Стара Загора 68 - Марта ще подхвърля разни провокации, но... Друг път...!

• 51 317
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
И на мен много ми хареса Мания... Всяка стая е различна и е обзаведено с вкус... И на всичкото отгоре е на 100 метра от нас... Цените му са съвсем приемливи...

Роси, като каза "тихо и спокойно място", сетих се за Хижата... Не съм ходил там от отдавна...
Хотела освен евтин и приемлив, не е нищо кой знае какво, но... В ресторанта има чуден готвач...
който прави най-страхотния шницел по виенски... По най-оригиналната възможна рецепта...
Правят и страхотно кафе... Точно както го обичам... Grinning
Но там е най-страхотно лятото... Особено сутрин, около шест, на най-горната тераса...
Приказно, размечтах се...

# 121
На Хижата се ходи за любов ...

# 122
Върнахте ме назад във времето, там беше нашата сватба.
Яденето им е превъзходно. При предишния сняг отидохме там на супичка, по вкусна не бях яла.

# 123
  • Стара Загора
... най-страхотния шницел по виенски... По най-оригиналната възможна рецепта...
Не съм яла виенски шницел на Хижата, но във Виена, виенския шницел няма нищо общо с тукашните.
Представялва много тънка панирана пържола, а не с мляно месо, както ни го пробутват тук.
И е толкова вкусен, че ми потичат лигите като се сетя, а чак в петък ми е белтъчния ден Laughing

# 124
Аз в Орфей не съм спала, но в МБАЛ "Рилски", точно липсата на какъвто и да било шум от вън ме изуми! Изолация външна -6; обаче вътрешната им-пасти Фафли да яде...абсолютно всичко се чува , все едно стените са от хартия и всички са в едно помещение Crazy
Та ако и Орфей са със свястна изолаця и стъклопакети-няма проблем, че и той е на възлово и шумно кръстовище Wink

# 125
  • Стара Загора
Тя и нашата сватба беше на Хижата... А пък стаите в хотела се дават и за по два часа... Wink
Тоест, стават и за лИбоФ...

Джейд, не знам и аз какъв шницел си яла във Виена... Ама шницелът по виенски никога не е бил с мляно месо... Прави се с кълцано на ръка месо и вкуса му няма нищо общо с шницелите от кайма...
Айде петък да те водя да идеш от тоя шницел, ше видиш как ще ти хареса... И другите им работи са юбави... Въпреки че, поразвалиха кухнята от онези славни години...

Аз в Орфей не съм спала, но в МБАЛ "Рилски", точно липсата на какъвто и да било шум от вън ме изуми! Изолация външна -6; обаче вътрешната им-пасти Фафли да яде...абсолютно всичко се чува , все едно стените са от хартия и всички са в едно помещение Crazy

И на мен ми направи туй впечатление, нищо се не чува от вън, но... Аз като бях там имаше само още един човек, чак в другия край на отедлението и не можах да усетя "екстрата", за която говориш...

# 126
# 127
В събота 13.03 заповядайте от 11.00 часа в ресторанта на хотел "Железник" на
информативно-организационна среща на тема "Обгазяванията на Стара Загора"

Поканени са химици, лекари и други специалисти. Също така и общински съветници...
Дневният ред е горе-долу това:

1.Кратко представяне, каква е целта на срещата.
2.Да представим резюмето на проблема- 5-10мин.
3.Даваме възможност на хората да се изкажат, да видим какви са техните очаквания.
4.Почивка-можем да направим кафе.
5.Ще се прожектира филма за шестте жени от Русе

Благодаря на всички предварително за заинтересоваността и присъствието!

# 128
  • Стара Загора
Дидо ние имаме ли пари в общата сметка?
Заговорихте за любов и темата живна Mr. Green
Джанко  Hug

# 129
Ти пък, къде видя да се говори за любов?
Опитах се да се изразя евфемистично, че "Хижата" не е семеен хотел, а ебалник. Анадънмо? Виж, ако е.нето е гарнирано с любов, тогава сме по темата.

# 130
  • Стара Загора
Ти пък, къде видя да се говори за любов?
Опитах се да се изразя евфемистично, че "Хижата" не е семеен хотел, а ебалник. Анадънмо? Виж, ако е.нето е гарнирано с любов, тогава сме по темата.

Анадък съм аз...ама на романтик ме избива. Crazy

# 131
  • Стара Загора
Ъ, романтик, като свиня в леха с теменужки... Laughing

# 132
Хере, Много антибиотици ти се събраха напоследък.
Ще се оправиш! Peace

# 133
  • Стара Загора
И сама си признава, че й е малко алкохола...
Системното недопиване не прощава никому... Mr. Green

# 134
  • Стара Загора
А розАв бутон? Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт