Отговори
# 705
   Ох, момичета, благодаря за подкрепата.

Шоколадово бонбонче, на градина ходи вече месец и половина. В началото нямаше никакъв проблем, но четвъртата седмица си беше в къщи, защото беше болна и след това почна да мрънка и да се опитва да реве, а тази седмица не се и опитва, направо си реве и се вкопчва в нас като маймунче. Последните 2 дни е по-добре и се надявам да мине ревливия период.

Забравих да поздравя Спирит за синия щъркел.     bouquet

# 706
  • Бургас
Значи може би проблема е,че е свикнала вкъщи една седмица и сега й е по-трудно в яслата.Но казваш,че започва да минава.Дано скоро нямаш помен от подобен род притеснения.
Спирит,и от мен честита синя новина!

# 707
  • Тук и там
Привет от най-ревливите в яслата  Mr. Green
Едва ли ще изненадам някой ако кажа, че и днес моето инатче не е яло нищо, докато не го взех на обяд, и че сутринта още от далече виждайки сградата на градината започна да мрънка, като го докара и на рев със сълзи  Embarassed Не съм сигурна колко време ще ни трябва, вече направо се плаша с това свикване. Лелките ме успокояват, че не сме най-страшния случай, но не съм много убедена  Rolling Eyes
То покрай моите вълнения наистина забравям да кажа някоя дума и за други неща.
Виви, честит ти рожденник ! Да расте послушен и добричък, чаровник като кака си  Wink
Спирит, да не пропусна и аз да ти честитя прекрасното синьо щъркелче  Hug
Още нещо се сещам със закъснение: Ради, поръчвам ти да изпратиш вашия чаровен певец Оги на КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ без да отлагате  Hug Ще събере най-много гласове, да знаеш - ми много добре и най-вече вярно пее детето  Peace Гледаме го вечер, докато Галя хапва, дано пък и тя се разпее скоро с нещо по-разбрано от нейните си глупости  Crazy
Айде стига ви толкова  Crazy

# 708
  • София, Борово
Виви, да ви е жив и здрав Жорко! Честит Първи Рожден Ден! Желая му да е късметлия и да е много щастлив!  Party Time
Честити сини щъркели на Спирит и Евето!  bouquet
КикиНики, Виктор също след раждането не ми поглеждаше корема и знаеше, че бебето вече не е там. Разбират си дечицата Heart Eyes
За сваляне имам 15 кг., но и на 10 ще се радвам...
Оле, как няма да ти се идва в БГ? Ние искаме да ви видим, и ви чакаме с нетърпение Hug
Шоколадово бонбонче, не се обвинявай, ще има много празници още! Hug По-голям празник от това, че мама и тати я обичат, и че сте здрави всички няма  bouquet
Ние също не празнувахме - трябваше да пътуваме, но отложихме с 1 ден поради дъжда, който се изля...
Поздрави на всички  bouquet

# 709
  • Бургас
Добро утро на всички ви!
Почти напълнихме вече темичката.
Как сте всички?
Аз станах,за да може Мария да поспи,че като се въртя в леглото се разсейва и става.
Желая лек ден на всички ви!

# 710
Добро утро мами  Simple Smile
Честит първи рожден ден на Жори!/с малко закъснение/ Виви,да ви е здрав,умен и послушен и много много усмихнат!Целувки и на как му  Heart Eyes
Честит син щъркел на Еве и Спирит!
Изтървала съм много новини,защото отдвна не съм ви чела,но често си мисля за вас  Hug
Започнах работа,Натали я гледат майка ми и свеки,няма да ходи на ясла.Така решихме,защото смените ми са много хубави и ще мога да прекарвам много време с нея и няма нужда да ходи на ясла,още повече, че мога да разчитам и на двете баби.
Вече заспива вечер без мен,това не се беше случвало нито един път преди.
Вече ми е голямо момичето,само дето още си смуче пръста вечер като заспива  Simple Smile
Засега толкова,друго не се сещам,прегръщам ви всички  Hug

# 711
  • Бургас
Космополитън,вярно отдавна не беше писала.
Какво работиш?Как са ти смените?
Щом има кой да се грижи за малката-добре.
Как сте с памперса?Ние сме до кривата круша.

# 712
  • около Варна
Здравейте! Пак е дъждовно, тия деца полудяват като стоят в къщи ooooh!

Благодаря ви за милите пожелания Hug

Вчера беше партито, Жорко се забавлява, спря да плаче от чужди хора, че то това неговото беше извънземно, сега е много любвеобвилен, всички прегръща и целува. Евка беше малко сърдита, нали ми е ревнивка, разбираемо е, протестираше тя да има ден ден, след двайсет години няма да е на същото мнение, ама иди и разправяй Laughing

Иве, кураж, стискай зъби, Галето е добро дете и бързо ще свикне, тя едва два дена е ходила. Не ми се мисли като дойде време да ги пускам на градина и ясла какъв рев ще изрева и аз, че както и двамата наведнъж ще тръгнат...

Космо, и Ева си смучи пръста още, поне до първи клас не виждам вариант да се откаже.

С памперса и аз съм до никъде, не съм и правила опити де, чакам тя да реши, че и пречи, но на нея явно и е добре така. Навън като сме гледа едно момиченце, което се мъчат да го отучат от памперса и тя проявява желание да пишка наФънка, но досега само гащите е опишквала.

Тинче, дано бързо минава ревливия период на сладурката, да не се е стреснала от нещо в градината, учителките нищо ли не казват.

На бременните и скоро родилите да кажа да не се тревожат за килцата, с двама бандити се стопяват скоростно Wink

angelfish, поскучай си още малко, че после няма, то не останало бе:)

# 713
Шоколадово бонбонче работя на рецепция в една фитнес зала близо до нас,смените ми са сутрин от 7-14:30,а втората от 14:30-23часа с 9 почивни дни в месеца.Като съм първа смяна денят ми е свободен и мога да я изведа и вкъщи да си оправя,а като съм втора до 14 часа съм с нея,преспивам я на обяд към 12:30 и чакам да стане време да тръгвам за работа,после като се прибера вечерта тя спи.
Памперса го махнахме преди един месец,първо дневния и след 2 седмици и нощния.

# 714
  • Sofia
Здравейте! И ние сме с памперс още. Embarassed С нетърпение чакам да се стопли времето да го махаме, че ми дойде до гуша. Може би още тази седмица, обещаха че ще е топло вече. Да видим дали ще стане.
За пръста - аз съм си го смукала до 15 год възраст, така че не бързай.  hahaha Пък не са ми се изкривили зъбите. И Николай още е с биба.
Ники вече доста говори да се похваля. От както ходихме на логопед някак изведнъж се "отпуши". Вече говори  изречения. Жоро обаче не ще.  Crossing Arms
Какъв номер ми свиха сутринта... Гледаме Гарфилд и закусват филии със сладко. Обяснявам аз, че котето е гладно и отивам на мивката за 1 мин да измия нещо. Обръщам се и какво да видя - двамата пред телевизора, хванали филиите и ги тикат на котето в устата и мажат сладко по монитора...  ooooh! Като забраних Жоро ми обясни как котето било гладно и щяло да плаче.  smile3532

# 715
Здравейте, момичета  Hug
Във вторник и сряда сме в София.
В петък - във Варна.
Ако някоя от вас иска да се видим - пишете ми номер на ЛС, да звънна като се организирам.
А още по-добре ако се видим повечето на една срещичка в Борисовата градина или Заимов парк (Морската градина за Варна, естествено  Laughing).

# 716
  • Бургас
Олимпия,ако случайно минете и покрай Бургас,кажи.
Сави,палавници са децат аи то големи.За миг да ги изпуснеш от очи и положението става страшно.

# 717
 Оле, вторник,сряда- където кажеш:) Може и в Заимовата, и в Борисовата:)

Сави, големи скици тия твойте двамата Laughing

Бела ме влудява с тая игра с вода. Мъкне шишета напред назад, не ми дава и на мен да пия. Види ли шише- веднага надига и след това започва да спива по чашки,чинийки, малки и големи лъжички... цялата стая става в локви,  тя самата също.  В повечето случаи я оставям, но понякога ми идва в повече, особено ако трябва да минавам с парцал след нея.

Ох, заспаха и двамата:) Отивам и аз да се метна в кревата...

# 718
  • Бургас
Добро утро на всички ви!
Ники,Мария това с наливането на някаква течност от едно в друго го прави поне от половин година.Омръзна ми и на мен,но не намирам поидход,с който да я откажа.Чакам я сама да спре вече.
Хайде,разписвайте се,добре ли сте,как вървят новите ученичета?
Мария тази сутрин я изпратих с рев и тръшкане и някоя друга плесница.Не се издържаше просто-ни с добро,ни с лошо.Колкото се старая да не й повишавам тон и да не я пошляпвам,тя толкова повече ми се качва на главата.
Желая лек ден на всички!

# 719
  • Sofia
Ники, ако това ще те успокои психоложката дето ходихме миналата седмица каза, че играта с вода била много креативна и полезна и развивала много умения. Но на мен през ум не ми е минало да позволя такова нещо в къщи. Но пък онзи ден им позволих да шляпат на воля в една кална локва - много бяха щастливи. Пак психоложката ми показа един добър заместител на играта с вода - също било много полезно за развитие на финната моторика и работа с лъжица. Та играта е такава - сипваш пакет боб (сух, не сготвен  Mr. Green ) в голяма купа. Даваш на детето купата, лъжичка и две чашки. Идеята е с лъжичката да пълни чашката и да пресипва от една чашка в друга. На мойте им е много забавно. И по.лесно се събира от водата.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт