Жената Дева 5 -жените хамелеони :)

• 26 453
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
 Joy arween44 това за мърльовците ми хареса  Joy Явно и при мен е така, на подсъзнателно ниво си избирам мъже, които се поддържат много добре.

Ето няколко ефективни упражнения за стягане:

http://www.youtube.com/watch?v=gJeCpUbJnoc

# 646
1,60 съм висока и тежа 50 килограма,тук май все дребосъци сме се събрали. Joy

Аз съм от великаните-изключения - 180см  Crazy  Mr. Green .

Пу втора след теб 173см Hug

Добро утро от мен !

Мъж ми е малко по - висок от мен и си е 100 кила....аз също харесвам едри мъже и задължително с широк гръден кош. 

# 647
  • В голямото море...Живот
Моят пък е 1,82 и тежи 76кг - слаб,но жилав  Mr. Green

Арвенче доки каза, че мога да правя силови упражнения за корема след 30я ден - мина отдавна  newsm78

# 648
Момичета,размяхте ме,влизам с кеф в темата.И аз не харесвам мърльовците.Държа много на чистотата във всяко едно отношение.Даже се усещам,че понякога прекалявам.Но готвенето, не ми е страст.Лек ден момичета.

# 649
Добро утро,
прекрасен ден е на вън,хубава и успешна седмица! Hug
Нищо от домакинстването не ми е любимо,колкото повече остарявам,толква по мързелива ставам. ooooh!
Ееех,едно време изобщо не беше така.
Сега ми дай книжка в леглото или филмче на компа и мога с дни да не стана от дивана. Joy

# 650
  • В голямото море...Живот
Арвен от една порода сме  Mr. Green

# 651
Добро утро,момичета,
браво ,и по домакинството си пасваме,
тази вечер сънувах ,че съм в предучилищната група на сина ми и не си знам стихотворенията,опитвам се да си ги спомня-не става,изложих се на рецитала,
направо ми се сгорчи спането,събудих се като бухал-с ей таквиз огромни,сенкосани очи....
Усмихнат ден ви желая....

# 652
  • Сопот, Пловдив
Чета, че повечето харесвате едри мъже. аз съм висока и едра, харесвам много високи мъже, но за сметка на това не едри, както каза някой по-горе - високи и жилави  Mr. Green , това е моя тип. Но с височина 180, не е лесно да си намериш мъж по-висок от теб, а и съм забелязала, че голяма част от високите мъже харесват ниски жени. Иначе за хигиената на мъжете и аз съм на всеобщото мнение, не обичам мърльовци, неподдържани и неугледни мъже. Държа на хигиената вкъщи, чистница съм, но не съм подредена, въпреки, че точно това се предполага за девите. Просто някак си моята организация на подредба на нещата изглежда като пълен хаос  Joy . Но въпреки това, аз знам къде се намира всяко едно нещо вкъщи, което аз съм нареждала, колкото и хаотично да изглежда. Домакинска работа обичам, ако си я върша сама и когато реша, мразя някой да върви след мен и да ми казва кое как да направя или да пренарежда след мен или пък някой да ме гледа в ръцете, когато реша да готвя.

# 653
Rois,
свии перките на свеки,какво я бавиш.Ела да видиш мен какво са ме направили... ooooh! като на хотел са и хич не им дреме за нищо.Два лъва се събраха/синът и мацката му/и двамата мързеливи и непукисти.Скоро ще раздавам правосъдие. Mr. GreenТрябва да си вляза в ролята на лошата свекърва,иначе управия няма. Joy

# 654
абе,то да ти кажа така е по-добре,бяха ми разказвали как една девойка отишла на гости на младежа,който си живеел с родителите, и попитала майка му дали да и направи кафе....

# 655
  • Сопот, Пловдив
Rois,
свии перките на свеки,какво я бавиш.

Няма свеки при мене и никога не е имало, ама аз съм била така с който и да съм живяла - роднини, гаджета съквартиранти, не търпя критики, дори да са градивни и добронамерени.  Joy  Joy

# 656
И аз критики и поучения трудно търпя.... в смисъл наежвам се и се сърдя, ама после си премислям критиката и си приемам каквото ми е полезно....Като цяло не обичам да ми се дава тон....и държа на дипломацията.....непотърсен съвет и поучение може доста да ме издразни....

Лошото е че аз пък все давам ъкъл...и съм безгрешна разбира се .... и до врата да съм в л*на ще твърдя, че е по мое желание....

# 657
  • Сопот, Пловдив
Като цяло не обичам да ми се дава тон....и държа на дипломацията.....

И аз съм така, много е важно как ще ми се каже нещо, ако някой дойде да ми размахва пръст и употреби хиляда пъти думичката "трябва", започвам да хвърлям искри.  Laughing

# 658
100% Деви. Peace Joy Joy Joy
Никой не може да направи нещо по добре от нас.Как тогава си позволява да ни размахва пръст и да употребява думичката "трябва"? hahaha
Ма гледай само колко са смели,дали знаят с кой си имат работа?
Големи сте сладурани. Hug

# 659
  • София
Ехоо , привет  Grinning
Дором ,това са упражненията за стягане на корема :http://dieti.rozali.com/vkyshti/p167.html
За мърльовците-бягам със 100 километра от тях!Не мога да ги търпя! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт