Отговори
# 600
  • Sofia
А, чак пък да го изживявам... Дразня се просто.   Crossing Arms
Мина ми вируса слава богу. Цялото чудо беше за 8 часа, но за това пък какви 8 часа...   doh Само дето не умрях от болки снощи. А днес нищо ми няма все едно не е било. Щантава работа...

# 601
  • Бургас
Браво,Сави,радвам се,че всичко вече е наред и ти е минал вируса!Че лошо ако ти е зле и да си на работа!
Аз днес чистих,бърсах и ще има.Значи няма край домакинската работа.И само се ровя за работа,но нищичко не излиза бе,омръзна ми вече.Аз затова се ядосвам най-много от известно време насам.
Ники и Габриел какво ли правят сега?Дано да си се радват един друг вече денонощно и скоро щастливата мама да се разпише.

# 602
Ихааа HugНики честито.Да са ти живи и здрави дечицата и много да ви радват. Peace
Не бях влизала от няколко дена и сега имам доста за четене.Като свърша с четенето ще се вкл.пак:)
Ние сме ОК.На гости сме на баба и дядо/и аз го давам "лабаво" Embarassed/

# 603
  • Бургас
Здравейте на всички!
Що така не пишете,Марги,къде се загуби и ти?Ива и теб те няма,а бяхте редовни.
Давайте снимки на децата да видим колко са пораснали.
Днес Мария отново е на ясла.Дадох й сиропите и я пратих.Ми да не ги били пращали и другите такива.Вчера някакво дете имало рожден ден в яслата и беше много въодушевена.Викам й:"Кой имаше рожден ден,а тя-Николай",Лелята даде пате и някакви такива неща.
Хайде,лек ви ден!

# 604
  • Тук и там
Как сте днес  Wink
Ние издивяваме в нас, то е тичане, игра с топки, гоненици, готвим и правим кафета на всички възможни сервизи...
От скука взех и изкъпах Галя  Mr. Green
Аз пак с едно питане, но...  Embarassed За ясла искат Здравно-профилактична карта на Абагар. Питахме на няколко места в книжарницити и нямат, а в нета я открихме за разпечатване /една страничка/. Та въпросът ми е дали някой е давал такава за попълване на педи, вместо закупена. Не ми е за стотинките, но като няма - човек се чуди какво да прави Wink
Хайде оставям ви засега, че по нашия режим е време за обяд - да видим дали ще се представим по-добре от вчера  #Crazy

# 605
Привет!

Нямам никакво време да пиша, защото в момента Бояна усилено настоява за внимание. Wink Не искам да я взимам често на ръце, защото с Дея прекалихме с носенето и това ни излезе през носа. За това седя до нея и й приказвам, и я галя, пея й песнички, но в момента, в който спра да й обръщам внимание, започва як рев. Ние не прекаляваме с гушкането, но Дея компенсира всички ни. Ако може, с часове ще прегръща Бояна. И винаги е много щастлива, когато докопа бебето.

# 606
 Марги големи са сладурки....  bouquet

# 607
  • около Варна
Здравейте!

Марги, страхотни са ти кукличките, ще ги изям направо Hug

Моите мрачни прогнози за празниците се сбъднаха, Ева направи ангина, първият ни Гергьовден го отпразнувахме в спешното. Само седмица е минала от последния антибиотик и пак е болна Sad

Триколка взехме такава http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … f54ae162e06ae54dc Много си я харесвам, стабилна е и лесно се управлява. Ева нали е дребосъчка и на нищо не стига педалите.

Енигмата, честито и на теб, добра дошла в отбора на мама на двама Grinning

Спирит, и моя мъж така не вярваше на лекарите до последно, дори води спор с лекаря от ФМ, та сега има да го черпи.

# 608
  • Тук и там
Привет   bouquet
Гледам, няма кой да пише, но аз да си се отчета  Twisted Evil
Днес мислех да правим поне кратка разходка, но като гледам ще се отложи за друг ден. Какво стана с това време  Crossing Arms
Марги, и аз като Виви ще ти изям куклите  Laughing Така като гледам на Дея й допада много ситуацията с новото човече вкъщи  Crazy Оставяй я да се грижи за нея, под наблюдение разбира се - така и тя ще свиква, а и ти ще си по-спокойна мама  Wink
Виви, как е Ева ? Я пусни тук някоя снимка на сладурите да йм се порадваме Peace

# 609
    И при нас времето от вчера е по-...хм...нетопло  Mr. Green От 40 градуса спаднаха на 24 и няма слънце. Всъщност днес 2 часа играхме на слънце с децата в двора, но сега пак е облачно  Sad  Ужасно се изморих от тичане и биене с пиратски мечове...А тази родилка на 62 години как ще тича догодина след двете си близначки? (да са й живи и здрави и се преборят за живота си!)

Искам да си похваля Нейно миниатюрно Величество - втора нощ спи без памперс (по нейно настояване, разбира се - нали е шефка  Laughing). Не се напикава изобщо, а ако има пиш се събужда и си иска гърнето. Батко й до 3години и половина заспиваше с нощен памперс и се събуждаше с 5кг такъв (сменяла съм го посред нощ повечето пъти). Каката също рано махна памперса- на годинка, но с нощен памперс беше доста време - пиеше ужасно много сокове и вода и нощем го пълнеше стабилно.
   Та малката сега много ме кефи с нейната самостоятелност и решимост  Heart Eyes Днес даже сама се облече (с ъничко помощ, разбира се).

Марги  Hug, страхотни са двечките!!! Искаме още и много снимки!!! Радвам се, че такава любов има между сладките сестрички - направо се размазвам от кеф като ги гледам!!!

wiwi  Hug, как са днес мъничетата ти?

# 610
Честита рожба на КикиНики! Да ви е здрав малкият юнак и да ви носи много радост!  bouquet

Благородно ти завиждам... На мен този път наистина ми е много тежко, а имам още цели два месеца...

Не съм писала от доста време, дори не съм качвала в нета снимки от РД на Сияна, срамота! Целият април учих за един доста труден изпит и бях адски изнервена и изтощена, плюс работа, плюс големия тумбак #Crazy... сега чакам резултати и ми е много напрегнато.

Сияна заминава със свеки на 27 май и ще я видим след най-малко два месеца. Много ще ни липсва Cry Ние имаме обратния проблем с яслата - яслата ни е страхотна, много наблизо, девойките адски мили, Сияна обожава да ходи, но се налага да я спра. Много ми е кофти, ама няма как... Тази сутрин дори си поплаках, понеже ми дадоха подарък за нея, и на тях им е мъчно, че тя напуска Cry В момента всичко ми е адски объркано, трябва да мисля за сто неща, а имам чувството, че нищо не зависи от мен и не се нарежда както трябва! И въпреки, че си казвам, че има много по-лоши неща, и че трябва да мисля позитивно, нещо не ми се получава. Дано се дължи на хормоните и лошото време и скоро да ми мине! Peace

# 611
Здравейте от нас, Марги невероятна снимка Heart Eyes
И аз така се чудя вече за тоя нощен памперс, незнам, Кристина вече месец не го е пълнила, ама на мен пък никак не ми се рискува да ставам посред нощ, да сменям чаршафи и т.н.... Като и го слагам се дразни, май и аз трябва да го махна вече.
angelfish, гадни хормони мила, и аз съм така. Не мога да се понасям бременна, това ми е неприятен период, а има мами които много му се радват.

# 612
Добро утро!

angelfish, веднага всички мрачни мисли забрави и всичко ще се подреди! Ох, и аз съм забелязала, че по някога дори и дребни проблеми изглеждат неразрешими, особено ако се струпат няколко на главата. В такива моменти гледам да споделя терзанията си с близък или приятел, защото след това, много често ми се случва да видя нещата от друг ъгъл, вече не чак толкова ужасен. За мен е ужасно важна различната гледна точка.

Оле, браво за голямото постижение на Джиа, да я нацелуваш от нас! Дея, с нощния памперс, е точно както описваш ситуацията с Костаки - това е най-пълноценно употребения памперс за денонощието и често дори пропуска сутрин, но просто няма на къде повече да събира. Не ми е много ясно как ще го махнем, но ние и дневните не сме ги махнали, така че не ми е дошло ред да се терзая за нощния. Wink

Аз пак съм болна. Последно кашлях преди да родя, сиреч преди 2-3 месеца. Направо ми писна - аз съм най-кекавия човек сред познатите си. Докато ходех на работа не беше така, сега какво ми става, не знам! Гласът ми е прегракнал доста, а носът ми така яко е запушен, че не мога да ям.

# 613
  • BG
Марги аз бях така миналата седмица.Но нямах запушен нос,а и гърлото не ме болеше,ами точно като преглътна и глътката ме болеше.Оф как само го обясних.Но така де гърлото не беше ами по-надолу.В чудо се видях не минаваше това нещо и не минаваше.Апетита ми се позагубо.Та може и смешно да звучи,но си викам да ме държи така по-дълго та да сваля поне някое кило Grinning.Та купих си един сироп и направо се родих.Имах и храчки и една кажлица ,гласа ми изчезна абе гадно си беше.Взимай мерки почвай да пиеш нещичко.

# 614
Аз пак съм болна. Последно кашлях преди да родя, сиреч преди 2-3 месеца. Направо ми писна - аз съм най-кекавия човек сред познатите си. Докато ходех на работа не беше така, сега какво ми става, не знам! Гласът ми е прегракнал доста, а носът ми така яко е запушен, че не мога да ям.

Марги  Hug, ако имате възможност да излезете от София за 2-3 седмици - на село или вила (с нея баба за помощ), ще направите много добре...Скоро да оздравяваш и да ни представиш Бояна в мноооооого снимки  Hug

Мами на момичета, в какви цветове обличате вашите кукли? Писна ми от розово и гледам да го допълвам с шареничко, друг любим цвят ми е лилаво, бяло, синьо и зелено за роклички.

Сега разглеждам снимки ПАК на Габриел на КикиНики - е, не мога да му се нарадвам какъв е сладък и оформен, а за позирането с усмивки и намигване какво да кажа  Wink  Роден плейбой  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт