® E-bay - тема 48

• 34 239
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Искам пак да питам:

Когато погледна кой е бидвал за дадена стока, на някои ми дава ID-to му (със звездички по средата), а на някои дава private listing - bidders' identities protected.

Как мога да си променя акаунта, че и на мен да дава private listing - bidders' identities protected?

Не можеш.
Това зависи от търга - някои търгове са частни, защото продавачът е сложил такова ограничение.
Други не са частни и виждаш само звездички.

# 361
Забравих да се похваля, че днес получих доста пакетчета от Габко. Всичко е супер, без забележки и най-важното всичко ми става. Много съм щастлива. Поръчкита и за една приятелка дойдоха, но единият потник се оказа носен с лекета. Писах на продавача, да видим какво ще ми отговори. Не ми се занимава с диспути, парите не са много, но преди да му сложа отрицателната оценка, чакам да видя реакцията му.

И аз днес получих едни блузки уж нови без етикет, а и двете с петна  Close продаачът иска да му ги връщам но за три лири не ми се занимава, ще се опитам да го накарам да ми върне част от парите поне. А хем е и power seller, не очаквах подобна случка.

# 362
Да попитам, имам едно плащане с пясъчно часовниче, а в Paypal пише, че е-мейла е нерегистриран. Пратих запитване на продавача и отговора е следния:
"My sincere apologies, but we are having problems with paypal and were wondering if you could send the money in the post please. Many thanks."  До колкото разбирам иска да му пратя пари по пощата  ooooh!  Има ли някакъв друг начин да платя?
Благодаря   bouquet
Въобще не се занимавай вината не е твоя че не можеш да му платиш, поискай разваляне на сделката, да си изтрие обявата и да си я пусне наново.

# 363
Имам един въпрос моля за хората,които имат виртуална карта ако могат да ми отг или някой знаещ..регистрирах се успешно в пейпал сега за кода ми е въпроса излиза ми на картата това ОПЕРАЦИЯ НА ПОС 07.03.2010 23:26
Авт. код: C31954   кода е 4 цифрен пробвах 3195 и 1954 след което картата ми се отказа и поиска на ново 1,5Е пак ли трябва да я рег, до банката ли да ида или? Моля за съвет! Благодаря предварително  Hug

# 364
След трето въвеждане ще те блокират и тогава трябва да звъннеш на ПП - къстомер съпорт. Ще ти поискат да верифицираш адреса си ( и ще настояват за копие на шофьорската ти книжка- защото там има адреса тИ). Проблема е че на бълг шофьорски книжки няма адрес, приемат и извл банковото извлечението където е видно, че са ти вззели 1.5 ЕУР.

# 365
  • Варна
Имам един въпрос моля за хората,които имат виртуална карта ако могат да ми отг или някой знаещ..регистрирах се успешно в пейпал сега за кода ми е въпроса излиза ми на картата това ОПЕРАЦИЯ НА ПОС 07.03.2010 23:26
Авт. код: C31954   кода е 4 цифрен пробвах 3195 и 1954 след което картата ми се отказа и поиска на ново 1,5Е пак ли трябва да я рег, до банката ли да ида или? Моля за съвет! Благодаря предварително  Hug

Кода не е този  Naughty
Трябва да изчакаш няколко дни и да видиш (ако имаш онлайн банкиране) - в полето за получател трябва да пише -  1234*(EXPUSE), където цифрите преди надписа EXPUSE, са кодът, който трябва да въведеш в полето expanded use number  Peace

Честит празник на всички момичета    newsm51
Желая, много пари в картите и много спечелени търгове  newsm10

# 366
  • София
Честит празник момичета

Аз имам молба. Както писах миналата седмица, спечелих един винтоверт с адрес за доставка Англия. От 21 до днес продавачът не го е изпратил. Миналата седмица писа , че съдружника му бил в болница и щял да изпрати в събота. Снощи му писах какво е станало и ми отговори това :

sorry dont under stand your message you will receive
your item monday , tuesday and i will refund your
postage once again sorry for the delay

Разберам, че не е пратил нищо и ще праща понеделник-вторник.......говори за връщане не пощенските, но това ми е първата сделка и нямам представа как се процедира. Много моля някой който има желание да ми обясни, може и на лични. Благодаря Ви.  Hug

Освен това, 45 дни след плащането мога да повдигна диспут нали ако не получа до тогава стоката?

# 367
Честит празник момичета

Аз имам молба. Както писах миналата седмица, спечелих един винтоверт с адрес за доставка Англия. От 21 до днес продавачът не го е изпратил. Миналата седмица писа , че съдружника му бил в болница и щял да изпрати в събота. Снощи му писах какво е станало и ми отговори това :

sorry dont under stand your message you will receive
your item monday , tuesday and i will refund your
postage once again sorry for the delay

Разберам, че не е пратил нищо и ще праща понеделник-вторник.......говори за връщане не пощенските, но това ми е първата сделка и нямам представа как се процедира. Много моля някой който има желание да ми обясни, може и на лични. Благодаря Ви.  Hug

Освен това, 45 дни след плащането мога да повдигна диспут нали ако не получа до тогава стоката?

диспутът трябва да го пуснеш ДО 45 дни от плащането. Да, пише, че ще ти върне пощенските и че трябва да го получиш понеделник - вторник.

# 368
  • София
анима За пощенските, аз трябва ли нещо да правя.....смисъл, как ги връщат? Директно ще си ги видя в ПейПал ли....или? Питам толко начинаещо, защото това ми е първата сделка в Ибей.
Мерси  Hug

# 369
анима За пощенските, аз трябва ли нещо да правя.....смисъл, как ги връщат? Директно ще си ги видя в ПейПал ли....или? Питам толко начинаещо, защото това ми е първата сделка в Ибей.
Мерси  Hug

Нищо не трябва да правиш, продавачът ще ти ги върне през пейпал в картата.

# 370
  • Сливен
 Честит празник момичета /color]
   bouquet
 здравейте,за  първи път продадох  в ебей,и сега имам въпрос към тези които имат по голяма практика.имам емейл че са платили но  статуса им е пендинг в съобщението, в пейпал ги няма отразени изобщо.в ебей ми стоят с часовничета.трябва ли да направя нещо или те по късно ще се оправят сами? и да им го пращам ли или първо  да изчакам да се оправят нещата?
на райфайзен онлайн виждат  ли се транзакциите,  newsm78 че да си го пусна да следя наличностите в сметката?
благодаря

# 371
  • София
Привет,

И аз съм новачка в ebay, та по този повод имам един въпрос. Ако спечеля даден bid мога ли да си поръчам повече от една бройка. За да съм по-ясна - в момента наддавам за една плетена кошница, но аз искам да купя поне 3. Как се процедира в такъв случай?

# 372
Привет,

И аз съм новачка в ebay, та по този повод имам един въпрос. Ако спечеля даден bid мога ли да си поръчам повече от една бройка. За да съм по-ясна - в момента наддавам за една плетена кошница, но аз искам да купя поне 3. Как се процедира в такъв случай?

А ти защо реши че има повече от една бройка?
В и-бей търговете са за една бройка. Ако някой продавач има повече бройки от един артикул, то не е на търг, а с buy it now опция, и в самата обява си пише колко бройки има.

# 373
  • София
А ти защо реши че има повече от една бройка?
В и-бей търговете са за една бройка. Ако някой продавач има повече бройки от един артикул, то не е на търг, а с buy it now опция, и в самата обява си пише колко бройки има.

Сега ми се изясни. Благодаря  Sunglasses

# 374
Момичета, при сутиените non wired/under wired какво означава.

Общи условия

Активация на акаунт