Отговори
# 690
  • Бургас
Добро утро,мами!
Ама и вие се хванахте с моята къса черна рокля...Ангелфи,ти ще се навреш в нея след като родиш и свалиш килограмите от бременността.Иве,ти-също при добро желание може да достигнеш добри резултати.
А Галето й трябва още малко време,за да посвкине,защото те се натоварват от толкова много информация и нови лица накуп.Като ги опознае,няма да е така.Мима вече знае всички имена на дечицата от яслата и играе с най-големия побойник там.
Лек ден на всички ви!

# 691
  • Тук и там
Ей, докато не си прибера Галя на обяд от ясла - това не е живот  Rolling Eyes
Нямам желание нито да хвана нещо, бе страшна работа - все я мисля какво ли прави, дали плаче повече или по-малко  Confused
Днес пак не беше яла нищо, на обяд като се прибрахме омете яденето си без проблем. Хубавата част на това отделяне е, че не й се моля за всяка хапка, защото си я вземам освирепяла от глад /ми след като е вечеряла към 21 ч. вечерта, яде чак на обяд в 12,30 - 13 ч.  ooooh!/. Още като я оставях сутринта като ревна едно, след него надуха гайдата още 2-3 и нашата да не изостане... Оставих я ревяща, крещяща - чаках около 3-4 минути във фоайето и я чувах пак  Tired Съвсем малко ми оставаша да се кача и да си я взема, още повече като чух и няколко кашлящи в нейната група. Да не говорим, че отделно 2 майки си водехе техните също кашлящи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Малииии, едва се стърпях. Честно, не йм влизам в положението, защото точно тези майки след това ги видях свободни и на кафенце  #Crazy Явно предпочитат да си оставят болните деца и да се разхождат неангажирани по цял ден. Ей, няма да го преживея това - много съм зле  ooooh!
Аз уж гледам да не пиша, защото моите постове са най-отегчителните, но току си изръся глупостите - простете, но това са ми вълненията към момента  Peace

# 692
Иве, не си бе споко, що да си отегчителна. Peace
Аз да ви се похваля, със сигурност ще е мъж бебчо, най-накрая се показа, остана само да си дочакам датата Laughing
Кристина сега само разправя, че ще си има "батче", но като и кажа че ще иска да си играе с нейните играчки идва и почва да ми бие корема. Тя по принцип не е от най-любвеобвилните деца де, но се надявам поне да не го тормози много.

# 693
  • София
Иве споко, на Галя може да почне да и харесва. Гого много го хвалят в яслата, много яде, слуша и си играе, а мен ме разиграва както си иска. За сополивите и кашлящите аз следващата седмица или когато заведа Гого на ясла ще спретна скандал. Миналата седмица правих и на двете госпожи че има сополиви деца сега и двамата с Гого сме с бронхит, аз направо повръщам като се закашлям той също.
Спирит Гого още не осъзнава какво се случва с корема на майка му ще се усети като дойде новото човече в нас. Нямам идея как ще опазвам бебка от брат и.

# 694
Мисля си, че ако ги тормозят, малките ще си го върнат тъпкано после Simple Smile Аз по-скоро си мисля, че ще си играят много хубаво, точно заради малката разлика... Кой знае! Thinking

# 695
Момичета, да ви напомня, че ако детето е записано на ясла, трябва да се откажете от майчинството и да подпишете декларации.
Вече следят много строго за това и пращат писма за връщане на пари.
От тази тема.

# 696
Момичета, да ви напомня, че ако детето е записано на ясла, трябва да се откажете от майчинството и да подпишете декларации.
От тази тема.
Aми то майчинството е до 2 г.Нашите деца вече са по-големи Rolling Eyes
Бетката ми е болничка/хванахме май вирусна ангина/Сега се мъча да опазя малката ooooh!Надявам се да минем без АБ Rolling Eyes
Добре,че е яслата,че иначе не ми се мисли.На Бети много й харесва и сега е много нещастна,че не е с приятелките си Flutter
Поздрави на всички Peace
П.С.Простете за правописните грешки.........

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 22:26 от R&B&G

# 697
 Според мен Бела много добре е осъзнавала какво става, макар че аз си мислех, че гали корема,защото аз й казвам, че казва заучени фрази, които пак аз й казах. Но след като се роди бебето нито веднъж не ми е погледнала корема /макар че той си е все още там Embarassed/, даже освен заучената фраза, че чичо д-р еди кой си извади бебето, вчера ме погледна и ме попита- а кой вади мене???  Та да не подценяваме малките главици, пък били те и русички Heart Eyes

Ох, аз на моменти полудявам. На моменти ми е голям кеф. Всеки ден е различно, но ако не е баща ми тук да ми помага, не знам как бих се оправила. Две хлапета си искат грижите. Мъчно ми е за дребното, че се гъне от колики, дано преминат по-бързо. Не реве от тях, но втората част на нощта много ръмжи и пак не може да се спи като хората. Цицоманче отвсякъде е. Дано кърмата му стига, ще видим на края на тоя месец какво ще покаже кантара.
 Бела продължава да му се радва, но започна да ревнува и дядо си,освен баща си. Така че според нея бебето си е изцяло моя грижа.

Имам да свалям 15 кила. Ако някой може да ми каже как да стане без диета, кърмейки, да свирка:)Направо се уплаших, когато се качих на кантара след болницата, защото ззабравих да се премеря преди това. Май тая бременност съм била най-дебела. Ужассссссс.

# 698
От тази тема.
Aми то мачинството е до 2 г.Нашите деца вече са по-големи Rolling Eyes

Това го написах за всеки случай, ако някоя от вас досега е плащала за пазене на място  Peace
Бързо оздравяване на Бети  Hug

Все по-малко ми се идва в България...Като знам тук колко са ми здрави децата и как ще е в София  Sad
Сутрин се къпят в морето, следобед в басейна на терасата на покрива, карат колело навън (и нямат умора бе, направо душа под наем нося вече), ядат сладолед в огромни количества и нищо им няма...

КикиНики  Hug, ще ги свалиш килцата скоро! Нали помниш какъв призрак станах първите месеци след раждането на беба  Laughing Цункай малките красотички от нас  Heart Eyes  Heart Eyes  (Гари или Габи е на галено малкият?)

# 699
  Имам да свалям 15 кила. Ако някой може да ми каже как да стане без диета, кърмейки, да свиркаSimple SmileНаправо се уплаших, когато се качих на кантара след болницата, защото ззабравих да се премеря преди това. Май тая бременност съм била най-дебела. Ужассссссс.

За съжаление и аз имам 12 Rolling EyesМиналия път бяха 20 ooooh! Докато кърмих/и сега е така/ не свалих нито 1  кг. ooooh!За диета сега и дума не може да става.Но апетита ми е като за световно #CrazyУспокоявам се ,че като спра да кърмя ще ги сваля бързо.С Бетката за 2 мес. и половина ги стопих.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 09:45 от R&B&G

# 700
на Жорко ! Безгрижно детство ти желая.

Виви да ти е жив издрав рожденника и много да ви радва  bouquet

# 701
и кафето

# 702
   Ей, уж съм си у дома и пак не мога да ви следя. Ще взема да се разпиша, за да не ми пишете отсъствие.

Нещо нямам настроение. Лили имаше няколко критични дни в градината, а и у дома. Никога не е плакала от водата, а последните дни едвам я послъгвам да й измия дупето, а за косата не може да става и дума. Още като я вкараме в банята и почва да реве и да трепери от страх. Отделно не спи добре вечер, събужда се през 15 минути, на градината реве като я оставяме и там не спи спокойно на обяд, а и не иска да яде. Вечер не заспива, ако не съм седнала до леглото й да й държа ръчичката. Затова като я вземем гледаме да я разкарваме по люлки и пързалки, водим я и до Сандански в парка, че в Петрич си нямаме такава красота. Последните 2 дни е по-спокойна и дано нещата се оправят.

Иве, съчувствам ти и знам, че сърцето ти се къса да слушаш как плаче Галето. Както писах по-горе и при нас беше така тези дни. Дано свикнат бързо дечицата.

Е, оплаках се. Надявам се всички дечица да са в добро здраве и гушкам всички.

# 703
ЧРД на Жорето на Виви! Да е жив и здрав!
Тинче, и Сияна е в период на реване в банята ooooh! Не се притеснявай за градината, ще свикне. Явно е много привързана към теб...
Да бе, що е така значи! По време на кърменето аз качих вместо да сваля, пък навсякъде пише, че от кърменето се отслабва. Трънки!
Бремелинките, хълцат ли ви бебетата? Моята бебка хълца много често Simple Smile
Оле, аз пък нямам търпение да се върна в България, точно заради това, заради което ти си стоиш в Гърция Peace: слънцето, морето, плажа, разходки в морската градина... Sunglasses Ама ще почакам... по план до 3 юли на съм на работа и след като родя ще постоим малко тук и заминаваме за Варна. Не съм купувала никакви билети, че предният път бях купила и се наложи да ги сменям, Сияна нали се роди 2 седмици след термина! ooooh! Надявам се всичко да е ОК и краят на юли, началото на август да сме си в БГ Sunglasses
С моят мъж сега нали сме ергени, направо да се чуди човек какво да прави с толкова свободно време! Сияна почти не се е отделяла от нас и сега ни е едно такова... пусто, скучно... буквално се чудим къде да хайманосваме Whistling

# 704
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА МАМА ВИВИ!НЕКА ВИ РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЩАСТЛИВ И БЕЗГРИЖЕН МАЛЪК МЪЖ!
Тинче,от колко време ходи на ясла?
Иве,и ти ще притръпнеш скоро,стискам палци,за което.
И ние сме ревливи в банята отскоро.Не иска да й мия косата,само дупето искала и си казва.
Хайде лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт