Стара Загора 68 - Марта ще подхвърля разни провокации, но... Друг път...!

• 51 304
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
А може и изобщо без талон. Аз моя го платих по ЕГН само (въпреки, че мъкнех и двата талона).
Обаче преглед без голям талон не може.  Mr. Green

# 106
  • у дома с любимите си хора
Честито мама Ив!Да ти здравичка и много да те радва Божидара!

# 107
  • Стара Загора
Милице, данъка на МПС-то в голямата празна сграда срещу вас, и както Лалка ти е казала, само с ЕГН-то на собственика... Ама да знайш и номера на колата, за сверка...

Роси, туй бензиностанция ОК отдааавна я отказах... Да оставим настрана, че не ми харесаха горивата им... И не съм чул някой да е доволен... Но за сметка на това, обслужването им - нула, даже минус нула... То и на коя ли бензиностанция не те гледат като бракуван кон от ТКЗС-то... Сякаш си им изял порцията слама за закуска...
Много съм доволен от малката бензиностанция на Петрол в градинката на баня Пиперка... Има поне две жени (момичета им викам), които са толкова любезни, ама изключително... И усмихнати... Едва ли не, килимче ще сложат пред колата за да слезеш... Но рядко се срещат такива... Нито ОМВ, нито Шел са на ниво, какво да говорим за Лукойл, Еко или другите по-малки вериги... Може би най съм доволен от обслужването на девойките на касите на ОМВ... Сичкити другите - не стават...

Зимата продължава... Сутринта 20 минути ринах сняг от колата и стъргах лед от стъклата... Разбрах какво е НЕпредимството на голямата кола... три квадратни метра покрив и 10 стъкла с обща площ от около 6-7 квадрата... взема ти се акъла, особено когато снега е бил леко затопен и замръзнал по повърхността...
Странното е, че през нощта, по същата тази наша улица, която ви показах на снимка по-горе... Мина снегорин... В двете посоки, около 3 без 20 беше... Явно си чистеха хората, ама към 8 изглеждаше сякаш изобщо не е минавано... Явно е заради вятъра...

# 108
Дидо, аз традиционно зареждам на ОМВт до автогарата. Никога не съм имала оплаквания. Там са едни пичове, които като ме видят, ми се радват - и стъклата ми чистят, и фаровете ... ако ги оставя, цялата кола ще ми изтъркат. Любезни са, нямам никакви забележки. Обаче днес бях на резерва и реших в това време да не обикалям из града. Но явно спирам с експериментите.

# 109
  • Стара Загора
А аз съм с прекрасни впечатления от момичетата в ОМВ на Петолъчката. Мъжът ми е от Шумен, често пътуваме натам и спираме задължително, с малката е неизбежно. Почти винаги се случва да я храня там и без да моля никого са идвали да ми предложат да стоплят храната, ако е нужно, веднъж освен моето детенце имаше още 3-4 дечица и едното момиче излезе и даде бисквитки на всяко дете. За обслужването на колонките нямам впечатление, защото мъжът ми се занимава Simple Smile

Няма общо с темата за бензиностанциите в Ст. Загора, но ми беше приятно да споделя, а и момичетата го заслужават, макар и да не разберат Simple Smile

# 110
  • на Морето
Здравейте момичета и момче от Стара Загора!Налага се да отседнем за ден-два във вашия град.Спрели сме се на хотел Орфей-предвид близостта му до Ниамед.Въпроса ми е дали си заслужават условията или да се преориентираме?

# 111
Не съм влизала в хотела, ама е на много шумно и мръсно място, на едно оживено кръстовище.
Пък и да е много близо до Ниамед ... не е. Поне за стандартите на града.

# 112
  • на Морето
Благодаря за отговора!Не познавам града-това е по препоръка от регистратурата.Ще бъда много благодарна,ако ми препоръчате нещо в близост.Е може и не чак толкова близо,стига да е хубаво.Искам да ви кажа,че имате много хубав град!Широки и прави улици,страхотен център-много ми харесва!Това са ми впечатления от една разходка в центъра миналата седмица.Поздрави!

# 113
Мисля хотел "Форум" и хотел "Уникато" са по-близки до Ниамед от "Орфей"... може и на мен така да ми се струва...Поне местоположението им е по-свястно...

# 114
  • Стара Загора
...аз традиционно зареждам на ОМВт до автогарата...

Традиционна съм съгласен, че от всички бензиностанции... ОМВ имат най-добро обслужване... Ако съм в друг град, търся ОМВ... Не зная дали имат някакви стандарти на обслужване (както в Хепи например)... Но навсякъде можеш да очакваш почти едно и също като качество... Добри са...!
Въпреки че, "разбирачите" и професионалистите не са доволни от горивата им... Хвалят най-вече горивата на Еко и като компромис - Лукойл...

