® E-bay - тема 48

• 33 638
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Момичета много се нуждая от помощ  Praynig
За пръв път продадох нещо в и бей , и сега видях че трябва да го изпратя на
15 water lane
winchester, Hampshire SO230EJ UK,
аз ли недовиждам или няма име.- къде трябва да го пише туй чудо   newsm78

Видях и името, всичко  е ок

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 18:21 от zinaida

# 721
  • Montana
Здравейте момичета, спечелих си една гривна на стойност =0.99 , с безплатна доставка, но когато получих инвойса са ми прибавени 2 лири " You received a £2.00 charge from love77_symbol929". Знае ли някой како точно означава?  newsm78

# 722
Здравейте момичета, спечелих си една гривна на стойност =0.99 , с безплатна доставка, но когато получих инвойса са ми прибавени 2 лири " You received a £2.00 charge from love77_symbol929". Знае ли някой како точно означава?  newsm78

Сигурно безплатната доставка е важала само за Англия  Thinking

# 723
  • Burgas
И аз един въпрос за Габко- ако предметът е под 1 кг- 1,2 лири ли плащаш или както при Гивтранспорт- определена сума?
 А като пратката  е на мое име в Англия не им ли правят проблеми, че друг я получава?
 Мерси   bouquet
Плащаш 1,2 паунда като за 1кг  Peace
и аз да се похваля с вече получени сандалки за малката
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804660 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1205317 … ame=STRK:MEWNX:IT
сега са и малко големички, но мисля че за лятото ще са екстра:)
а тези са пресни пресни от преди малко за мен  Laughing
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2904088 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 724
  • София
Здравейте!

Искам нещо да попитам спешно-чакам колет от частно лице от Сащ-верно ли е,че над 15 долара всичко минава на митница и се слага 20 % ДДС и се плаща такса освобождаване митница.Не намирам  никакви нормативни документи от тази година.Лицето длъжно ли е да обявява цена?Благодаря предварително за отоговора.

# 725
Здравейте!

Искам нещо да попитам спешно-чакам колет от частно лице от Сащ-верно ли е,че над 15 долара всичко минава на митница и се слага 20 % ДДС и се плаща такса освобождаване митница.Не намирам  никакви нормативни документи от тази година.Лицето длъжно ли е да обявява цена?Благодаря предварително за отоговора.
Погледни закона за ДДС.

# 726
  • Балчик
Извинявам се за спама, но моля ако някой пазари с Виза електрон на Експресбанк да ми пише на лични. Смених си кредитната Виза с Виза електрон, но имам проблем с регистрирането и в Пей пали искам да попитам нещо. Идват 2 почивни дни и не мога да звънна в банката за съжаление до понеделник.

# 727
Здравейте,
искам да попитам има ли Snipe site, който да не се влияе от местоположението на бидващия. Сега имам в предвид следното, преди два дена загубих два търга за което ме е яд поради факта, че бях спокоен, че в последната решаваща секунда Snipe ще наддава за мен. Това не се случи поради това, че продавача не е посочил България като държава за доставка. Както сигурно се досещате преди да наддавам по имейла се бях разбрал и с двамата продавачи за доставката. Така това не ме притесняваше, но за Snipe това е проблем. В първия случай използах Myibay.com, а в втория Goofbay.com. И двата сайта ме разочароваха много поради факта, че когато в Ebay не е посочена страната за достака, Snipe въобще не наддава независимо от максимума който е сложен. Сега има ли Snipe, който не се влияе от този фактор и си бидва до достигане на максимума който съм готов да дам.

Благодаря предварително!

# 728
Здравейте,
искам да попитам има ли Snipe site, който да не се влияе от местоположението на бидващия. Сега имам в предвид следното, преди два дена загубих два търга за което ме е яд поради факта, че бях спокоен, че в последната решаваща секунда Snipe ще наддава за мен. Това не се случи поради това, че продавача не е посочил България като държава за доставка. Както сигурно се досещате преди да наддавам по имейла се бях разбрал и с двамата продавачи за доставката. Така това не ме притесняваше, но за Snipe това е проблем. В първия случай използах Myibay.com, а в втория Goofbay.com. И двата сайта ме разочароваха много поради факта, че когато в Ebay не е посочена страната за достака, Snipe въобще не наддава независимо от максимума който е сложен. Сега има ли Snipe, който не се влияе от този фактор и си бидва до достигане на максимума който съм готов да дам.

Благодаря предварително!

Не е от снайпа проблема, а от Ибей.
Какъвто и снайп да използваш, дори и ръчно да наддаваш, ако БГ я няма в списъка на страните, до които доставя продавача, въобще няма да можеш да залагаш.

# 729
Здравейте ,
поръчах от Ebay на 25.01.2010 стока и беше изпратена на 26.01.2010, която до 05.03.2010 не беше пристигнала.Аз писах на продавача, че не е дошла стоката и той ми отговори като каза да проверя в пощата, и ако я няма ще ми върне парите.Така и стана стоката я нямаше изчаках още 4 дена, и му писах какво е станало, върна парите.При което аз му оставих позитивен Feedback, но още на следващия ден стоката пристигна в къщи. Сега искам да възстановя парите на продавача, но не намирам как нито в сайта на PayPal, нито в Ebay. Четох в интернет за refund, но все още не ми е ясно как мога да направя Repay. Ще съм изключително благодарен ако някой от вас ми обясни процедурата по възстановяване на върнати пари обратно на продавача.

Благодаря предварително!

# 730
didova както каза Алекс, проблема ти не е в снайпа, а регистрационния ти адрес в Ибей.  Peace
Все едно питаш "Коя шапка да сложа, за да мина през вратата без да я отварям"  Rolling Eyes Единственото предназначение на снайпера е да "предаде щафетата" на Ибей от твое име.  Peace От там нататък важат само правилата на Ибей.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 20:03 от Jen_Jen

# 731
  • Варна
Здравейте ,
поръчах от Ebay на 25.01.2010 стока и беше изпратена на 26.01.2010, която до 05.03.2010 не беше пристигнала.Аз писах на продавача, че не е дошла стоката и той ми отговори като каза да проверя в пощата, и ако я няма ще ми върне парите.Така и стана стоката я нямаше изчаках още 4 дена, и му писах какво е станало, върна парите.При което аз му оставих позитивен Feedback, но още на следващия ден стоката пристигна в къщи. Сега искам да възстановя парите на продавача, но не намирам как нито в сайта на PayPal, нито в Ebay. Четох в интернет за refund, но все още не ми е ясно как мога да направя Repay. Ще съм изключително благодарен ако някой от вас ми обясни процедурата по възстановяване на върнати пари обратно на продавача.

Благодаря предварително!
Влизаш в пейпал акаунта си, горе избираш  send money, попълваш имейла на продавача на който връщаш пари, сумата която връщаш, отдолу чекваш ...което искаш Simple Smile и това е.

Аз получих едни боти мъжки, страхотни са, и дойдоха с посредник за 10 дена. Приятно се изненадах от дънкова ролкя за дъщеря ми, снимката беше много кофти и я взех само защото беше за левчета...а роклята е страхотна, на Адамс.

# 732
  • София
Момичета имам нужда от Вашата веща помощ. Значи получих си най-накрая прословутата машина с 20 дни закъснение от страна на продавача, ден преди да я получа получих писмо от него, че се извинява и ще ми върне половината сума. До тука добре. Когато я получих му писах, че съм я получила, че всичко е ОК и състоянието и е супер и дали настина смята да ми върне половината пари, защото по сметката си нямам нищо, той ми отговори това:
on result of good feed back will be more than happy
to refund half the amount many thanks

Как да го разбирам? Иска да му оставяДобър фидбек и тогава ще ги върне, или просто смята за фид бек това, че съм казала че машината е в добро състояние? И ако му поставя фидбек, а той не върне половината пари.....пия една студена вода, нали?

# 733
Благодаря, Ви за бързите отговори оценявам го, но сега имам друг въпрос. Как бих могъл евентуално да наддавам в Ебай търг  където не е посочена България като държава за доставка. При положение, че предварително съм се разбрал с продавача за цена на доставката и няма проблеми?
Ще съм много благодарен ако отговорите или поне ми дадете линк да прочета.

Предварително благодаря. Страхотен форум.

# 734
  • Пловдив
Ох ще ме прощавате че продължавам с тъпите въпроси , но нали ми е за пръв път да продавам , следващия няма да е така  ooooh!

Та как да разбера дали продавача ми е платил , питам защото малко объркано ми се струва - в Май ибей пише I am awaiting payment for 1 item, а пък на пощата получих имейл You've received new funds! и съответно сумата която съм получила. В пей пал акаунта ми няма нищо отразено.
Къде е истината , кога ще се отчете в Май ибей като платено , и кога ще се отрази в Пей пал - направо по баланса да ги чакам нали (предполагам са си платени по нормалния начин, не чрез Сенд мъни)

Много много мерси на тези които ще ми отговорят   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт