116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 237
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Кюбит, не купувам на пълна цена(с малки изклю4ения,де) колкото може пове4е от разпродажби и сезон напред, сега търся за следващата есен-зима. Дрешките от подобни магазини са да разнообразяват тези от Таргет, Н&М и т.н. Правиш тоалет с гащи на сейл от 4илдрен'с плейс за $5 и тениска, ризка за $10-15 пак на сейл от по-скъпите и т.н. Редовно посещение на аутлетс помага също Wink

Наизвадила съм летните дрехи на Ейдж да опаковам и погледнах от 14бр къси гащи за лятото, 5 са по-така, другите са от евтините, вси4ки са взети с някакъв % намаление, от тениски и ризи 7-8 са от по-скъпите магазини, 2-3 от тях на пълна цена... микс и ма4 и готово.  

В на4алото не е лесно докато не се види колко голямо е бебето, как наддава, кои цветове му отиват(за луди като мен) и т.н., след това става номера....
----
4естито ново попълнение в семейството на Мама и Тати!  Heart Eyes

# 151
Кюбит, за бешките дрехи нямаш грижи откъм цени - пък и там за момченца все още има избор. Аз купувах главно от Ибей нови - ето пример за нещо, което бих купила
http://cgi.ebay.com/NWT-LITTLE-ME-3-Months-BABY-BOYS-BLUE-SLEEPE … sh=item19ba5dadcd

И понеже не е известна марка, шансовете са, че няма да има други бидъри за $1.99 + шипинг.

Иначе и аз като Бенс не купувам на лист прайс, с изключения разбира се.

Бенс, аз купувах от магазин на Поларн за Ноли, но този уебсайт само му се облизвам и нищо не съм вземала. Цените евентуално може човек да прежали веднъж, ама като сложат и шипинг много ми идва  ooooh!

Анет, Ноли също има два чифта обувки - едни затворени и едни ботуши/сандали според сезона.  Laughing
няма да ви казвам аз колко имам, че ще ме съжалите горко или ще ме обявите за стисла   Mr. Green

ето още една марка която принципно е скъпа, но в Ибей се намира на половин цена - ужасно съм доволна от качеството им
http://cgi.ebay.com/Le-Top-baby-boy-romper-Duck-NWT-S-6m-summer_ … sh=item2558f90897

и да пусна моята любима марка за бебета на бъдещите ни майчета http://www.kaloousa.com/blog/
правят от дрехи до мебели, не са евтини за съжаление, французка му работа  Naughty  

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 02:37 от Лeни

# 152
Добре де, не ви ли е интересно какво и как се случва на jury duty!? Никога не са ме викали, но ако стане ще съм първа от пусто любопитство!
За интересно - да, но ми е неконфортно да решавам съдбата на друг човек, ако съм искала да го правя съм щяла да уча право. Прекалено голяма отговорност е според мен   Rolling Eyes.

Шауър одобрявам, според мен е тържество на практичността и оптимизма. Изненадаха ме истински в работата и бях много щастлива.

Кюбит, има и 5 за $9, 100% памук, нелош десен Simple Smile. http://www.target.com/Newborn-Boys-Bodysuits-Clothing-Baby/b/ref … mp;node=695525011

# 153
Честита щерка на Мамма!

И аз съм родена на 6 март (за някои от вас днес, за мен - утре Simple Smile

Миналата седмица помагах на един приятел и съорганизирах бейби шауър, но бременната също не си падаше много по игрите. Тя е първата българка тук, на чийто шауър ходя, но то беше по-скоро като парти. Много ми хареса, бих искала да имам един ден.

# 154
Аз ще помня моя бейби шауър, беше много приятно!

Не знаех, че Русия може да участва в Лотарията за ЗК от тази година http://en.wikipedia.org/wiki/Diversity_Immigrant_Visa

# 155
 Ако раждам второ дете тук задължително си искам шауър. Много ми харесва. Много практично и улеснява и двете страни.
Бях си бременна в Бг. и се сещам колко непрактични подаръци съм получила, а там не можеш и да сменяш. С удоволствие всички подаряваха, но някой нямат деца и идея нямат какво върши работа и какво просто изглежда добре, други са забравили и всеки е отделил време и средства за да те зарадва, а се оказва, че или не ти върши работа или размера се разминава със сезона. Мисля традицията тук си е много хубава. Реджистъра много улеснява.

# 156
На бейби шауър обичам да ходя, особено на такива, които не са низ от малкоумни игри  Laughing. Но идеята за такъв за мен не ме вдъхновява особено. Не мога да се пречупя да си правя реджистри - струва ми се, че си прося подаръци  Rolling Eyes

За интересно - да, но ми е неконфортно да решавам съдбата на друг човек, ако съм искала да го правя съм щяла да уча право. Прекалено голяма отговорност е според мен   Rolling Eyes.

Нали точно за това съществува тази система - за да не решава един човек (съдия) съдбата на друг Peace

Какво става на джури дюти хич не ми е любопитно - била съм свидетел по две дела (с джурита  Laughing) и като за непрестъпник и неадвокат смятам, че съм изкарала достатъчно време в съдебна зала Tired. Пак добре, че повечето дела са прозаични - наш приятел беше джурор на делото за Лейси Питъ … 89;ън и му беше страшно психически и морално натоварващо.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 06:58 от Juturna

# 157
И аз намирам шауър за  добронамерено и дори полезно явление.  Само не искам аз да ги организирам Simple Smile   Тези шаурс, на които съм била, са били без глупави игри.  Не всички поканени, обаче, спазват реджистри, и в крайна сметка някой все носи нещо ненужно или каквото си иска.

Като става дума за пазаруване, откъде да купя хубави пуловери за дете? Ходих миналия уикенд където се сетих и намирам вече летни дрехи, а това, което е останало от топлите зимни, не става.  Ходих дори в ГАП (който бойкотирам), и имаше само худита с цип. Може худи, но с предпочитам без цип.  Погледнах the usual suspects онлайн и пак не намерих.

# 158
  • USA
Честито на Мамма и на Татти! Много хубава новина!

Джутурна, ужасно беше това дело. Съчувствам му на човека. Колко време продължи? Май повече от година беше.

Аз досега не съм ходила на шауър без игри. Отначало ми беше интересно, но след 4-5 такива вече ми затъпя. Особено са ми странни шауъри, на които всички сме българки, но пак играем стандартните американски игри. Аз имах само от работата шауър-изненада, иначе не исках. Погача съм нямала, защото точно тогава бях в болница. И за мен прощъпулникът беше много хубаво мероприятие.

Бубка, и при нас Кристиан само иска блузи с колите, защото нямаме с Томас  Laughing.

# 159
Pixie - EBay! Търсиш си любимите марки + NWT (new with tags)... така и така профи продавачите изкупуват сейловете, често съм намирала неща изчезнали от магазините и то независимо от сезона!

Игри ли!? За 7-8 шауъра да съм видяла 2-3 игри, не разбирам защо някой би правил нещо, дето не му идва отвътре... и аз като организирах питах девойките със или без и общото мнение беше да си караме както си знаем Simple Smile
А реджистрито е да улесниш хората, не да просиш... а и естествено слагаш неща в широк диапазон на цените, за да не притесниш никой, освен това ако някой има под ръка нещо подходящо ще ти го подари без да се замисля... ох, спирам! то се е видяло, че кой каквото приказва Агентката пак го обръща на купон и иху-аху (Кюбит, еврейка ли ме нарече Wink )
И прощъпулникът на А. беше хубав купон и голям майтап  Mr. Green спирам!

Бенсънче Simple Smile)) и аз така с цветовете и уж я бях категоризирала цветово и всичко беше вече стройна система с потрес установих, че и отива "червено" и то много... а сега де, а и А. като види червеничко не пуска и си го иска! Проблемът идва от пословичната ми прагматичност - като съм купила гардероб за сезона хич не обичам да идват допълнителни харчове и глезотии, че и цветово несъвместими за капак!

Ама много ви се смях, мили мои, на ценовите шокове  Grinning ПО-нататък става още по-зле! Както казах на пазара има всичко и много ме шокират изявления, че нещо го нямало - но под пазар аз лично разбирам общо нета; е, всичко си има цената, дали тя ни устройва е съвсем различен въпрос  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(само за пример: ние имаме южноафриканска рокля, която поръчах от Австралия; a всеки път като погледна френски бебешки бутици ми се вкисва мерлото, но пък е такова удоволствие по специален повод да купиш техен тоалет, апропо запазете си този, уникален е!!!)

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 16:25 от Agent Provocateur

# 160
Атти,на око,но с номер-номер и 1/2 по-големи. И да не станат-отиват за подаръци,5$ за скечери трудно подминавам.Не се разстройвам от 1см по-къса грейка к така и така обличаме 3/година,изобщооооооо не се заглеждам много напоследък Grinning
*
Ковах гардероби та по повода знам че на стефан летните дрехи тази година са на обща стойност около 50$ (9!!! ката къси гащи/бермуди и 12 т-шъртс, 3 бански,сандали),джъмборета,ош кош и олд нейви-купувала булкатаааааааа та се забравила. Имам правило че като цяло повече от 10$ (беше 5 ма пусто растат) за детска дреха не давам,та ги чакам и дочаквам.
*
Питката ми харесва много като традиция,нищо ужасяващо не виждам аз (не спазваме 100% защото не ходя на черква).Мен лично много ме тревожеше да празнувам нещо невидяно и с доста неизвестни около появяването му-въпрос на разбирания и проф.цинизъм.Последната ми грижа бяха подаръците,голяма част от които както е казано по-горе тъй и тъй отиват обратно.
Прощъпулникът ми е най-любим!

# 161
Eва, честит рожден ден! Бъди щастлива! Като не става във Вашингтон, може да се засечем в Стара Загора.  Simple Smile

По стечение на обстоятелставата нищо от гореизброените не сме правили - бейби шауър по разбираеми причини (живеехме в България), за погачата дребното беше в болница, прощъпулника го направи баба й с колаче около кръста и без търкаляне и хващане на предмети, символизиращи перспективни професии. В крайна сметка пъпа й е хвърлен в болницата, ама и санитари работя там все пак.  Mr. Green Единствено за прощъпулника съжалявам.

Дрехи... откъде ли не, но никога не съм купувала онлайн, не го ли пипна и видя...

# 162
Нали точно за това съществува тази система - за да не решава един човек (съдия) съдбата на друг Peace
...Пак добре, че повечето дела са прозаични - наш приятел беше джурор на делото за Лейси Питърсън и му беше страшно психически и морално натоварващо.
Системата на джурито е наистина демократична и я одобрявам! Все пак са оставили и достатъчно врати на хората, които не искат да го правят, да не го правят  Peace.  А за по-тежките дела май има голямо пресяване и подбиране  newsm78.

Анет, а как следиш къде има разпродажби, имаш ли система Simple Smile?

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 16:04 от Зaрка

# 163
Като правите бейби шауъри, да знаете, че евреите не правят шауър и не купуват и не приемат нищо преди бебето да се роди. Казвам ви го, да не се изложите като моя шеф, който без да се консултира с нищо и никой реши да прави шауър за колежката еврейка и тя хич не се зарадва.

# 164
Агент, за дрехи от ибей не бих се сетила. Благодаря!  Като гледам уебсайтс на магазини, това е единствената опция сега.

Ева, сега видях по-горе... Честит рожден ден и да е приятен празникът!

Джури дюти:   Помните ли този епизод на Бекър (изобщо някой харесваше ли ситкома Бекър--малко джърки NYC доктор), който, когато го извикаха на джури дюти, демонстративно четеше подчертано интелектуална книга. Както и очакваше, решиха, че не е "фит" за джури. Във всяка шега има малко истина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт