Лека и спокойна нощ на всички
и особено, отглеждайки най-елегантото юнче, което, както наскоро писах е малко над 9кг 

, ама ние сме пухкавелки
)))) затова и не се притеснявам много.
Но това ще е поредното нещо, което просто ще преглътнем или ще избягаме тихомълком в "сивия сектор" да си спестим подобни главоболия 
,толкова сняг тук е нямало от десетина години насам, една баба ми разправяше в метрото че когато живеела в Канада само тогава е виждала толкова много сняг,та тогава се сетих и за вас 
първа се е навечеряла винаги и почва да дърпа леля си да си играят,мира не и дава.Като тръгна на детска не даваше да я храни никой и до сега си яде самостоятелно,и преди май казах , че рядко слагаме лигавник вече ,съобразяваме с манджата
, а и забелязвам че моите гозби не ги яде,само ако и напомнят за тези от детската - предимно макарони
чат пат и риба,но готвено ли е от леля и и е ужасно вкусно,само дето се пържи на поразия
,наложи ми се да тропна с крак и да изисквам да се съобразяват , че иначе не виждам как ще удържа фронта,но се надявам скоро и да сме си по самостоятелни- ще си търсим наша си квартира- шегувам се че аз и децата ще се местим,а както Зара е болна цяла седмица Спайки е единственият който може да я разсее от гледането на телевизия- снощи си направих експеримент и излезе сполучлив -изгледа цял филм - "чудовища оод",с "немо" пробвах ,но не успявахме и първата част да изгледа до края,само крещи немо немо

И аз ще взема на Жорко да го пробвам

на вси4ки наши де4ица.
((, само със сироп се размина кака й и в понеделник ще си е на градина и гимнастика по график
))
,но за това пък но и с бронхит обърна праксиса с главата на долу,утре сме на детска да поразведри малко духа в бутилката