Отговори
# 675
Хи хи, Оле, здраво ви работи малката сладурка Laughing амa като си има такава мама да й угажда Heart Eyes
ти пък намери сега кво да кажеш: печена царевица със сол Crossing Arms дояде ми се... абсурд e да намеря такова нещо, така че ще се размина с пуканки на микровълнова ooooh!

# 676
Оле, да й изям готините бузки на малката сладурана! Страхотно ме развесели.

angelfish стискай зъби, големият ден наближава с бясна скорост! Направо се шашнах колко малко дни остават. Като вече преминала през чудото наречено раждане, как се чувстваш емоционално? Аз и пет пъти да раждам и петте ще съм хем нетърпелива, хем ужасно страхлива. Simple Smile А за Сияна, какво да ти кажа, май всички палавници се превръщат с прекрасни, послушни и дисциплинирани деца, в момента, в който попаднат под грижите на някой различен от мама и тати. Поне с такова впечатление останах, когато четох безброй теми по въпроса.

# 677
Апропо, angelfish, нямате ли наблизо KFC? И на мен печената  "цаеичка" ми прозвуча супер апетитно и веднага се замислих от къде мога да си набавя и се сетих за KFC. Е, не печена, а варена, но мога и сама да си я запеча. Laughing Все пак реших, че ни ми приляга на годините да се правя на глезана, така че ще отложа хапването за някой по-приличен час. Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 03:41 от Мaрги

# 678
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!НЕКА БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!
Олимпия,и Мима така ни развърта с някои неща,но номера не минава всеки път.Като не иска да ляга и започва:"Мамо,искам цункам тати,искам колад,сок"и всякакви други неща,които й идват на акъла.
Ангелфиш,не ти е останало много до появата на бебето!Каката чака ли го с нетърпение?
И ние сме унищожители на царевичка във всякакъв вид.
Лек ден на всички!

# 679
  • Sofia
Eййй да ви се похвалим - край със зъбоникненето! Вече и двамата си имат пълен набор от 20 зъба. Много съм щастлива, че свърши тоя кошмар. Сега ако махнем и памперса ще направя банкет.  Laughing
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОТДАВНА ПОРАСНАЛИ!  Laughing ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, УМНИ И КРАСИВИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 680

http://vbox7.com/play:3b360ae9 -  един поздрав за децата от моя певец  Mr. Green

Савина 4естити ви последни зъби сега ще има малко спокойствие...

да знаете 4е май вси4ки деца се опитват да видят къде минава номера..и у нас баткото като не иска да ляга по4ва яде ми се. пикае ми се. и други такива..

лек ден  bouquet

# 681
и да не забравяме кафето...

# 682

Честит празник на всички дечица! Да имат много време за весели игри, много слънчеви дни и много усмихнати очи! Hug

# 683
Честит Празник на всички дечица! Да бъдат здравички, послушни, безгрижни и щастливи!
Тук е мястото да изразя възхищението си от мамите тук, които така добре умеят да се занимават с децата си, възпитават ги, имат търпение, отделят внимание и измислят постоянно игри, учат ги на стихчета, песнички и пр.! Hug

Марги, мисля че съм подготвена за раждането... Не че първият път не бях спокойна, ама сега като знам какво емоционално, неповторимо и хубаво преживяване е, още повече искам да раждам, да гушкам и кърмя бебче Heart Eyes Тя и Сияна си ми е мънинка, но предполагам ще ми се струва гигант като се роди малката бебка Laughing

Аз още като родих си казах, че съм готова пак да раждам, по-скоро бременността ми е кофти период... Наскоро една приятелка ми каза, че иска бебче, само да има кой да й го роди, аз пък и казах, че искам да раждам, само да има кой да ми ги износва Laughing

Шоколадово бонбонче, каката уж знае къде е бебето, но предполагам доста ще се изненада като се появи Wink

Снощи да ви кажа от моята лакомия какъв беше резултатът: освен един пакет пуканки на микровълнова, ядох фъстъчени гризки, шоколадови оризови вафли, кремчета...Така прекалих, че в 00:45 станах да повръщам! Миналият месец повръщах след една мазна яхния кюфтета с лук... То бива бива тъпкане и преяждане, ама като мен такова прасенце май рядко се среща... Sick

# 684
  • Бургас
Добро утро на всички!
Как изкарахте детския празник?
Ние не сме го празнували,поради липса на финанси.Мима по нищо не усети,че е неин празник,за което само мога да съжалявам.
Тази сутрин пак с голяма мъка я вдигнах и оправих за яслите.Вчера са имали празненство в яслата,за което се радвам.Пяли са на двора,играли са с играчки,пързалки,имало е уредби изкарани навън,много балони и танци.Но това от яслата,а от нас-нищо.
Как сте всички?

# 685
Илиянче, стига де, недей да съжаляваш! Hug Подаръците не са важни, особено в тази възраст! Ти даваш много повече на детето си от някакви си пластмасови играчки, които ще бъдат изхвърлени! Така хубаво описваше как се занимаваш с Мима, бъди сигурна, че това е много, много по-важно за нея. Нека да не ги правим материални отсега! Нали са имали празненство в яслата: игрите, песните, танците са много, много по-ценни! Peace

# 686
  • Бургас
Така е,да,вниманието е по-важно.Но най-важно е да сме живи и здрави всички!Останалото ще го постигнем впоследствие,ако имаме първите две.
Хич не се отчиате бе,къде ходите всички?
При нас едно такова никакво е времето.
Ангелфиш,тежи ли ти вече бременността?Наддала ли си много? Simple Smile

# 687
Тежи ми... то аз тук вече доста се наоплаквах... като кг са 14, но коремът ми е по-голям и определено ми е по-тежко този път, предполагам щото се тъпча много повече и ям "лоши" храни, които през първата бременност бях ограничила до минимум. Първият път бях в супер форма и имах само коремче, като кг наддадох 11 и ги оставих в болницата, а сега тръгнах с друг старт и изобщо е много по-различно и по-трудно ще вляза във форма.. Особено като знам, че от кърменето качвам кг, не ми се мисли... Ама ще се гладува и ще се спортува, няма как!
С една дума, твоята къса черна рокля за мен е мираж! Laughing

# 688
  • Тук и там
  hahaha Илиянче, и за мене твоята черна къса рокля е мираж   Joy

Ха, здравейте и от мен  Hug
Вчера не писах, защото бях без РС  Rolling Eyes Поради токови удари през последните дни, диска ни започна много интересно да трака и за малко да ни отидат голямо количество снимки и клипчета, другото е без значение  Wink Добре, че си имам админ вкъщи, та ситуацията бе овладяна навреме и нямаме абсолютно никакви загуби  Peace Не успях да заведа Галя на празника в яслата, но в нас си поиграхме добре, макар, че на нея й липсваше повече РС-то отколкото на мен, защото все се сещаше за него и ми го сочеше и искаше да го пускам. Ми скучно му беше на детето само с майка му  hahaha
Днес обаче нямаше мърдане и отидохме, а и децата имаха театър за разделното хвърляне на отпадъци. Както ми го обясни директорката, първото ни културно мероприятие е претърпяло тотален крах  Embarassed Първоначално Галя е проявила интерес, след което като са се показали разните маскирани актьори и се стреснала, заревала - лелката я гушнала, нашата започнала да я стиска в страха си и такива ми ти работи. Извели я да не се стресира повече, че и другите деца да не започнат като нея  Crazy Вече имах тренинг и предвидливо към обяд бях тръгнала към ОДЗ-то, като звъннах по пътя ми казах, ако мога да си я взема. Като я чух още от първия етаж да плаче, като я видях - какво да ви казвам  Confused Горкото ми оревано детенце  Rolling Eyes Пак взе да ми обяснява нещо си, явно емоциите й бяха дошли в повече  Wink И за закуска и за обяд не е искала да яде - обявила е бойкот, след като съм я оставила сутринта. И така приключи вторият ни ден на ясла  Peace
Дано следващите дни нещата се подобрят, в противен случай ще имам промяна в плановете за завръщане на работа  ooooh!

# 689
  • Sofia
Иве, не се предавай толкова бързо. Трябва поне месец, за да се адаптира. Стискай зъби и ще видиш после колко ще е хубаво и за двете ви.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт