116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 233
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Джу, мога да дойда и напазарувам вместо теб  Simple Smile

Лени, тогава на друг акъл бяхме, други времена...у4и се 4овек Mr. Green
Доволна ли си от шведският сайт. Аз само хубави ревюта 4етох някъде по блоговете, но още не съм купила.

О, да обувките... гледам за Конвърси #3, Пума също ми харесват за зимата. Миналата година взех  такива сандали и сега май пак ще купя от тях, нищо друго не ми харесва. На Зара имаме кларкове в момента, детето много ги оби4а, били кют, ще из4акам да пуснат по-летните обувки.

Бубс, и ние сме така стрейт и скини дънки/панталони само.
Как ме подсети за Petit Bateau и Jacadi, от Бостън, не съм била в техни магазини.

И аз се събразявам с детето, но му давам да избира от това, което на мен ми харесват Simple Smile До сега има едно изискване - да са скейтборд дрехи.

# 136
  • Boston, MA
Проблемът е, че при всички хубави блузки, любимите са му с глупавия Томас.  Laughing

Мамма е родила третото си детенце днес, да им е живо и здраво! (знам, че много от вас не четат другаде и затова, все пак на тях с Татти дължим удоволствието да сме тук).

# 137
Да е жив и здрав новият член на форума и да радва цялото си семейство  Grinning

Добре де, не ви ли е интересно какво и как се случва на jury duty!? Никога не са ме викали, но ако стане ще съм първа от пусто любопитство!

Клер, нави се май и ти за бейби шауър  Grinning Страхотна, практична традиция, съвсем по моя вкус! И ти спестяваш главоблъскането на приятелите ти какво да ти подарят (което си е неизбежно) и те ти спестяват удоволствието да ти се точат един по един при теб, току що родила, хормонално обезумяла, лееща мляко от напращелите гърди по не(особено)подредената къща и мейджър недоспала! Да не говорим за удоволствието да връщаш дарове по десетина поне магазина... а и толкова хубави партита стават (аз имах 2 + 1 в службата, всеки си беше направил сметката без да се чуства неудобно, колегите се бяха кооперирали за 2-3 по-скъпи неща, рахат!)

Титина, останала съм с впечатлението, че ако имаш списък 1 посещение до babies r us те оправя за първите 3 мес в рамките на половин-един час. Амазон е също вариант, не се сещам за нещо купено, което да не го е имало в наличност в Амазон.

Обувки последните 6 мес купувам само с присъствието на принцесата в настроение в магазина, защото 2-3 пъти се озовах със скъпи патъци, напазарувани от нета, които бяха погледнати презрително и метнати с размах в другия край на стаята  Crazy
(не обичам кукленското розово и мога да се закълна, че като вляза в магазин подменят всички момичешки с бонбонено-розови! пепел от рози и цикламени уважавам)

# 138
Agent в списъка съм дала и линкове към онлайн магазини ( улеснила съм мъжа ми максимално) Mr. Green
А за бейби шауър, аз специално няма да имам- не ми се пътува до Канада заради това.

# 139
За обувки капризи не търпя(ако стават).Не стига че читавите са безобразни скъпи и се купуват със зор,а и джуфки-тц.Имат по 2 ката макс, ако не броим ботуши/балетни, докато не се скъсат си ги носят и туй то. Пазарувам на мноооооого сейл 2 номера напред,стефан има скечери до 2то отделение в момента Grinning Който мята-ходи бос.
Не харесвам шауъра като традиция. Питката на 40 дни ми е далеч по-разбираема.
Поръчах легло ей сега онлайн,ако се окаже боклук-до колеж ще спи дианка на неудобно легло Whistling

# 140
Анет, а как преценяваш догодина по това време напр. кой номер ще е? Аз намерих едни страхотни ботуши, за -20Ф стават, много са удобни и ми се ще да взема от сега на разпродажба, ама си нямам на идея какъв номер да са. newsm78 Иначе така взех яке и грейка миналата година и излезнах много доволна, но за тях по-лесно се преценява. За студените ширини мога да ги препоръчам ето тези комплекти:
http://www.llbean.com/llb/shop/61325?parentCategory=500223&f … -tn&cat4=3160
http://www.llbean.com/llb/shop/61324?parentCategory=6490&fea … -tn&cat4=3160
Миналото лято и двете ги взех за $50 общо.

# 141
Бели чорапи са сведени до минимум в къщи - на Калина само като излизаме, но пък тя не търпи никакви чорапи в къщи и все се крие да ги свали и да тича боса. Естествено, ако я оставя, ще съблече всичко от нея за да е гола - голяма ми е нудистка! А лятото направо се виждам в чудо, защото непрекъснато е боса навсякъде и така тича като кон по камъчетата! А познайте какви и стават петичките...
Вкусовете ни са съвсем определени - за в къщи и парка, предимно момчешки дрехи като анцузи, широки тениски и блузи с дълъг ръкав по възможност спайдермен, в краен случай Елмо или Мечо Пух; ако излизаме някъде - полички или роклички, но това е отскоро. Дънки не иска и да чуе, че е дундичка още и все и стискали. Каквото и да обличаме, първо кляка да провери да не би да и стиска някъде!

# 142
Не съм хич фен на бейбишауъра, но ако има нещо, коеото ме изпълва с ужас, то това е ритуалът с погачата  Shocked...ужасна история ми се вижда. Аз за бейбишауъра не съм сигурна дали ще имам, за сега не е заплануван такъв и е малко под въпрос това мероприятие.

# 143
Аз нямах бейби шауър по ясни при4ини, но свекърва ми и снахите се бяха заплеснали да купуват Heart Eyes  Нямам нищо против мероприятието особено с режистри, била съм на много хубави с красиви декорации, вкусна храна, без тъпи игри, ахкане и охкане на всеки подарък....два 4аса после товариш колата и си готов за бебе Wink

Пога4а нямахме също, но прощапулника беше много забавен, а и го правих в Б-я с приятелките ми.

# 144
Лени, не плачи, аз ще дойда при теб. След като преди 2 дена пак валя сняг , по нашите геогрефски ширине, се зарекох че при първа възможност отивам във Флорида.
Пламен, носи обувки каквито му купим, преди 2 дена му купихме маратонки, защото старите бяха обелени и освен за парк за нищо друго не стават

# 145
Абе и аз се запъвах като магаре на мост с тоя бейби шауър и Американската рода ме гледаше  Shocked
Дори казах на свеки (тя прави шауъра), че ми изглежда все едно си прося. Жената закъса с мен. Направи реджистрита, прати покани, после тенк ю кардс, абе..... Бенс знае как е  Wink
Аз направих една грешка, оставих всичко в ръцете на свекърва ми и мъжа ми. С криба случиха, но с количката хич (мъжа ми)..., но аз съм си виновна. Кой каза, че при бременност губиш гънки- еми аз не бях изключение  Laughing. Питаха ме хорат аз все мънках "ами не сега, още е рано".
Много искам да направя погача, ама като имам 1 БГ дружка само. Мислех с Ам рода, ама не е същото.

# 146
Дами, смутена съм. Позагледах сайтовете на Pumkpin patch, Naartjie, Polarn O Pyret и някои други, които не бях чувала. Замаях се от цени - едно нищо и никакво боди е скромните $25+. Да не говоря за по-така аутфити (Janie & Jack комплектче 3 части за $100). Я ми припомнете по колко бодита/ританки+камизолки се ползват в съответната възрастова бебешка група, че почнах да кашлям лошо.
:нямам емотикони, иначе щях да понашаря:

# 147
Мда, аз снощи ги погледнах тези. Много хубави неща, но да ме извиняват. Аз посмъртно няма да купя дрехи за новородено на тези цени.   Money

# 148
Бубка аз нали работя и къде чела, не дочела...
Да им е живо и здраво детенцето на Мамма и Тати! Мимиче или момче е?

# 149
Обадих се и изфъфлих I no speak English. Very bad. No understand, please. Excuse me - повторено няколко пъти.

Joy

мен са ме викали веднъж, разписах се на хартийката, че не съм гражданин и това беше. Чакам да стана гражданин до 5 месеца някъде и много се вълнувам.

Общи условия

Активация на акаунт