лоши,все са ни се подреждали,по един или друг начин,без да се напъваме много,много?
Да не говорим,че ако някой ни забие нож в гърба,след това му се връща стократно,без изобщо ние да сме се намесели.Поне при мен е така,а при вас?

# 617
  • В голямото море...Живот
Върти ми се нещо такова и на мен в главата. Обаче си има изключения - като всяко правило  Confused
За килограмите - в момента съм приятно закръглена /както обичам сама да се опоределям  Mr. Green/, но не съм дебела  Naughty Успявала съм, с нерви, за 2 месеца да сваля 15кг. Обратното също.

# 618
За съдбата,по мои наблюдения-има нещо такова,но и изпитания-бол,
ДОРОМ,от нерви и аз съм сваляла килограми,че и не можех да ги вдигна после месеци наред,а бях подвижна самовилка-42кг. при ръст165,
сега обаче съм решила,че ще стана 50кг. и ще го направя....вече като ,че ли урегулирах режима,сега ако мога и да се раздвижа по-активно....

Усмихнат ден,момичета....

# 619
  • В голямото море...Живот
Уф  Confused
Аз съм 1,67 и ми се ще поне 60кг да стана  ooooh!

# 620
Аууу,Еластина........
да не си ти на ника?
Въртим, сучем и все до килограмите стигаме. Joy Joy JoyПо някога искам да заспя и да се събудя 75 килограма,да нямат сваляне и да ям,ям......колкото си искам и когато си поискам.
Ай сиктир,цял живот ли ще си ходя гладна а?

# 621
  • София
Аз съм ниска, в момента съм 49кг.
С щерката забременях на скромните 38 кг Simple Smile

Едната ми баба беше 100 кг. Не съм я виждала от почти цял живот, но образа който ми се запечата беше кръгло цилиндрично тяло, без талия.
Другата ми баба имаше коремче, цици, дупе. Не бих казала, че беше дебела, но беше закръглена.
Не са деви  Joy

И аз цял живот това повтарях "аз сигурно ще стана дебела, като си гледам перспективите..." Simple Smile
Мама е дева. Качи малко след операцията от жлъчка. Ама то защото ядеше като невидяла, т.е. свободна и не успяваше да се озъпти. В момента е с нормално телосложение.

На мен основния ми проблем е отпусната кожа на корема. И през двете ми бременности по-лесно беше човек да ме прескочи, вместо да ме заобиколи  hahaha

# 622
AnMary ,по време на бременеене,не се брой. Peace
Прескочат.... Joy Joy Joy

# 623
Хи-хи,суета човешка....
ДОРОМ,то си зависи от структурата на човек,аз при 60 кг. изглеждам пухкава,с бузки,
пък не ми отива....има жени на тези килограми изглеждат... да се изразя по-така...."здрави" да кажем,не им стърчат излишъци от кръста....,
arween44,не съм аз,предполагам за аватара питаш,изпускам парата просто....,а никът ,той е подходящ,поради липса на повече ръце се налага да се разпъвам....
AnMary,с този си ник ми създаваше впечатление за висок човек....ха-ха...,а ти миньонче....

# 624
И аз съм при миньоните,1,62см и от 50 до 52 кг.по време на бременноста качих само на корем,и за месец два си влезнах в тези килограми.Ходя само на ниски обувки,чехли,сандали.За разлика от мен мъжът ми е 1,85см на 110 кг. Grinning Не харесвам,слаби и ниски мъже.Той милият не може без сладки неща,случвало се е в 11ч.да слиза до магазина за шоколад и сладки.Аз самата не обичам сладко,на 2,3 месеца може да опитам нещо,но плодовете и сладоледа ми са стихията.

# 625
,
оле,ти си като детска играчка в ръцете на съпруга си....,
и аз съм като него по отношение на сладкото,на затова сега ще си ги сънувам шоколадите....

# 626
  • София
И моите, всички до един, си падат по сладкото. Даже малкото ако види реклама на Милка и пее "ям, ям".
Аз не ям шоколад, не че не обичам, а не ми се яде. Случва ми се на няколко месеца да хапна малко.
Повредих се след 1вата бременност.

# 627
  • Сопот, Пловдив
Килограмите много зависят от структура на тялото и височина. Аз като тинейджър бях доста слаба, въпреки че бях все около 60 кг. което за много жени хич не е малко, но просто съм висока 1,80м. Последните 5-6 години съм все около 80, не съм слаба, разбира се, но не съм и дебела, просто съм, така да се каже пищна  Joy . А странното е, че докато бях 60кг нямах никакъв бюст почти, а като станах 80, все едно повечето на бюст ги налях, хора, които не са ме виждали от ученическите години, ме питат дали съм слагала силикон, и то съвсем сериозно. Има само един период, в който бях станала вече наистина доста по-пълна - 95 кг, и все си мисля, че тогава беше най-вече от нерви, така бях няколко месеца, след което за много кратъй период свалих 15 кг и си станах пак 80кг. Сега съм 94кг, но все пак съм бременна в края на седмия месец, знам че едва ли много бързо ще отслабна като родя, но се надявам да не остана дълго над 90кг.

# 628
При нас сладкото се дели по равно между малкият и баща му.Кутията с бонбони се брой и се разделя по равно.Сладки ,шоколади по същият начин.Баща му ако вземе и един бонбон от на малкият става една караница,нямам думи.Всеки си пази неговото. Laughing
Момичета,а аз доста трудно си намирам сутиени.Нещо което и да ми седи добре и да е красиво.Обиколката 75,чашка Д. А през бременноста,едвам си намерих хубав сутиен с чашка Е.Майка ми е плоска като дъска,както тя казва,а баба ми нейната майка е била като мен.Та аз на нея съм се метнала.Не мога да ходя без сутиен,освен в къщи.Иначе като миньонче,се обличам спортно елегантно.

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 18:43 от mama na niki

# 629
Rois,килограмите ще ги свалиш.Аз никога не съм се притеснявала за тях по време на бременноста си.Притеснявах се единствено детето да се роди, живо и здраво и всичко да е на ред.

Общи условия

Активация на акаунт