Проблем с биберона

• 1 593
  • 21
  •   1
Отговори
# 15

Даването на кърма с лъжичка също е решение, въпреки, че на практика въобще не ми е ясно как става  Embarassed !
Трудно Mr. Green

# 16
Като чета при нас положението е още по отчайващо.От 2 дни не иска да суче от гърдите.От шише - също,какви ли не биберони и шишета пробвахме.С лъжицата му даваме,но става много трудно.Като го сложа да суче от мен рев,опъване.Като му дам с шише,дъвче биберона ,не знае как да я засуче,с лъжицата - изплюва.Последните няколко дни много трудно се храним.

# 17
radost-79 , пробва ли с шишенце на Нук ?
Бибите са им с анатомична форма, наподобяваща майчина гърда , един вид , детето си мисли, че цоцка от маминка.

# 18
  • София
Тя си наддава, но е много неспокойна през целия ден (характер от сега Wink), кърменето е страхотно нещо, но понякога се налага да не сме на "разположение", колкото и да ни се иска.....за това и имам притесненията за шишето и биберона Grinning Да не се случва човек да е около нея като огладнее- посинява от плач, но шишенце не иска...
Щом наддава - всичко е наред. А за разделите - ако са по-кратки, ще издържи, ако е за дълго - ще не ще - накрая ще пийне от шише - но от собствен опит знам, че много издържат. Simple Smile Какво да се прави - от гърдата на мама по-хубаво няма. Wink

# 19
Мисля,че след гърдата,най-удобно за бебенцето е накрайник с анатомична форма.
Ни сме с такива залъгалки на Чико и след тях,други въобще не пожела. Пробвай с накрайник на НУК и то от каучук.

# 20
И ние до преди една седмица бяхме в такова състояние.Даже и тема тук бях пуснала.Не искаше даже и да близне бибероната.Като й е допрях до езика изпитваше отвръщение и се мръщеше.Смених какви ли не шишета,но не!И понеже кърмата ми доста намаля и все сидеше гладна и раздразнена започнах по-често да пробвам.Пробвай да даваш по-често.Аз 2-3 пъти през деня й правих по 30 гр и преди да я кърмя й давах от шише.Повечето пъти си го изхвърлях,но....

# 21
  • София
Къдравата Сю, ако искаш да кърмиш, да даваш преди това АМ не е най-добрата схема за дохранване. Ако искаш, пиши ми на лични, може би мога да помогна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт