Лили Иванова- горгона или примадона на българската естрада

• 23 509
  • 385
  •   1
Отговори
# 330
Ами мисля,че е доста зле.Никак не го докарва на метъл.Да си пее нейният стил , там и е силата.
Интересно ми е какво мислят за изпълнението и ,Звезди и Денис Ризов.

# 331
Ами мисля,че е доста зле.Никак не го докарва на метъл.Да си пее нейният стил , там и е силата.

Те сигурно са й дали право да пее песента, особено след скандалите с Митко Щерев...
Определено не е това, което сме свикнали да слушаме от Лили, определено иска да покаже, че и в този жанр може, но толкова стакато, та чак маршово...
Дори не ми е смешно.

# 332
Попадна ми линк към изпълнението на "Черната овца", виждам, че не сте пускали.
http://www.youtube.com/watch?v=Lu-9TCnATNY
Започва като Лунната соната, продължава като комбинация между Глория и Ивелина Балчева. Не го дослушах, но можеше да завърши с "Изкарай, Гано, говедата".

# 333
Попадна ми линк към изпълнението на "Черната овца", виждам, че не сте пускали.
http://www.youtube.com/watch?v=Lu-9TCnATNY
Започва като Лунната соната, продължава като комбинация между Глория и Ивелина Балчева. Не го дослушах, но можеше да завърши с "Изкарай, Гано, говедата".

smile3532

# 334
Като не си го дослушала, може би не си чула, че един рапира, по едно време.

# 335
  • гр. Шумен

Те сигурно са й дали право да пее песента, особено след скандалите с Митко Щерев...
Определено не е това, което сме свикнали да слушаме от Лили, определено иска да покаже, че и в този жанр може, но толкова стакато, та чак маршово...
Дори не ми е смешно.
Определено го докарва като марш! Следващия път може да направи Panzerkampf на Sabaton!
Сори, за мнението, но тази жена не пее вече с любов. С хъс, със злоба (спортна), с мерак да смачка всички - да, но вече в изпълненията й няма грам топлина и човещина (въпреки перфектния вокал, който й признавам). Тъжни мисли ми навява това изпълнение...

# 336
  • Varna
ПИНЕ
Ти сериозно ли бе- рапиране казваш. Чакай да довърша слушанетУ, че и аз не го изкарах докрай.

# 337
Рапира някакъв, да, не разбирам какво говори. По- точно ми се счува нещо, дето не го вярвам да е то. И аз вчера се стреснах, сега, след като го написах, си пуснах пак, че се притесних да не съм сънувала нещо и всъщност да го няма, ама има го.

# 338
Като не си го дослушала, може би не си чула, че един рапира, по едно време.
Неееее  Joy

# 339
обичам Лили

# 340
 Току що чух новата песен на баба Лили кавър на "Черната овца" на Ахат.Женицата твърдо е решила да окепази всички песни,свързани с миналото,прави кавър след кавър на своите иначе добри стари хитове,с което разваля доброто впечатление и спомен за тях,а сега е посегнала и на тази песен,чиито жанр никак не и отива,и която естествено звучи като някаква пародия в нейно изпълнение. Вярно,че жената изглежда добре за годините си,преди всичко благодарение на многото пари и време,които влага във външността си, и заради това,че цял живот не се е грижила за никой друг освен за себе си,но цялото това подскачане, блещене, ръхомахане и развяване на хилави екстеншъни все пак не и отива на годините. Как смятате, не е ли редно 71 годишната Лиляна да излезе в заслужен отдих,или ако не и се млъква, то поне да коригира неадекватното за годините си сценично облекло и поведение, и най накрая да спре с безумните "модерни версии" на песни,били те нейни,или  чужди. Заболява ме главата всеки път,когато съм принудена да чуя отнякъде как в пристъпи на старческа отвеяност руши хубавите ми спомени от детството свързани с иначе добрите и песни отпреди 20-30-40 години.

# 341
Нито съм й фен, нито ще почна да й дъвча старите кокали, но едно ще й призная - издръжлива, амбициозна и вечна! Колкото и да се отрича това от мнозинството, щом има тема, с толкова много мнения за нея, трябва да й го признаем Peace
Никой, никога не ме е принуждавал да я слушам (няма как да се случи), за да ми докара главоболие.

# 342
В последните 10-15 години всичко около Лили се задвижва от принципа стара слава и стари лаври. Музикалните и напъни в последните години са много отчайващи и разочароващи като звучене, а сценичното и поведение и вид е абсурдно. Ако нямаше старите хитове от младостта си никой нямаше да я погледне. При нея има и един друг странен феномен,и това е наличието на доста фанатизирани фенове,които каквото и да направи тя все ще я величаят,ако ще да пръдне на сцената (по-добре да беше освободила газове вместо да пее Аве Мария и Черната Овца-мъчението щеше да е по-кратко). Ако прочетете мненията на нейни фенове във you tube ще видите, че на всички изпълнения те я величаят и се прекланят все със същите думи и лозунги.  Ясно е,че тя поне още няколко години ще пее,и ще получава аплодисменти-но те ще бъдат ехо на миналото,и няма да аплодират актуалната и изява, а отминалия блясък. Аз съм твърдо убедена, че и за артистите трябва да важи някаква пенсионна възраст. Не може Калоянчев, Мутафова и Иванова да ни се показват доживотно. Ако те самите нямат трезва преценка за себе си поне някой от тяхното обкръжение да им беше казал отстрани каква гледка са.

# 343
В последните 10-15 години всичко около Лили се задвижва от принципа стара слава и стари лаври. Музикалните и напъни в последните години са много отчайващи и разочароващи като звучене, а сценичното и поведение и вид е абсурдно. Ако нямаше старите хитове от младостта си никой нямаше да я погледне. При нея има и един друг странен феномен,и това е наличието на доста фанатизирани фенове,които каквото и да направи тя все ще я величаят,ако ще да пръдне на сцената (по-добре да беше освободила газове вместо да пее Аве Мария и Черната Овца-мъчението щеше да е по-кратко). Ако прочетете мненията на нейни фенове във you tube ще видите, че на всички изпълнения те я величаят и се прекланят все със същите думи и лозунги.  Ясно е,че тя поне още няколко години ще пее,и ще получава аплодисменти-но те ще бъдат ехо на миналото,и няма да аплодират актуалната и изява, а отминалия блясък. Аз съм твърдо убедена, че и за артистите трябва да важи някаква пенсионна възраст. Не може Калоянчев, Мутафова и Иванова да ни се показват доживотно. Ако те самите нямат трезва преценка за себе си поне някой от тяхното обкръжение да им беше казал отстрани каква гледка са.

Имам въпрос - присъствала ли си на живо на нейно изпълнение? Ако си присъствала, едва ли би останала равнодушна към това, което си чула. Ако не си - бих те посъветвала да го направиш, поне веднъж. Тази жена, въпреки всичките си странности, има страхотен глас и още по-важно - пее на живо. Виждала съм, как пълен с млади хора клуб, замлъква докато тя пее, а след това избухва в аплодисменти. Тогава, в този момент, те аплодират изпълнението й в момента, не само славата й.
За Калоянчев и Мутафова, както и за всички останали актьори и артисти, не бих се изказала по този начин Naughty Дори и на тази възраст, тези хора все още имат желание и възможност да се показват на сцена! Шапка им свалям ! Може би не всичко, което представят е актуално, но все пак са достойни за уважение. Има и много млади таланти, но това, което са постигнали по-възрастните им колеги, едва ли ще може да им се случи.

# 344
Абсолютно съм съгласна с Дидика Peace, не пипайте артистите!
 Преди няколко години гледах "Г-жа Стихийно Бедствие", е, нямаше такъв смях!
 Талантът, любовта към сцената, желанието да се доказваш, въпреки, че си го направил отдавна, е наркотик, от който трудно се отказва човек.
Нека бъдем по-малко критични и взискателни към тези личности, които са отдадени на Публиката, въпреки своите години, болести и проблеми! Повярвайте, не го правят за мизерните си заплати Confused
Трябва да им се признаят заслугите Peace

Общи условия

Активация на акаунт