Лекарите в Пазарджик - 6

• 99 144
  • 743
  •   2
Отговори
# 375
  • Buffyworld
Да, имаше един специален "Мустела". Наистина дори беше нарисувана бременна жена на опаковката. Но аз през повечето време се мажех с "Бюбхен", защото беше по - евтин.

# 376
Зехтинът не запушва порите. Нито палмовите и други масла на този принцип

# 377
това предполагам е твое заключение и наблюдение  bouquet
...на мен медицинско грамотно лице друго ми каза  Wink

# 378
_Buffy_  , аз в начлото на бременността си реших да не се мажа с нищо, но кожта ми се оказа изключително суха и се нацепи до тплкова, че ми станаха чак рани, мазах се даже и с дом. мас, но и това не ми помогна по никакъв начин а проблема се задълбочаваше. После си купих един крем на Chicco Mamma Donna -9 mes. и просто не мога да ти опиша колко съм доволна от него, за два всичко ми се заличи и изчезна, дори сега продължавам да го ползвам, понеже след раждането ми остна от него. Аз съм изключитено доволна и го препоръчвам с две ръце!!!

# 379
това предполагам е твое заключение и наблюдение  bouquet
...на мен медицинско грамотно лице друго ми каза  Wink

Не е мое. Не бъркайте маста със зехтин. Фактът, че е особено полезен при суха кожа, сам по себе си говори.
Александра има алергия към неблагородни метали още от бебе(копчетата на бодитата).(Между другото странно проявила се алергия след първата ДТК ваксина Wink) Дерматолозите в Пловдив и 1 в София, при които бяхме, ме посъветваха да спра всякаква бебешка и слънцезащитна козметика, да мажа само със зехтин, а лятото с нищо.
казват му "течното злато" и е основна съставка във почти всички кремове за суха кожа.  bouquet
Съмнявам се медицински грамотното лице да знае какво точно съдържа зехтинът Tired

# 380
Лекарката, при която водя Нели, също препоръчва мазането със зехтин. Освен всичко, имал и закалителен ефект Peace
А по време на бременността се мажех с едно олио на Икаров за бременни. Миришеше отвратително, но пък нямам никакви стрии. Въпреки това смятам, че не олиото е помогнало, а кожата ми просто е такава.

# 381
Омега киселини и най-мощните антиоксиданти.... Това за мен беше повече от достатъчно.
Наистина на някой може да му се стори неприятно, защото много лъщи, но пък попива бързо.  bouquet
Всеки си знае, де!

# 382
Решила съм да водя Петьо при д-р Йотов за луксацията.Някакви мнения за него Rolling Eyes
Всъщност не че категорично съм решила ,но педиатърката н иго препоръча Rolling Eyes

# 383
Данче, аз и двете съм ги водила при него и много го харесвам.
Само не давай да ти снимат детенце на рентген, щото първо там ще те "поканят" Mr. Green Tired
Кажи, че искаш ехограф!!!

# 384
Да ,предупредиха ме за рентгена Rolling EyesЩе искам ехограф и аз.Много се чудех за този преглед и все отлагам ,тази седмица няма как да отидем ,защото е много студено и не ми се ще ,но другата задължително отиваме да видим какво ще кажат,че да не вземе да ми изтече направлението.
Нинка ,знаеш ли дали трябва да се минава през регистратурата в "Здраве" или направо на кабинета да отивам с бебчо?Защото хич не съм запозната с процедурите там.
А някой случайно да знае кога са му приемните часове?

# 385
Данче, дано не те подведа, ама доколкото знам, всеки ден сутрин е там. Има вариант обаче ако отидеш към 10 да е на визитация из отделението, та по-добре по-рано.
Да, минаваш през регистратура с направлението, поне така беше, когато водих и малкото там преди близо 2 години

# 386
Благодаря ти Нинка !
Последно при него ще отида ,нещо не ща при Пещерлиев Confused

# 387
Благодаря ти Нинка !
Последно при него ще отида ,нещо не ща при Пещерлиев Confused

Ами Пещерлиев много го хвалят. Аз бях при него преди 6 години, когато голямата щерка беше на 5 месеца някъде. Каза да носела гащи профилактични newsm78, но се оказа, че не е нужно. После разбрах, че казва на 90 процента от пациентите си да слагат гащите на бебетата. Даже ми обясни точно какви и Точно откъде да ги купим. Обвиняваха го, че имал процент от производството или продажбата....Но едно от нашите майчета пазарджиклийки го отрече, каза, че познава лично Пещерлиев....та не знам кое е вярното.

# 388
ДАни с две ръце НЕ ти препоръчвам Пещерлиев  Naughty
Водих моя Дани и думите му бяха "бе вие сте за колани...ама айде от мен да мине отидете си вземете гащи"  #Crazy
Разказвала съм подробно за прословитият му преглед..и да, правихме рентген,,,

Отидох в Пловдив  на частен прием на ехограф с/у 30лв....а доктора от Пловдив идва и в Пз на домашни посещшения, като доплащането е 10лв.
Ако те интересува ще ти дам телефона  Peace

п.с. Нинкоооо... ние в наше село не само, че бъркаме маста със зехтин...ми се качваме на колците на доматите и от там ги ядем  Mr. Green

# 389
хаха, Герииии, ние и колците ядем. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт