® E-bay - тема 48

• 33 683
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Няма с какво да се похваля, за сега ще ви чета само за да се вдъхновя за нови покупки  Hug             

# 106
  • Русе
Тия продавачи спят ли немога да разбера???
На един съм му пратила запитване за шипинг от 4 дена и нямам отговор, а търга свършва днес...
А как я искам тая блуза  smile3508

# 107
Момичета, какво означаваше като се появи пясъчен часовник вместо знака за  лирата като е платено вече? Видях, че е unclaimed в пейпал. Какво следва после?
Означава, че продавачът още не приел плащането ти. После може да следват много работи:
1. Да го приеме по-късно, може човекът да спи или да отсъства за някой и друг ден;
2. Да си е сбъркал имейла на акаунта в Пейпал при листването на обявата, вследствие на което в действителност да не ги е получил парите, така че няма как да ги приеме.
Така че моят съвет е да му пишеш и да го питаш какъв е проблемът. Ако е първото, ще си ги приеме, ако е второто - ще откажеш плащането и ще му ги изпратиш отново на верен имейл.  Peace

# 108
Тия продавачи спят ли немога да разбера???
На един съм му пратила запитване за шипинг от 4 дена и нямам отговор, а търга свършва днес...
А как я искам тая блуза  smile3508
Пусни я на адреса на някой посредник.
Ако искаш ми дай линка на ЛС, аз имам няколко неща, които чакам от Е.. Peace

# 109
Момичета ,помагайте! Как да търся интерактивни животинчета, но не фърбита, а котета и кученца?

Написах интерактивни животни и ми излязоха много маалко попадения. Не търся правилно значи!

# 110
  • Петрич
много хубави неща .може ли линк към страницата че и аз нещо да взема да се подмажа  bouquet

# 111
# 112
  • Русе
Vi4ito благодаря, реших да ползвам някой от посредниците, че май много неща станаха

# 113
  • софия
http://cgi.ebay.co.uk/MOD-White-NEW-Faux-Fur-Hoody-Coat-Jacket-S … sh=item1c1067aa44                   Дами какво ще кажете за това яке,много ми хареса но колкото и да рових не открих какъв е този размер на Уестърн бихте ли ми помогнали  bouquet

# 114
  • Сливен
здравейте,искам да си сменя регистрационният адрес с този на прев.фирма в англия,че не ме пускат да наддавам в няколко търга вече.но имам пуснати обяви за продажба от БГ,има ли проблем после.т.е.нали уж ги пускам от бг а адресът ще ми е в Англия  newsm78
благодаря

# 115
  • София жк Бъкстон
http://cgi.ebay.co.uk/MOD-White-NEW-Faux-Fur-Hoody-Coat-Jacket-S … sh=item1c1067aa44                   Дами какво ще кажете за това яке,много ми хареса но колкото и да рових не открих какъв е този размер на Уестърн бихте ли ми помогнали  bouquet
Има разлика между размерите S,М и L за азиатци и за западняци- Уестърн. Гледай размерите в см. и си измери твоите.

# 116
  • софия
Благодаря Hellborn,а кой поръчва от там.Аз имам регистрация но незнам как да пазарувам

# 117
  • София жк Бъкстон
Благодаря Hellborn,а кой поръчва от там.Аз имам регистрация но незнам как да пазарувам
Всеки си поръчва сам.

# 118
Похвал с рокля от преди няколко минути.  Само дано не ми е много голяма, че пак ще посещавам шивачката. Mr. Green

# 119
  • Шумен
Похвал с рокля от преди няколко минути.  Само дано не ми е много голяма, че пак ще посещавам шивачката. Mr. Green

Страхотна е, Av4e  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт