Лили Иванова- горгона или примадона на българската естрада

• 23 625
  • 385
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А и определено мисля, че всички, които пускат дори злобни теми за нея, са от фен-клуба й.

КЛОНКА да си имаме уважението . . .  никога не съм й бил фен, няма и да й бъда. #2gunfire Какво остава да бъда част от фен-клуба й?  

Е, че ти тема за нея пускал ли си?

# 91
За мен е по-любопитно - кога ще се появи "новата" Лили Иванова?
Хората не са еднакви и това е хубавото !Но на определена възраст трябва с достойнство да се оттеглят - няма вечни и незаменими,има можещи и останалите!

# 92
Не е нужно да се появява. Пазарът сега е много по-наситен.
Едно време всяка социалистическа страна имаше по няколко емблематични изпълнители - Алла Пугачова, Лили Иванова, Карел Гот и т.н.  Това са артисти, които идеално са се развивали в условията тогава, тъй като са били част от визитката на щастливия и успешен социалистически живот, и доволно подкрепяни.
След като се смени системата, някои от тези артисти оцеляха,  пълнят зали и правят пари и при живот на пазарен принцип, а други не успяха да се адаптират и заминаха поживо поздраво.

# 93
   Що не оставите жената на мира. Мине се не мине, хоп-тема за Лили Иванова.
  И все едно и също-бабичка, проста, кичозна, нам си каква...
   Коя от вас е идеална, а? И коя може да пее като нея? Хайде, кажете...
   Ама не можете  да я понасяте, ужасна била...Ми добре, ще и накривите шапката на Лили....
  Каквото и да си говорите, дами и господа, Лили ще я има и след сто, и след двеста, и след хиляда години...Туй то.

Онзи ден я слушах Лили Иванова в предаването "Сеизмограф", нещо с Митко Щерев се дърляха за някакви пари...И ми беше болно, и за нея, и за Митко Щерев.

# 94
   Що не оставите жената на мира. Мине се не мине, хоп-тема за Лили Иванова.
  И все едно и също-бабичка, проста, нам си каква...
   Коя от вас е идеална, а? И коя може да пее като нея? Хайде кажете...
   Ама не можете  да я понасяте, ужасна била...Ми добре, ще и накривите шапката на Лили....
  Каквото и да си говорите, дами и господа, Лили ще я има и след сто, и след двеста, и след хиляда години...Туй то.

newsm10 smile3501

# 95
Извън сцената има доста неприятен характер и се държи надменно, не ми е симпатична като човек. Но.... качи ли се на сцената, съм склонна да й простя дребнавото поведение и на секундата забравям колко заядлива баба е. Надявам се още дълго време да пее.

# 96
... и след ядрена война, и след метеорит, Лили е вечна, тя е божество!

# 97
ха-ха, заподозрях, че всъщност й завиждате, че е безсмъртна  Mr. Green

# 98
Ще ми се примата да беше Маргарита Хранова или Йорданка Христова. Защо точно Лили Иванова?  Thinking

# 99
А защо те точно?

# 100
  • Варна
   Aз пък никога не съм я харесвала, нито този, нито миналия век.Съжалявам,ако засягам някой.

Аз също.
Въпреки "величието" й, даже направо ми е жалка в неистовите си напъни да натъпче спомените ни със себе си  Tired

# 101
Примерно, може и други.
Преди години, повече от 20г, помня, че Маргарита Хранова беше спечелила Мелодия на годината. Може и да греша, бях много малка. А, предната година май беше Лили Иванова. Та, исках да кажа, че и те са достойни, особено в момента по- достойно се държат. А, като гласове не отстъпват.
Аз, преди 20 години я харесвах Лилито, но сега ми стана трудно, даже невъзможно. Но, и когато я харесвах, чак толкова единствена и незаменима не съм я намирала.

# 102
Дори визуално не мога да се сетя, коя е Маргарита Хранова. Изобщо, ако някой тийн ни чете, ще реши, че живеем с лелинските спомени за икони от новогодишните програми, 20 г. назад. И, няма да е далеч от истината.  Simple Smile

# 103
Стига бе! Ти си ми набор и не се сещаш коя е Маргарита Хранова?

http://vbox7.com/search/?completed=1&vbox_q=%D0%BC%D0%B0%D1% … &period=false

# 104
С нас или без нас, Лили ще пее докато е жива. Това и баба Ванга й го беше казала приживе. Стига повече плюене, моля ви, не е етично, а грозно. Sad

Общи условия

Активация на акаунт