116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 230
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на всички за честитките  Hug , както и за инфо-то за дрешки и най-специално на  Бенс за изчерпателното инфо   bouquet

Аз купувам за сега само 0-3 месеца, нюборн не смятам да взимам, нашия Крали Марко май големичък ще се окаже. Ако се наложи ще купувам допълнително, но не ми се вярва. За сега имам 5 бодита купени, 3 от тях с Ноевия ковчег  Laughing, харесала съм още няколко, все ще ги докарам до 10 и не смятам повече да взимам от 0-3 месеца. Останалите размери мисля след раждането да си ги набавя според как се развива отрокът.

Мишолина за теб съм сигурна, че нямаш проблеми с момчешките дрешки...такива чудеснотии си харесах в Мадъркеър, че очите ми останаха в тях. Бях готова да поръчам, въпреки зверската цена за доставка до САЩ, но ми свършиха размерите под носа  Sad . За цветните чорапогащи- аз съм им голям фен още май не съм излязла от тийн възрастта  Blush - имам лилав и оранжав, предимно нося втория, чудно се съчетава с черна пола, много освежаващо  Peace .

so what? и мъжа ми каза същото- щял да се прави, че не разбира какво му говорят  Laughing . Дано не го изберат, че в момента само това ни липсва  ooooh! .

# 121
Аз да си призная не съм купила и копче за бебето, гледам, но още нчма нищо купено.
Онзи ден в един от аутлетите на Чилдрънс плейс видях бодита по долар, мислех да купувам, но ни предстои местене и само това ще ми липсва в багажа. Иначе имам списък.

# 122
Забравих да  честитя синята и розовата новин на Клер и Джутурна  Heart Eyes!

За дрешките - очаквате ли шауър, да не ви изненадат  Wink?

# 123
  • USA
Мимето,нашата е Kelner, но пак ще ви е далече,защото е в Елк Гроув.Не чакаме повече от 5-10 мин. и винаги ни обръща необходимото внимание.

# 124
За дрешките - очаквате ли шауър, да не ви изненадат  Wink?

Аз не смятам да включвам дрешки в списъка за шауъра, дано някой да не вземе да импровизира, че ще трябва да ги връщам после  Laughing . Днес видях разни сладки неща в ГАП и се успокоих, не знаех, че така любимите ми бели бодита с малки меченца са техни, чудех се къде да ги търся  Party .

# 125
  • Чикаго / София
И Дени вече скъса два чифта дънки на коленете, третите са наред - до ден, два ще цъфнат и те. Ама тя много играе на пода.

Дрешки купувам от където ми харесат, да са от естествени материи и да са на цена по джоба ми.

Като бяха малки и мен ме дразнеха разни дрешки с картинки, но пък малкото които имаха от подаръци, децата ги обожаваха. Затова се спрях  да се налагам, а започнах да им куувам с картинки - всякакви детски и мнооого на МакКоуин Светкавицата. Носеха си ги с такова удоволствие и кеф, че преглътнах себе си и ги оставих да си се радват на дрехите. Багери, трактори, коли, животни - всякакви.  Само без кукли и барбита, за моя огромна радост не ги харесваха! Реших, че цял живот ще бъдат възрастни и ще носят дрехи за възрастни, нека се радват на възможността да си носят детските дрехи докато са деца.

И мен ме викаха за жури, ама нещо се бяха объркали, аз още не съм гражданин. Обадих се и изфъфлих I no speak English. Very bad. No understand, please. Excuse me - повторено няколко пъти. Оставиха ме, и предполагам няма да ми се обадят в следващите 10 години докато не науча английския! Laughing

И аз харесвам цветните чорапогащници, само където не  нося поли! Но иначе страшно ме кефят и ми действат освежаващо като ги гледам на някой друг.

# 126
Мерси за честитките  Hug

Аз не само, че нищо не съм купила, ами не съм и гледала. Споменавала ли съм колко мразя да ходя по магазините  Mr. Green? Майка ми цял живот се чуди как такова несуетно, негримиращо се, мразещо пазаруването чудо е излязло от нея. Ако има справедливост на този свят, малката ще излезе някоя кокона безподобна, та поне мама да е отмъстена  Wink.

Мен са ме викали за джури дюти 3 или 4 пъти вече. Всеки път обяснявам, че не съм гражданин и уж ме отписват от списъка и след 2-3 години - айде пак честитка в пощата, да не би да съм се натурализирала междувременно  Grinning. Познавам американци моя възраст, които никога не са викани - каква е тази любов на съдебната система към мен, не знам  Laughing

# 127
  • usa
някой да ги поиска само,и обяд ,и дрехи за смяна, и джобни давам ма пусто никой не порачва,по неизвестни причини все аз се оказавам в 4+ деца поне по 3/седмица ooooh!

и ти ли, сестро, и ти ли??? аз и още нещо научих от майчинството - че трябва да се казва "не!" на майките на приятелчетата и не трябва да се изпитва неудобство да се иска от тях от време на време съразмерно на нашето подаяние. ама още имам не малко да поработя, за да превърна тези прозрения в умения, доста съм начинаеща... но определено имам напредък! на моменти дори се гордея със себе си! е, не много често, но поне се случва, не като преди...

мен ме викаха на джури дюти редовно преди да стана гражданин. от както съм станала обаче, забравиха за мен newsm78.

честито на момичета и момчетата на майките, които ги очакват Simple Smile!

# 128
Мен ме викаха преди няколко месеца и тъкмо се бях настървила, че ще се правя на малоумна и неговореща, за да не ме взимат и така и не ме избраха да ходя. На "поканата" пишеше да се обадя вечерта преди насрочената дата, за да разбера дали ме викат и те взеха да изброяват фамилни имена, започващи с букви, различни от моето и ми олекна. Не се наложи да ходя.  Laughing

Една приятелка непрекъснато получава покани без да е гражданка.

# 129
  • usa
попрочетох по-подробно какво сте писали назад, та да се поизкажа. панталони късат и момчета, и момичета. това е от структурата на обучение в детските градини и началните класове - много време прекарват на пода в така наречения съркъл тайм пълзейки. около 3-4 клас тенденцията в цепенето на панталон в коленете средно веднъж на три месеца значително намалява и постепенно дори изчезва. и да довърша темата за дрехите, не мога да се оплача от липса на симпатични дрехи за момчета. просто мъжката част от населението носи различни дрехи и нашите женски вкусове често не успяват да се ориентират в това, което се предлага на пазара съобразено с реалните мъжки такива. аз лично съм благословена с младеж, който е с ясно изразени вкусове и от както е развил дар словото си достатъчно добре за да изразява нуждите си, се научих да пазарувам вещи за неговия гардероб единствено в негово присъствие и нямам никакви проблеми. та имайте малко търпение и ще откриете, че момчешкият пазар е доволно богат...

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 08:25 от миз

# 130
  • USA
Мен също редовно ме канят без да съм гражданка.

Клер, честито момченце!  Laughing Много е весело да си мъжка майка, не мога да се оплача (въпреки дрехите) Mr. Green Магазините повечето са ти ги казали, бързо ще се ориентираш и ще намериш хубави неща. Аз така съм се настроила да купувам за момче, че като търся за племенницата ми направо се ошашквам в морето от розово и къдрици. Свиква се.  Laughing

Juturna, честито момиченце! Много е хубаво, като вече знаеш какво ще е бебето.

Миз, моят син също от сега има явни предпочитания и не мога да му налагам моя вкус. Блуза с яка слага с хиляда уговорки, риза - и дума да не става. Уважавам му мнението  Mr. Green.

# 131
  • usa
Миз, моят син също от сега има явни предпочитания и не мога да му налагам моя вкус. Блуза с яка слага с хиляда уговорки, риза - и дума да не става. Уважавам му мнението  Mr. Green.

моят пък много държи на яките Simple Smile. но ризи също бойкотира! мъже... какво да ги правиш!?

# 132
  • Boston, MA
Мда, и Дани къса дънки на коленете, аз обаче на градина го пускам със скъсаните, то си му е стил Simple Smile нали така ги продават сега. За дънки най-ми харесват Гап от местните. Иначе и аз глас за Зара и Х§М за деца, Агентката ни подари Наартджи, много са хубави. В момчешките дрехи не ме дразнят животните и превозните средства толкова, колкото цветовете и безформеността. Точно като едни средностатистически white boys после - със скучни поло блузки и увиснали khakis. Нашият гледам да е по европейски  Mr. Green - все му е тесничко, а и той е дълъг и тънък, та допълнително повечето размери не му стават, панталон например не му купувам ако не е adjustable waist.  (на Джамбори още е на 2ри номер по кръста, а на дължина му се ветреят до глезените  Laughing)
Ако имате пари за харчене, вижте Petit Bateau и Jacadi. Crewcuts много харесвам също, на разпродажба повече.
За бебета уважавам Таргет и Олд Нейви.
Също на sample sale sites често има бебешки и детски неща, beyondtherack, gilt.

За jury duty работодателят е длъжен да освободи и да плаща. Единственото задължение като гражданин е, и смятам, че трябва да се уважава. Ходих с помпа, докато кърмех Дани, но него ден нямаше процеси, сега пак ме викаха, точно Боби беше новороден, и наистина нямаше какво да го правя, но бях от резервните и не докараха до мен. Аз смятах да се появя с него там,  Grinning

# 133
честити розови и сини гащи на Джутурна и Клер.

Клер, съчувствам ти дълбоко. И аз да потвърдя, че колкото повече растат, толкова по-малко има с какво да ги обличаш...
Пък за обувките  Joy ох дори няма да ти отварям дума
само да кажа, че за 2.5г е сменил 4 номера на Конверс, защото в общи линии само това ми допада. А пък сандали да търсиш...  Joy

Иначе по твоя въпрос - обличах Ноли с Little Me бодита и оувъроли - изключително меки и качествени. Имахме и хай енд (подаръци) - на РЛ и други подобни - тц, не бяха така хубави като качество. Бях напипала и разни якенца на Трусарди, Фере в някакъв магазин на напълно приемливи цени, но за бебе не се оказаха много пракични.  Сега обаче носи поло шъртс и каки. Просто никакво разнообразие няма.   Tired

Бенс, значи така Crossing Arms за мен не се преместихте в НДж, а за Кюбит може, а  Crossing Arms Crossing Arms

Стела, да беше питАла за времето от извора нямаше сега да мръзнете по тениски  Mr. Green
макар че в неделя бяхме на плаж и поизгоряхме... не е чак толкова студено  Naughty

забравих да пусна една шведска марка за деца, която ми хареса за момчета - http://www.polarnopyretusa.com/

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 08:46 от Лeни

# 134

Общи условия

Активация на акаунт