Лили Иванова- горгона или примадона на българската естрада

• 23 555
  • 385
  •   1
Отговори
# 75

Не знам защо се мисли за безсмъртна.Всички хора сме еднакви. Tired

Защо да се мисли за безсмъртна, защото не е умряла?
Не сме еднакви всички хора, моля ти се, ти колко албума имаш...

# 76
  • София
Това, което аз се питам е защо , хората които харесват Тина Търнар не я плюят постоанно  newsm78 , а ние винаги сме способни да оплюем всеки !
  За мен Лили винаги ще остане примата на БГ естрадата ! Прекланям се пред постоянството , волята и таланта й !   bouquet
mmmshushy80, мила ми девойко, обръщам се към теб, защото твоето мнение е първото след авторката на темата. Ти виждала ли си Тина Търнър на живо? Ти чувала ли си гласа и на живо? Как изобщо ти мина през ума да сравняваш Лили Иванова с Тина Търнър?!? Единственото нещо, което може да е база за сравнение между двете е възрастта, защото имат разлика от 1 година. Кое да сравняваш между тях? Пластичните операции ли, поведението ли? Кое? Лили Иванова аз няма да я коментирам тук, но ще ти кажа, че Тина Търнър няма за какво да бъде оплювана: нито за таланта си, нито за тежкия си живот, нито за липсата на корекции по тялото си, просто няма. Е, помисли сега... Лили Иванова дали има?

п.п. извинявам се на всички в темата, ако е било отклонение извън темата, но се ядосах  Rolling Eyes

# 77
  • София
Не разбирам тази тема, честно. Не харесвате Лили Иванова нито като личност, нито като изпълнител, но какво общо има това с правото и да има каквито претенции иска, да се прави на каквато иска и да пее докогато иска? Аз не съм почитател на този тип музика, но харесвам изявените личности, които и след 100 години предизвикват толкова емоции у останалите. Не мисля, че всички сме еднакви, нито че сме равни. Има хора, които успяват да се изявят в някаква област повече от други, да привлекат вниманието върху себе си, да бъдат запомнени и нито връзките, нито времената, нито нещо извън тяхната личност прави това възможно.
Аз не харесвам поп- фолка като музика и вместо да плюя по изпълнителите аз изобщо не знам кои са повечето от тях. Струва ми се логично със същото безразличие да бъде подмината и Лили Иванова, от хората които не са и фенове. Другото ми изглежда някакво напразно пилене на нерви без никаква цел. Искате ли нещо в случая и какво е то? Или просто се изнервяте, че на света има хора, които не харесвате? Не разбирам.

# 78
Недоумявам как хора, правещи грозни, злобни, долнопробни коментари, имат претенциите да са различни от обсъжданата особа!

# 79
  • София
Много просто, Бояна, разочарована съм. Може да не ми е от любимците, но поне до един определен момент, който беше преди десетина-петнайсет години бях по-скоро положително настроена към тази певица. Разбирам, има талант, през всичките години е полагала огромен труд, гледала съм нейни интервюта, оценявам постигнатото от нея. Но като че ли в един момент започна да преиграва, да прекалява и да се държи дори не като примадона (което е често срещано сред големите звезди), а като свадлива, недоволна от живота бабичка, която не иска да повярва, че остарява. За мен падението й започна от момента, в който жената показа безумните си опити да изглежда като 20-годишна и да се тунингова отвсякъде (тогава тази дума не съществуваше тук) и започна да демострира "прелестите" си в също толкова безумни тоалети, изпод които й се виждаха долните гащи. Ами, колкото и да се опитва, няма как да стане по-млада. Тялото й издава колко е амортизирано.  По същото време се завихри и с Драго Чая и като излезеше с него на сцената, направо лигите й течаха. Повярвай ми, това изобщо не беше сценично поведение! А после се започнаха историите с мемоарите й. То не беше истинска, то не беше фалшива книга, Мартин Карбовски и той, лепнат като гербова марка за нея... То, хубаво, скандалът продава, ама има някаква граница. Всяко нейно интервю по телевизията, на което съм попадала, се превръщаше в много неприятна и разочароваща гледка, пълна с всевъзможни нападки към нейни колеги и надменност. Затова казвам, че идва време, в което е по-дбре  човек да се оттегли с достойнство, отколкото да разочарова хората и да става за резил.

# 80
  • гр. Шумен

Не знам защо се мисли за безсмъртна.Всички хора сме еднакви. Tired

Защо да се мисли за безсмъртна, защото не е умряла?
Не сме еднакви всички хора, моля ти се, ти колко албума имаш...
Безсмъртна го казах в смисъла на надута...
И какво като има албуми?И тя  с*pe като "простосмъртните"(сори за просташкия израз).
Моля да ме извините, но и двете не сте прави. Първо, каквото и да с*рат, както живописно се изразява chudo, хората със сигурност не са еднакви, защото има по-изявени и по-слабо реализирани, да кажем. Тук пък идва и другото ми несъгласие - с албумите за единица мярка. Защото аз твърдя, че един учител по информатика, подготвил шампиони в международна олимпиада (а и дори да не са шампиони, дал им е основа за развитие и реализация) е не по-малко стойностен от Лили с 30-40 албума.
Дадох пример с учител по информатика, защото познавам такава - от 10 години се бори с вятърните мелници и си върши работата на full без да присъства в публичното пространство.
Колкото до Лили, няма начин да не бъде обсъждана една звезда от нейната величина, както и няма начин коментарите да бъдат само положителни. Да не мислите, че гореспоменаваната Алла не еобсъждана от руснаците, къде с възторг, къде с любов, къде с насмешка и т. н. Е, не съм виждала призиви да се оттегли от сцената, но пък тя го направи... Така че и оттеглянето е личен избор!

# 81
  • София
Лили има своята публика. Има хора, които я боготворят. За тях тя е икона, дива и т.н.
Самата тя се държи като "примадона", което в нейния случай не е нелогично.
Истината е, че почти всички хора, които са били в обкръжението й, си тръгват от нея с недобри чувства.
Е и?
Нека си пее, лошо няма.
Вече не е това, което беше. Не е национална гордост, но за феновете си е.
Само не зная докога ще успява да намира меценати, почти всички ги обходи и всички я напуснаха...

# 82
  • Варна
А верно ли е, че е крила данъци?

# 83
  • София
 Laughing Всички това се питаме.

# 84
  • София
Че тя, Лили, вечно е без пари, ако я слуша човек.
Просто няма доходи милата, какви данъци при това положение?!

# 85
Хм, аз все за Доли Партън се сещам, като я гледам.

А, данъци, почти всеки се опитва да скрие. мине не мине и изгърмяват за някоя звезда. Така че, Лили, не е фрапиращо изключение, особено пък за българската действителност. А, нищо чудно и сама да е пуснала поредния слух за себе си.

# 86
  • София
Аз пък даже и не зная за какъв слух иде реч.
А и определено мисля, че всички, които пускат дори злобни теми за нея, са от фен-клуба й.

А в темите участвам, за да засвидетелствам уважение към възрастните хора по принцип. Mr. Green

# 87

Авторката е упоменала в първия си постинг. Сега сигурно си списва материалчето за Шок, за което ще вземе 20 лв., които едва ли ще декларира като доход, но пък ще иде да тресе гюбеци някъде довечера. Може и на симфоничен оркестър да иде де, знае ли се.

# 88
  • София
Аз се ограничих само с прочитане на заглавието Mr. Green

# 89
А и определено мисля, че всички, които пускат дори злобни теми за нея, са от фен-клуба й.

А в темите участвам, за да засвидетелствам уважение към възрастните хора по принцип. Mr. Green

КЛОНКА да си имаме уважението . . .  никога не съм й бил фен, няма и да й бъда. #2gunfire Какво остава да бъда част от фен-клуба й?  newsm78 #Crazy За мен Л.И.  никога не е била естрада, а какво остава за национална гордост. Да пази Господ, сляпо да прогледа!

Общи условия

Активация на акаунт