Спрели сме се на хотел Орфей-предвид близостта му до Ниамед.Въпроса ми е дали си заслужават условията или да се преориентираме?

От регистратурата на НиаМед не са те излъгали... Хотел Орфей е най-близо и наистина е подходящо място... Интериорът и условията му са много добри... Има майлк басейн и турска баня, които са включени в цената на нощувката... Масажите се заплащат допълнително... Цената е съвсем приемлива... Стандартната двойна стая е 80 лв., луксозната е 100... Единствения недостатък е шумното кръстовище до него, но... Предвид това, че е зима все още и прозорци не се отварят, може и да се пренебрегне... Пък и половината от стаите гледат назад, не към кръстовището... Разстоянието до НиаМед e абсолютно по права линия - пеша се върви само по улица Стефан Стамболов и е точно 500 метра... С кола е съвсем мъничко повече...
Хотел Форум също е на много шумно кръстовище, като условия също е тризвезден... Няма го обаче малкото СПА-центърче на Орфей (басейнчето, турската баня и масажите)... Доста по-близо е до центъра и цената е доста по-висока - 137 лв. за двойна стая... А комфорта в Орфей е по-висок, поне според мен... Разстоянието му до НиаМед е 750 м... Уникато е на същия собственик, като Форум... Като комфорт е на същото ниво с Форум, близостта му до центъра е най-голямото му предимство... Иначе цената на двойна стоя отново е същата - 137 лева... Разстоянието до НиаМед отново е 750 метра...
Друг вариант е хотел Арт или хотел Ефир... И двата са в абсолютна близост до центъра на града и разстоянието им до НиаМед е същото, както на Уникато и Форум... Не съм търсил техни цени скоро... Ето пълен списък на хотелите в Стара Загора, заедно с телефони... Ако те интересува отзив за някой от тях - питай...

# 115
За бензиностанцията OK... Стана ми много грозно, че така се е държала въпросната госпожа... На моята колежка мъжът и работи там... Та тя ми е разправяла, че имал една колежка, която била рускиня и редовно ходила на работа пияна, а по някога заляна, особенно на нощна смяна ако се паднела. Веднъж той я сменил от нощна, заварил я пияна... Тръгнала си и след 2 часа се върнала почти лазейки, демек още по натряскана и седнала там в кафето и си поръчала 200 водка във водна чаша, изпила повее от половината и както си стояла на масата се напикала... Close Shocked Грозна картина... Та мисълта ми е, че може и тая същата да е била при зареждането на sladka hapka... Аз се чудя как такива ги държат на работа... Тя работила от 2 години ам, а мъжът и също на колежката ми и от както е на работа с нея, тя все е така, все си сръбва на работното място... Безобразие! Аз се чудя, как изобщо имат клиентела?  newsm78 OMV наистина са най на ниво.

cezar и аз си мисля, че Орфей е най-подходящ. Като се излезе от входа и погледнеш на дясно се вижда една малка уличка, мисля, че автомивка имаше там или сервиз за коли... Та тя е Стефан Стамблолов и като вървиш само понея за 10 минути си на Ния Мед... Преценете!

# 116
Препоръчали са ти Орфей,защото оттам зареждат храната за Ниамед-имат си договор с тях.

# 117
  • Стара Загора
Препоръчали са ти Орфей,защото оттам зареждат храната за Ниамед-имат си договор с тях.

И защото е най-близо... Wink
А иначе ресторант Орфей е с външен наемател и няма много общо с хотел Орфей...
Нищо, че са в една сграда...

# 118

И защото е най-близо... Wink
А иначе ресторант Орфей е с външен наемател и няма много общо с хотел Орфей...
Нищо, че са в една сграда...
Това не го знаех.

# 119
Хората ще си преценят най-добре, но има значение за какво са там. Ако отсяда в хотела и ще ходи всеки ден пеш, за да си прави изследвания жената - да, близо е. Ако, например, жената е за операция или раждане, а мъжът й я придружава и са с кола, това не е от значение, по-добре да си изберат тихо и спокойно място.

На мен Орфей ми изглежда зле заради местоположението, ама явно това не е определящо за всеки - ето, че Експри го препоръчва.
Настанявала съм гости в Уникато и в х-л Железник, а мои близки са отсядали в Мериан палас. За тези хотели знам, че са добри отзивите. Х-л Мания също изглежда доста обещаващо, но е далеко от Ниямед, само с кола става.

Цените, които Експрес е дал за Уникато и Форум, са като в сайта им, но ние скоро имахме гост, който отседна в Уникато и платихме доста под обявените 55 евро, така че явно на рецепция цените са други.

Общи условия

Активация на акаунт