® E-bay - тема 48

• 34 239
  • 762
  •   1
Отговори
# 345

Не бе, подарък за теб за рождения ти ден е!  Mr. Green
И дори ще ти скрива коремчето...

# 346
той мина
ама пише рокля, а не покривало за корем
 Joy

# 347
Ееее, ми пропуснах го, ама надявам се, че си си купил подходяща рокля за да си посрещнеш гостите на празника.  hahaha Мога да ти препоръчам продавач на епилатори, ако искаш.  Mr. Green

# 348
както е тръгнало сигурно ще ми ги подариш за 8 ми март
всъщност аз винаги съм се питал дали в този форум има жени

# 349

Ми нали и ти пишеш тук???
Айде стига, че оспамихме яко темата...

# 350
както е тръгнало сигурно ще ми ги подариш за 8 ми март

Ти къде се изгуби????

# 351
по мъже
сега е модерно
и трябва да свиквам щото сигурно ще стане и задължително

# 352
по мъже
сега е модерно
и трябва да свиквам щото сигурно ще стане и задължително

Емигрирай...  Mr. Green

# 353
Забравих да се похваля, че днес получих доста пакетчета от Габко. Всичко е супер, без забележки и най-важното всичко ми става. Много съм щастлива. Поръчкита и за една приятелка дойдоха, но единият потник се оказа носен с лекета. Писах на продавача, да видим какво ще ми отговори. Не ми се занимава с диспути, парите не са много, но преди да му сложа отрицателната оценка, чакам да видя реакцията му.

# 354
Момичета,какво значи това: You Lost
- Listing Ended before sniper got there.-Това ми е посочено,като основание,че не съм спечелила търга.Аман вече,продадено е за 10 пъти по-ниска цена от моята максимална,това ми е второто сакенце,кото губя за два дни.Ще се оскубя от яд #Cussing out

# 355
  • varna
ами не ти се е включил снайпера-търга е приключил преди да ти се включи снайпера.кой снайпер ползваш-явно не става с него.аз съм доволна от gixen.com

# 356
  • София
Да попитам, имам едно плащане с пясъчно часовниче, а в Paypal пише, че е-мейла е нерегистриран. Пратих запитване на продавача и отговора е следния:
"My sincere apologies, but we are having problems with paypal and were wondering if you could send the money in the post please. Many thanks."  До колкото разбирам иска да му пратя пари по пощата  ooooh!  Има ли някакъв друг начин да платя?
Благодаря   bouquet

# 357
Да попитам, имам едно плащане с пясъчно часовниче, а в Paypal пише, че е-мейла е нерегистриран. Пратих запитване на продавача и отговора е следния:
"My sincere apologies, but we are having problems with paypal and were wondering if you could send the money in the post please. Many thanks."  До колкото разбирам иска да му пратя пари по пощата  ooooh!  Има ли някакъв друг начин да платя?
Благодаря   bouquet

Не. Докладвай го на Ибей.
Първо е против правилата на Ибей да иска плащане по друг начин, освен чрез Пейпал, след като е упоменал в търга, че приема такова плащане.
Второ, много вероятно да изгориш с парите.
Трето, с Пейпал имаш гаранция, че ако не си получиш стоката, ще ти върнат парите. А по пощата - пиеш 1-2 студени води.

# 358
  • Карлово
Онзи ден питах за един продукт, който бях спечелила и платила, а имах писмо от ибей, че е изтрит. Алекс ме посъветва да повдигна веднага диспут в ПП, така и направих. Имам отговор от продавача, че ако искам, може да ми изпрати стоката. Аз я искам, но ме тормози една мисъл. Ако се окаже некоректен и не я изпрати, ще мога ли отново да повдигна диспут за същата стока?

# 359
Искам пак да питам:

Когато погледна кой е бидвал за дадена стока, на някои ми дава ID-to му (със звездички по средата), а на някои дава private listing - bidders' identities protected.

Как мога да си променя акаунта, че и на мен да дава private listing - bidders' identities protected?

Общи условия

Активация на акаунт