Български деца отнети във Франция

• 16 934
  • 215
  •   1
Отговори
# 45
Добре, що чиниш в такава полицейска държава, не разбирам. Аз само като прочетох и се уплаших, ако беше около мен такава ситуацията, дигам багажа.

И може да си специалист по всичко, ама не знаеш, че се пише немАрливо.

В една държава сме Бубка, но просто не си работила в тази система и не си била учена на простотиите им. Откак напуснах смених тотално професията, не искам и близко да се доближавам до подобен род вонящи практики, и съм много щастлива. То си е добре да не знаеш- спиш спокойно.

Аз много мислих дали да не се явя на съда като свидетел на майката и да не разкажа как стоят нещата със всички тези скалъпени доклади, но се отказах. Това са много опасни хора и ако ме подгонят мен, светът ще ми се стори малък. Sick Отнеха и детето за нищо и още ми тежи на съвестта че не и помогнах. Макар че на уволнена кой би повярвал? Ще интерпретират като отмъщаваща си от обида.

# 46
Delusion, и с ква цел се прави всичко това?  След отнеманията на децата?

# 47

Нямам представа дали се печели от това, дали изпълняват някакви нормативи по отнемане, но конкретно в моя случай това беше завист на една бездетна жена (инициаторката на досието). Аз я хванах веднъж тет-а-тет и директно в очите я попитах нямаш ли страх от Господ- и двете знаем че всичко това са лъжи на празно място. Тя тогава се вбеси, вика, крещя като луда, че не и пукало за моя Господ, който несправедливо раздавал децата. А аз ако съм посмяла да си отворя устата ще си имам много сериозни проблеми. Но това е само тя, а в цялата тази работа не участва една единствена жена (забележете че преди всичко става дума за жени в цялата тази система). Тук е включено много народ. На тях им влиза в служебните задължения и се страхуват да не изгубят работата си (като мен)- предполагам затова съдействат безропотно.
Аз изгледах филмчето в бокса и мога да потвърдя думите на бащата- обикновено огромна част от участващите изобщо не са виждали нито един член от семейството или децата. Те знаят за случая от устата на свой колега и към всеки останал като счупен телефон се препредава все по-изопачено и по-шокиращо. Най-интересното е че на тази база се пишат някакви официални становища и заключения с авторитетния подпис на влиятелен чиновник. Представи си едно събрание от 20 и кусур човека където само 2 сте виждали родителите и имали личен контакт- ти и инициаторката. И всичките тези 20 човека се надпреварват да оплюват родителите със все по-цветущи епитети. Сега си представи че ти ставаш и заявяваш че всичко това е един абсолютен фарс, лъжа и инсинуация. Какво смяташ че ще остане от теб? Все едно да се опълчиш срещу мнението на целия форум (ама тук е доста по-безопасно). Не мога да опиша на какво бях подложена. От една страна не желая категорично да участвам в престъпление (а това Е престъпление), от друга съзнавам ясно какво ще ми се случи ако не го направя.

# 48
Някой пак не си е пил хапченцата.

# 49
Някой пак не си е пил хапченцата.

Аз ти четох всичките изказвания в предишната тема и определено мога да кажа че ти си за хапченца. Въобще...хапченца не спасяват от липса на чувства, разбиране, състрадателност, и елементарна трезва преценка за справедливост. Та не вярвам да има помощ за такива като теб. Има Господ и един ден ще си плащате всички виновни за разбити човешки съдби пред него.

# 50
Е, да, друго си е да излезе бащата и да каже "Другите са виновни, аз съм вегетарианец и нямам никаква вина".
Както вече няколко пъти предложих - дайте да закрием съд, полиция, социални и да оставим форума да осъжда по симпатии, ще ни излезе безплатно.

На мен пък ми стана интересно, от къде извади толкова омраза към нещастието на това семейство, че толкова активно участваш и в двете теми? А и си толкова категорична в правотата си? В качеството си на ... ?

Участвам в двете теми в качеството си на потребител на форума. Ти каква си, че да ми търсиш сметка къде пиша?
Омраза към нещастието на семейството май има само в твоята болна глава.

ПП - някой пак е сънувал черни хеликоптери с безшумни перки.

# 51

Нямам представа дали се печели от това, дали изпълняват някакви нормативи по отнемане.....

И това ми е достатъчно, въпреки, че изчетох целия Ви постинг.
Не Ви вярвам.

Все пак гражданите на останалите страни не са малодушни като нас, биха протестирали ако имаше такова "социално чудовище". Биха се надигнали, най-малкото емигрантите от бившите колонии на Франция. Те знаят как.

# 52
  • O.A.E./ Пазарджик

Нямам представа дали се печели от това, дали изпълняват някакви нормативи по отнемане.....

И това ми е достатъчно, въпреки, че изчетох целия Ви постинг.
Не Ви вярвам.

Все пак гражданите на останалите страни не са малодушни като нас, биха протестирали ако имаше такова "социално чудовище". Биха се надигнали, най-малкото емигрантите от бившите колонии на Франция. Те знаят как.
Точно в Щатите осиновяването е "бизнес" за доста семейства. Осиновяват заради помощите. Дори не им се налага да работят. Има доста случаи на насилие върху децата. Едва ли е по-различно и във Франция.
Други раждат по повече деца пак само заради помощите. И самият баща каза, че те такива малцинства не закачат, защото реакциите ще са им "извън закона".

# 53
Струва ми се абсурдно и крайно недалновидно отношението на държавите към подобен род "осиновявания". Ако разбра се случаите са такива. Изобщо не съм убедена в това. И поради тази причина задавам въпроси.
Преставете си каква бомба със закаснител са такива осиновявания.
Струва ми се пресилено това, което пишете.

# 54
Цитат
На тях им влиза в служебните задължения и се страхуват да не изгубят работата си (като мен)- предполагам затова съдействат безропотно.
.....
хм...точно във Франция ситуацията е обратна,и обществото е доста активно!!!

# 55
Е, да, друго си е да излезе бащата и да каже "Другите са виновни, аз съм вегетарианец и нямам никаква вина".
Както вече няколко пъти предложих - дайте да закрием съд, полиция, социални и да оставим форума да осъжда по симпатии, ще ни излезе безплатно.

На мен пък ми стана интересно, от къде извади толкова омраза към нещастието на това семейство, че толкова активно участваш и в двете теми? А и си толкова категорична в правотата си? В качеството си на ... ?

Участвам в двете теми в качеството си на потребител на форума. Ти каква си, че да ми търсиш сметка къде пиша?

Държа ти сметка? Мисля, че ти зададох доста конкретни въпроси. Но нали ти изнася повече да нападаш останалите ...
Набиващо е на очи как ти си озлобена към това семейство. Попитах защо?
Стигаме отново до там, че българите вместо да си помагат, те си пречат. Защо?

# 56
Омразата, себелюбието, убедеността, че ние винаги сме прави е черта на народния ни дух.

Струва ми се абсурдно и крайно недалновидно отношението на държавите към подобен род "осиновявания". Ако разбра се случаите са такива. Изобщо не съм убедена в това. И поради тази причина задавам въпроси.
Преставете си каква бомба със закаснител са такива осиновявания.
Струва ми се пресилено това, което пишете.
NinoTino, върни се в старата тема и я прочети цялата. Това не е изолиран случай и не е само във Франция.  Peace

# 57
Мда, от прочетеното тук си правя извод - колко чудесна държавица била България...
И социални си няма, и доноси си няма...
Е, има корупция и овчедушие, ама - нищо, нищо, нали ние си гледаме дечицата вкъщи и няма кой да ни се меси...

По темата - нямам идея кой крив и кой прав.
Не съм била там, не мога да ги съдя само от чути, недочути приказки и обяснения...
Щом са решили властите така, значи е имало някаква причина...
Дано дойде ден, когато децата отново ще са си вкъщи...

# 58

Държа ти сметка? Мисля, че ти зададох доста конкретни въпроси. Но нали ти изнася повече да нападаш останалите ...

Ами не знам. Защо си пречите? Аз обикновено съм помагала на българи. Май ти си озлобената  Laughing

Сетих се на кого ми напомняш - на една българка, която искаше да качи огромната си немска овчарка в пътническия салон на самолета и когато я отрязаха отвсякъде, категорично обяви всички българи за злобни и че пречат на другите българи  Laughing Същата лексика имаш.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 10:10 от argun

# 59

Ами не знам. Защо си пречите? Аз обикновено съм помагала на българи. Май ти си озлобената  Laughing

Сетих се на кого ми напомняш - на една българка, която искаше да качи огромната си немска овчарка в пътническия салон на самолета и когато я отрязаха отвсякъде, категорично обяви всички българи за злобни и че пречат на другите българи  Laughing Същата лексика имаш.

Не, Argun, събуди просто любопитството ми и не знам къде видя злоба в моите въпроси.
Но щом този отговор ти изнася ... нека спрем до тук.

„Хубав пример” си дала, но той може да представя единствено теб.

Общи условия

Активация на акаунт