Юлски бебета-Да са бели и червени,румени и засмени-Тема 27

• 28 307
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Kарелия, не ти трябва да знаеш що е бронхоспазми, докато ги израстат каките, 13 години минаха след второто, за да се реша на трето ooooh! заради тях. Peace

А пък Нийчо е велик. От скука в дъждовните дни започна да се задържа права. Ей я тука ентусиазирана от един приготвен куфар Mr. Green Който се чуди какво държи - дамски превръзки са, акселерацията върви с пълна пара. Joy
http://julskimami.snimka.bg/baby/bebetata-ni-na-7-meseca.463899.17644379

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 17:34 от medula

# 16
Запис в новата тема.
Съчуствам на всички мами с болни дечковци и силно пожелавам бързо оздравяване. Неотдавна и ние докато бяхме още в  Алмата преминахме през ужасен вирус ,че чак и аз бях болна. Знам какво и много ви съчуствам. Hug Кураж и много здраве занапред! Hug Peace
Това с болнавите деца /за самия термин имам предвид/ вного не го приемам, но си имам своите възражения затова.
Диди това е много гадно да ти заразяват децата, вземи мерки ь аз не бих търпяла. Peace

# 17
Ето ни и нас на месечинката - само на гърнето успявам малко да я укротя но както се вижда и там не става. Всичкото изцапано по Катето е торта  Mr. Green

# 18
Да питам нещо - млечния протеин от кога се въвежда. Купила съм едно пюре по погрешка : нежни зеленчуци с ориз, ама като го гледам има мляко вътре, та се чудя
Можеш вече да го въведеш според мен!  Peace
Аз го въведох също така с този тип пюре и с още едно карфиол със сметана. Нямаше проблем при Йоана!  Peace

# 19
Felicity.,честит рожден ден на майка ти!Да е жива и здрава още дълги години!
инкс,пуснах темата по-рано,защото трябваше да излизам и незнаех кога ще се прибера! Peace Дано според модераторите това да не е проблем  Wink!Пък,ако има други желаещи за пускането на темите-няма проблеми.... Hug Hug Hug

# 20
  • София
Здравейте и в новата темичка,
Чочиии  Hug
Връщаме се от консултация. За 15 дни Тони е качил 300 грама мисля че е доста добре. Педито ни даде карт бланш за манджите: жълтък, попара, каши, киселчета.... Естествено постепенно да е въвеждането.
Диди, ха да видим дали няма да си ни първенец?!?! Аз лично мисля да приключа с две. Винаги ми се е искало да имам три деца, но...  newsm78

# 21
На мен 2 деца са ми абсолютно достатъчни-ако имам трето,ще изперкам тотално  ooooh! Embarassed.Но,пък,свалям шапка на такива смели и решителни майчета като миласара  Hug

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 19:08 от Чочиии

# 22
И аз не разбирам, защо още на 49 стр. се пуска нова тема  Rolling Eyes

Мамбина съчувствам ти, аз с Йоан до 2 години вечер почти не спях  Rolling Eyes
Мама Диди, чакаме новини  Wink
Карелия, аз от други съображения на моменти се чудя дали искам 3-то, предвид че елин е много спокойно дете. Twisted Evil Но преди да стане на 3-4 години  Naughty
Нели, аз без да разбера дадох млечен протеин, т. е после прочетох, че има в пюрето.

Дано всички болни дечица оздравеят бързо. Много е неприятно, вече две вечери е ужас, забравила съм какво е да гледаш болно бебе  ooooh!
Честита месечинка на всички бебоци   bouquet

И аз не разбирам, защо още на 49 стр. се пуска нова тема  Rolling Eyes

# 23
Диди, ха да видим дали няма да си ни първенец?!?! Аз лично мисля да приключа с две. Винаги ми се е искало да имам три деца, но...  newsm78

А не, моля ви - не искам.  Crossing Arms И аз смятам да приключа с две  Peace Стискайте палци да няма нищо,че незнам иначе [/b]

# 24
Felicity Честит рожден ден на мамето   bouquet.

sisko_75 - браво, доста сте качили.  Simple Smile

Мама Диди - честита ви месечинка. Катето е голяма сладурана. Между другото и ние си имаме снимка как бъркаме в торта  Laughing
Аз имам предчувствие, че лелката ще те навести - то е нормало, сега още не са ни са оправили хормоните напълно.

medula - Браво на Ния, искам и аз скоро да се похваля със стоящо човече.

Мама Диди спомена за лелката от Червен бряг, мен ме навести миналия месец - добре си починах година и три месеца.
Още преди 2 години се каних да си сваля джава калкулатор за месечния цикъл за джиесема, ама като забременях вече не ми трябваше.
Миналата седмица си инсталирах много готин - и е безплатен.
Дава да си въведеш дължина на цикъла и други работи, изчислява бъдещия, както и фертилните дни.
Ако някой иска да го сваля:
http://www.bitsforfree.eu/prod_detail_011.php

# 25
  • София
Mамо Диди и Петя каква сладуранка е,пу-пу  Heart Eyes
Мише мерси за календара  Peace
Юлско бебе на ширина и ние имаме накъде,ама на дължина не става вече,опъва му се около вратлето надолу  Laughing
Аз в момента имам някакъв страх от забременяване,може би заради тежкото раждане.Искам още едно поне,но точно сега не си го представям.Даже скоро сънувах кошмар-че съм бременна

# 26
Запис и от мен  bouquet

С искрено пожелание до следващите пет страници да оздравеят всички болни юлски сладури Heart Eyes

# 27
  • варненка от София
Аз си викам що не пишат тия момичета, а то предсрочно пусната нова тема. Състезаваме ли се, м?  Rolling Eyes

Медулка, тая Ния е банбон, тя вече готова да ходи. Тогава спокойно ще си купува превръзките сама  Laughing

За трето дете на този етап не мисля, а и вече съм дърта за тая работа. Казала съм на мъж ми, като ми купи по-голяма къща ще му родя и син, иначе няма къде да се купчим. Съзнателното бебеправене вече сме го зачеркнали в сексуалния ни живот, ако някой път стане гаф, ще си го гледаме, ама по-добре да не става.

Иначе резултатите на Неви ще са готови на 5-ти, още сме в позиция изчакване. Иначе днес й дадох дроб, хапна го, ама колкото да не ми троши хатъра. Тегава работа.

# 28
  • Canada
Медула, Ния е голяма сладурана! Аз таман взех да му се радвам на Нико, че почна да седи по-стабилно, а вие вече ходите ....Simple Smile))
Радинке, ако знаеш само как ти завиждам за спокойното бебче.... Rolling Eyes Винаги съм си мечтала да имам бебче, което да си седи кротко, да ми се усмихва и да проплаква само като е гладничко или изцапано (както в книгите го пише)... За съжаление дотук ни едното, ни другото са такива... Но надеждата остава... Tired Но си права, че ако имаш трето и се падне някое ревливче, хич няма да ти е кеф след Елин... ooooh!
Мамо Диди, споко! Peace Както и другите са писали, хормоните не са се наместили още. На мен след като ми беше идвало 2-3 месеца, не ми дойде два месеца и сега пак си ми дойде. Така че явно се наместват още. Да не говорим, че както ви писах още имам кърма. Crazy
Миласара, незнам какво е това чудо, но стискам палци дребчовците да се оправят много бързо и да не се разболяват повече поне до 5-6 годинка... Сигурна съм, че ти е много тежко сега, но скоро всичко ще бъде наред... Hug

# 29
Брях моят монитор ли е нещо кьопав та при мен цветовете изобщо не са чак розови и дразнещи не знам. Напротив според мен пък така е по-пролетно, синьото ми идва по-тегаво такова...
Оранжевото в готварския обаче е гадно верно.
Та мернах там на Марулка тортите аз бях виждала 2-3 само и ми падна ченето...
Ina_lady, и аз съм с генгигел, но мажа само когато видя, че е нетърпимо положението, че някой беше споменал, че гелчетата с упойка могат да отключат алергии.
Нашите зъби пък много бавно се точат, още си седим с бялата точица вече близо 2 месеца  ooooh!
Маймунче, какво авокадо бе душа, виждала съм много рядко само и единствено в магазин "Билла" и то по 5-6 авокадота толкова твърди, дребни и смотани, че кой знае на вкус какви ще са... Добре че съм яла в чужбина и знам какво е истинското авокадо, та не се лъжа да купувам оттук. Не се напъвам хич, щото не е нещо дето се яде  масово тук. Калорично - тя каши достатъчно яде няма проблем.
Фелисити, аз давам кърма и после млечна каша колкото поиска, напоследък забелязвам, че 180 -200 гр не й стигат и може още, но не смея, че й се подува коремчето  ooooh!
Тани80, за суровите плодове, и аз суров банан пасиран съм давала, без проблем (освен запек но това е защото като захранвах го давах 5 дни поред). Наистина ябълка не смея да дам.
А4, в никакъв случай не насилвам, знам че това е начин да направиш детенцето злоядо. Гледай интервалите между храненето да са достатъчно големи и ако се залисва като се храни - значи това е начина може би.

Общи условия

Активация на акаунт