Юлски бебета-Да са бели и червени,румени и засмени-Тема 27

• 28 486
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Джиджи и Емили

Добре дошли на новите майчета и честита месечинка на днешните бебчета  Hug

Някой ще ми прати ли ника и паролата, за лексикона?

# 301

Джиджка, Hug честит рожден ден, пожелавам ти всички замразени мечти да станат реалност и Стелличка да е голяма и послушна кака. Много здраве и късмет!!!

Emily, честит рожден ден! Бъди здрава и приказно щастлива!

Честити месечинки на бебоците, много усмивки!
Добре дошли на новите мами.

# 302
Добро утро, опс, май е обед, ама нищо  Simple Smile

Честит рожден ден на Емили и на Джиджито.

Желая им много здраве, късмет, любов и много да се радват на дъщеричките си.

kristi79 - добре дошла в юлската дружина  Simple Smile

Вчера бебка се разболя за първи път -  и на мен това ми дойде на главата  ooooh! . Зарази я мъжо  Sad
Леко й е зачервено гърлото и сутрин нослето й хърка. Иначе е добре, днес не е кисела заради зъбите. Пие няколко капки чай от лайка, по малко Панадол и сироп Стодал, за нослето - само физиологичен разтвор . Пиша по малко, защото е много трудно да у накарам да гълта нещо, което не й хапесва.  Дано да не се влоши и бързо да премине.

Току-що си сложих и снимка в лексикона, въпреки че хич не се харесвам сега, ама какво да правя  Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 12:41 от Mishe333

# 303
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖИДЖИ И ЕМИЛИ !!!

Бъдете много здрави, много щастливи и много обичани !!!

Ние прекралихме многоо снощи....  Crazy Да знаете, че си пийнах за всички ви, потанцувах и попях за всяко сърце, дето копнее тук за купон  Joy Joy Blush

П.С Може ли и на мен парола и потребителско име ?  Mr. Green

# 304
Бързам да се похваля - имаме си ново зъбче - второ по ред  Simple SmileЯвно мъките онзи ден и вчера са били точно навреме. [/color]

Гледам, че има нови мами, затова ще помоля, който желае да подкрепи моето бебче Ива в този конкурс:

http://www.moetobebe.net/babies/

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 13:05 от Mishe333

# 305
Много ви благодаря за пожеланията, толкова мило и драго ми става Hug

Да ви кажа, за мен е много важно на моят ден да изгрее слънчице, дори и за минутка....една година не изгря, беше дъждовно, мъгливо и мрачно, каквато се оказа и следващата ми година. В момента въпреки кучият студ, навън грее ли грее Party Peace

Хм, защо са ми изтрити отговорите на въпросите в лексикона Thinking
......попълних го наново....

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 13:59 от djidjito

# 306
Джидж честит празник! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам!

Емили и ти да си жива и здрава!

Пожелавам и на двете един незабравим ден!

# 307
  • варненка от София
Джиджинка ЧРД!
Приеми сърдечните ми пожелания за много здраве, много щастие и късмет. Само, само хубави неща да ви се случват!

Емили, дано не те подминава щастието и теб, бъди здрава, бъди късметлийка, бъди позитивна!

Добре дошли на новите майчета.

Мише, честито да ви е зъбчето!

Не знаех да пиша ли, да не пиша ли, но резултатите на Неви излезнаха вчера... ами излиза, че има таласемия Cry Cry Cry Cry Cry. Вчера не се побрах в кожата си, от дърго време не се бях чувствала така смазана, поревах си доволно. Сега ни предстоят консултации с хематолог, нови изследвания, щото надеждна се оказва само една лаборатория за подобен род изследвания, в София. Много съм доволна от адекватната реакция на педиатърката ни, която не ни засили на мига с желязо, което в нашия случай е абсолютно противопоказно. Сега в главата ми е каша, вярвам, че поне е леката форма на таласемия, абе мамка му. Четох, че и ваксини не се препоръчват при хемоглобин под 100, а нейния е 82, предстои й хепатитна. Може и да я отложим. Човек си казва, че не може да се случват такива неща на децата му, ама явно може Tired. И все пак се надявам на лабораторна грешка, казвам си, че редица хора си живеят живота с леката форма, търся си успокоение Praynig. Вчера с Тошко бяхме като маносани и двамата, ама днес сякаш гледаме по-позитивно на нещата. Сори за поста, но трябва да си го излея, тежи ми, колкото и да се успокоявам вътрешно си ме яде.  Tired

Оф, я дайте и на мен пароли, мароли за лексикона, че да ви прочета барем...

# 308
Здравейте,момичета

Марулка, лошо това с изследванията но горе главата. Малката ще се оправи и ще е здравичка  Hug

Джиджи и Емили, честит рожден ден -да сте най-обичаните жени и майки на света  Hug

Добре дошла и на Кристи  Hug

Момичета, аз като отворя да пиша в Лексикона и ми се отваря директно страничката на Джиджи - как мога да си направя моя ,как да кача снимка там  newsm78 Как да прочета и останалите странички? Чочи обясни но не става така - директно ми се отваря на Джиджи страничката,където е писала  newsm78

# 309
djidjito,отговорите ти на лексикона са запазени на страницата на сайта-няма смисъл да го попълваш наново  Peace
Мама Диди,сега ще оправя лексикона и ще го попълниш по начина,по който обясних  Peace

# 310
Марулка, настръхнах....дано е лаболаторна грешкаааааааа!!!!!!!! Praynig Знам, че болестта е наследствена...имате ли обремененост??  Кураж!!! Дори да е вярна диагнозата и ти си го написала - хората си живеят с нея!!! Прегръдки!!! Кога ще пускате повторни изследвания??? Дано е грешка, дано!!!

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 14:25 от djidjito

# 311
  • София
Днес много поводи, много нещо
Честит рожден ден на Джиджито, Емили и Александра. Много любов ви пожелавам и много радостни моменти с малките слънчица

Да почерпя тогава и аз за нашата месечинка и да честита на астралните ни близначета - станахме на осем месеца, още малко и годинка Mr. Green

Марулче, разбирам те много добре - и аз изживях нещо подобно като ни излезе глюкоза в урината и се представях как детенце ще се мъчи цял живот с диабет. Слава богу, при нас нещата бях грешка, много се надявам и при вас да е така Praynig
Маймунче можеш ли да ми кажеш някаква американска марка козметика за атопичен дерматит   bouquet

# 312
  • София
Марулка и аз те питах преди имате ли в рода болни от таласамия. Честно да ти кажа въобще не вярвам да е това, правете нови изследвания. Дано да съм права!

# 313
marulka_s,кураж!  Hug Направете повторни изследвани и дано те да са много по-добри от първите  Praynig Praynig Praynig

# 314
Марулче, до последно се надявах, че Невичка ще има някаква желязонедоимъчна анемия и с прием на желязо всичко ще се коригира. Дано повторните изследвания покажат друго и това да се окаже грешка. Не губете кураж и имайте сила, аз вярвам че всичко ще се оправи. Прегръщам ви!

Общи условия

Активация на акаунт