116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 238
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Пикси, не знам дали имате Daffy's, но там има страхотни детски пуловери-европейски модели и дрехи от хубави материи. Аз също не се бях сетила за е-бей, записвам.

Ева, честит рожден ден и весел празник!

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 19:35 от цонка-офи-дочка

# 166
ЧРД Ева да си здрава и най-вече щастлива и обичана!  bouquet

# 167
 Весел Празник на Ева!   party041  Много здраве и добро настроение от мен! Наздраве!

# 168
Честит рожден ден на Ева!  newsm59

Здраве, щастие, любов и лесни пари.  Simple Smile

# 169
Ева да си жива и здрава ти пожелавам newsm59! Леко и безпроблемно пътуване!

# 170
Зарка,явно куца с-мата щом имаме къси гащи за 3 класа Laughing Инак-феб и август предимно пазарувам,не гледам никога стоки на нормални цени защото ми е губка време и трудно толерирам пазар като цяло,задължение ми е и 0-0-0 фън.Затова и трупам напред,това "дошъл сезона-да идем да видим тенденциите,да се побутаме и позабавляваме" не е моята идея за добре прекарано своб.време.За жалост обаче дрехи си трябват,особено като тръгнат повече сред хора и щеш не щеш..Дори и за $ не ми е толкоз в последните години,но стреса от "сняг-нямам яке" не ми е по вкуса хич..

# 171
  • usa
панталон например не му купувам ако не е adjustable waist.  (на Джамбори още е на 2ри номер по кръста, а на дължина му се ветреят до глезените  Laughing)
...
За бебета уважавам Таргет и Олд Нейви.

и аз съм във възторг от човекът, който е изобретил adjustable waist-а! слим с ластик на кръста е спасителният метод за мен и децата ми от години, всъщност от както се появи adjustable waist на пазара.  и от тази гледна точка да похваля олд нейви, че е много удачен и за по-големи деца, щото са един от малкото магазини, които предлагат тази екстра на по-големите номера панталони.
скъпи дрехи на малки деца не купувам. жал ми е на второ обличане $30-40 да бъдат заляти с ябълков сок или отъркаляни в тебешир. е, на пубер може, че нали имидж трябва да поддържа, но 2-3-6-7 годишен разбойник може да мине и с 5 доларови блузки.

честит рожден ден, ева! жива, здрава и много обичана да си! весел празник!

а аз дори не знаех, че мамма е бременна! да ги радва новото попълнение!

# 172
  • USA
Ева,Честит рожден ден и от мен.Бъди здрава и много щастлива!  newsm67

# 173
Аз да ви кажа не обличам Пепи с друго освен с този вид http://www.gap.com/browse/product.do?cid=7142&vid=1&pid= … mp;scid=709973022 Според мен е най- удобно за бебето и за мама/тати. Имаме дънки, сладурски панталони и ризки, но той си е бебе и определено не е му е конфортно за дълго време. За снимка става, но у дома не.  

# 174
Честит Рожден ден на Ева, жива, здрава и много много обичана...  bouquet

Ходих днес да разгледам в BabysRUs и да си купя Memory Book и си харесах толкова много неща, че направо нямам търпение да рзберем пола. Crazy

Клер, сънувах те онзи ден, че ти пращам с линкове с разни момчес6ки дрешки с мечета... Joyмежду другото днес ходих в нашият ТJМахх и имаше много хубави дрешки за момченца в зелено, жълтичко, червено и разни други с меченца и други животни...Виж ако имате при вас - може да са заредили нещо сладурско... Peace

# 175
Леле Мики времето лети отстрани, сякаш беше вчера когато ни каза за теста Simple Smile. Ами, то още малко и ще разберете пола.

# 176
Привет,момичета.
Приемате ли още една мама в отбора? wavey

# 177
Ева честит рожден ден!!Весел празник!  bouquet

МиссДива добре дошла!!

# 178
Привет Мис Дива- добре дошла... Grinning

Леле Ванхорн, ама верно все едно беше вчера ooooh!- като се сетя как си казах от рано, рано чак ми става смешно... Crazyама търпи ли душа да не сподели.Май не съм много суеверна.А и колко девойки си признаха след това.... Joy

# 179
Mikiiii...vreme za pola li nastana Simple Smile,super .Naistina kak leti vremeto ,prosto ne e istina .Chloe stava na mesec sled 3 dena  ooooh!

CH.R.D na Eva   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт