Ето ви 50 страничка
Нямате идея колко ме е яд. Първото море на Бояна, а няма нито една снимка. Като се сетя с колко мерак ги обличах, по колко време избирах подходящите места за снимки и ми иде да ревна.
То не, че и ние сме много здрави - не мога да разбера дали са тези прословути ясленски сополки, но от време на време на Галя й тече бистър секрет от нослето.
Вече съм в някакво постоянно препускане, че и по-зле ще става.
Сега ми беше много тъпо, защото всички планове ми се объркаха, детето ми трябва да свиква по бързата процедура с яслата, още не е ясно дали ще ме пускат по-рано за да си я взимам. В същото време колегата, който седи срещу мен е едни такъв дръпнат, не споделя информация, а очаква да върша същата работа като колежката, но все пак за 2 години нещата са се променили... Абе влязла съм в дупка, ма аще стискам зъби и това. Важното е Галя да е здравичка и да не плаче, че тогава най-се депресирам 

Аз ги побърках тези лелки да питам през час дали Галя кашля. Ми не е кашляла, явно се е задалива от реването си сутринта, ама психялата й майка какво ли не си помисли
Е, естествено не е яла, станала си от леглото като я сложили с другите деца и сега седяла на една пейчица и от време на време хрупала солети. Горката, чака мама да я вземе