ти пък намери сега кво да кажеш: печена царевица със сол
дояде ми се... абсурд e да намеря такова нещо, така че ще се размина с пуканки на микровълнова
А за Сияна, какво да ти кажа, май всички палавници се превръщат с прекрасни, послушни и дисциплинирани деца, в момента, в който попаднат под грижите на някой различен от мама и тати. Поне с такова впечатление останах, когато четох безброй теми по въпроса.

Тя и Сияна си ми е мънинка, но предполагам ще ми се струва гигант като се роди малката бебка 
Подаръците не са важни, особено в тази възраст! Ти даваш много повече на детето си от някакви си пластмасови играчки, които ще бъдат изхвърлени! Така хубаво описваше как се занимаваш с Мима, бъди сигурна, че това е много, много по-важно за нея. Нека да не ги правим материални отсега! Нали са имали празненство в яслата: игрите, песните, танците са много, много по-ценни!
Илиянче, и за мене твоята черна къса рокля е мираж 

Добре, че си имам админ вкъщи, та ситуацията бе овладяна навреме и нямаме абсолютно никакви загуби
Не успях да заведа Галя на празника в яслата, но в нас си поиграхме добре, макар, че на нея й липсваше повече РС-то отколкото на мен, защото все се сещаше за него и ми го сочеше и искаше да го пускам. Ми скучно му беше на детето само с майка му 
Вече имах тренинг и предвидливо към обяд бях тръгнала към ОДЗ-то, като звъннах по пътя ми казах, ако мога да си я взема. Като я чух още от първия етаж да плаче, като я видях - какво да ви казвам
И за закуска и за обяд не е искала да яде - обявила е бойкот, след като съм я оставила сутринта. И така приключи вторият ни ден на ясла