Юлски бебета-Да са бели и червени,румени и засмени-Тема 27

• 28 454
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
За лексикона - каква е целта на това начинание? Според мен въпросите трябва да са много примерени. Какво значение има коя зодия съм и какво образование имам? Мисля че трябва да бъде изяснена целта на лексикона - за клюкарски цели, за статистика, за какво ? Не казвам че не искам да има, но не искам да съдържа прекалено лична информация. Тук стоим зад никове и аватари .. въпреки че добре се познаваме вече, но боравенето с лична информация не трябва да е произволно, а и въпреки паролите, не се знае кой  и защо ще стигне до информацията. Та питам:
Каква е целта на лексикона?

# 256
С цел да се опознаем още по-добре  Peace.
Аз лично не съм от хората,които ще разпространяват лична информация из нета  Peace. Въпросите в лексикона не смятам,че са прекалено лични  Peace

# 257
Здравейте и от мен!бих желала да се присъединя към групата за бебета родени през Юли 2009г.
Аз съм мама на бебе Калина родена на 12.07.2009г. 
Ще се радвам да обменям информация с Вас във връзка с отглеждането на нашите дечица.

# 258
  • София
За мен няма притеснителна информация в лексикона.Не го попълвайте,ако не ви се дава информация.Много от тук си имаме личните телефони,виждаме се,ходим си на гости.Всъщност каква притеснителна информация може да има в него  newsm78?

# 259
Александра,
честит рожден ден,
пожелавам  здраве и късмет на теб и цялото ти семейство Hug

# 260
За мен няма притеснителна информация в лексикона.Не го попълвайте,ако не ви се дава информация.Много от тук си имаме личните телефони,виждаме се,ходим си на гости.Всъщност каква притеснителна информация може да има в него  newsm78?
newsm10-въпросите са си от общо естество

Buba D,Милена,добре дошли!  Hug

# 261
Колко сте изписали, личи си, че баба Марта се е разлютила... Simple Smile

Александра, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много здрава и щастлива!

Буба Д, добре дошла!   bouquet

Кукумявче, днес отидох при педи, защото искаше да го види и да отхвърли евентуални здравословни причини. минахме през УНГ, защото такова въртене е признак за проблем с ушичките, но всичко е наред. Потвърждава се, че от зъбите си въртя така главата или педи предположи, че може и да си играе така  ooooh!

Миме, страхотна е София в басейна! Simple Smile

Дайте и на мен една парола за лексикона, че имам аканут в гугъл и ми излиза моето си име....

# 262
  • София
Хайде добре дошла на новото попълнение мама Буба Д. Hug
Дайте и на мен пароли и там каквото друго трябва за лексикона, пък кога ще стигна до него ще видим, че до сега бяхме изпаднали в истеричен рев повече от час. Не са ли като на албумите ни? newsm78

# 263
Buba D,Милена,добре дошли и от мен!   bouquet

Аз вече попълних лексикона, един въпрос много ме изпоти  Laughing

Бебка най-накрая се кротна. Тези зъби направо я разбиха. Първият излезе почти безпроблемно - само малко мрънкане 2 дена. А този втория е ужас  Shocked.
Та затова бебка от 3 дена спи с мен и мъжо - по средата. Аз избягвам да спи при нас, защото миналия месец гледам, че мъжът ми си поспива до късно и сложих бебка при него. Тя се ококорила и взела да го буди.
Той пък като се буди е едно въртене  Crazy
И ударил на бебка един лакът по главата   Rolling Eyes. Ама май не е било силно, защото не се разплака много.ззз

# 264
паролите как ги получаваме? Идеята да са като на албума е мн добра, защото сега ще трябва 20 стр. да четем "чочи може ли пароли".
Чочи  - може ли паролите?

# 265
Някой въобще попълнил ли е лексикона-аз нищо не виждам  newsm78

# 266
  • Canada
Добре дошли на Буба Д и от мен! веднага ще се включа и в анкетата, и в лексикона... Peace
Сиско, невероятни очички си имате! Hug Големи, ококорени и с прекрасни мигли... Wink
Мъжо ми е обещал две нощи да дежури, за да мога да си отспя и аз съм повече ог щастлива... Party Даже днес мисля да изляза на барче за по 1 питие с приятелки... Crazy

# 267
Може ли и на мен паролите Praynig И за албума, бих качила снимки...

# 268
Някой въобще попълнил ли е лексикона-аз нищо не виждам  newsm78

Аз го попълних.  Peace

# 269
  • София
Аз пък нещо не мога да го отворя. Отваря се но излиза някаква програма която моя компютър не разпознава и не ми дава да правя нищо. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт